این مدل مال سال 2010 هست. آیا تا به حال فرم ویر تلویزیونتون رو آپدیت کردید؟
این مدل مال سال 2010 هست. آیا تا به حال فرم ویر تلویزیونتون رو آپدیت کردید؟
نه آپدیت نکردیم اصلا
از کجا باید آپدیت کنم؟؟؟
تو قسمت سفت افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام مرسی ولی یک سوال کوچک
تو این سایت توی سفت افزار یک فایل هست به این اسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل ارتقاء یافته که یک فایل exe هست 101 مگابایت هست این هست آپگریت فایل ؟؟
بعد یک سوال اینکه این مدل تلویزیون LA32C530F1R
با تلویزیون سامسونگ LCD سری 5 مدل LA32C565 همخوانی دارد یا نه ؟؟
بله همون فایل Firmware.exe رو باید بگیرید البته یک فایل PDF راهنما هم هست که اونم ببینید به آپدیت کردن کمک می کنه.
توی سایت سامسونگ فقط همین مدل هست که نزدیکتره به مدل تلویزیون شما. احتمال قوی می دم دوتا مدل یکی باشند چون یه عادت بدی که سامسونگ و ال جی دارن اینه که شماره مدل های مونتاژ داخل رو عوض می کنند. به هرحال اگر هم با مدل شما همخوانی نداشته باشه اتوماتیک اجازه آپدیت بهتون نمیده.
با سلام دوستان
طبق راهنمای فایل کامل رفتم اکسترا کردم و در یک فولدر ریختم کامل همه حالت ها را تست کردم ولی وقتی آپدیت را یا همون ارتقا را زدم بعد از چند سانیه اسکن گفت فایل آپدیت پیدا نشد
دوستان عزیز آیا فایل دیگه ای دارید تا تست کنم ؟؟
این تنها چیزی بود که تو سایت سامسونگ بودش. تو راهنماش نوشته توی فلش هیچ فولدری نباشه و فولدر اکسترکت شده فقط تو فلش باشه.
Last edited by smhsh121; 18-05-2012 at 17:20.
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لگفا راهنمایی کنید
با عرض و سلام و خسته نباشی
من تلویوزیون سامسونگ LA40C650 دارم برای فعال کردن تیونر دیجیتال تمام مراحلی را که توی این سایت گفته انجام دادم hotel option رو هم on کردم ولی وقتی توی مسیر Control/hotel option وارد میشم هیچ گزینه ای وجود نداره و نمی تونم local set رو فعال کنم
خواهش می کنم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه
با تشکر
روی صفحه تلویزیون lcd من یک خطی پهن مثل کثیف شدن افتاده انگار مثلا کسی دسته کثیفشو مالیده باشه ولی حالت سایه ایی شده ولی کثیفی نیست چون پاکش کردم و پاک نشد و همینجور مونده ... علتش چیه ؟ تعمیر میشه کردش ؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)