دستگاه من trojan.dropper.vbs.small.b داره . تا حالا نتونستم romove tools براش پیدا کنم .کسی اطلاعاتی داره ؟
دستگاه من trojan.dropper.vbs.small.b داره . تا حالا نتونستم romove tools براش پیدا کنم .کسی اطلاعاتی داره ؟
شما از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید که قادر به شناسایی این تروجان شده ولی توانایی پاک کردن آنرا ندارد؟
این احتمالا یک مثبت کاذب است هرچند نامی که به ان داده است مربوط به دیتابیس است نه هوریستیک با اینحال خیالت
راحت باشد برنامه FlashGet مشکلی ندارد. مخصوصا اگر آن را از سایت سازنده اش گرفته باشی.
ممنون.فقط دعا ميكنم يك كليد معتبر براي اين آويرا پيدا كنم تا اپديت كنم.از كاسپرسكي ميترسم.هر دفعه نصب كردم مشكل باطل شدن لايسنس داشت.روسها دست بقيه كمپاني هاي جهان را بستند از خست
من مدتی پیش پس از قطع ارتباط از اینترنت متوجه اشکالاتی در سیستم خود شدم مانند اینکه هر که روی یک مثلا ایکون یک بار کلید سمت چپ را می فشردم سیستم ان را مانند دو بار کلایک حساب میکرد که این موضوع با نصب ویندوز و انتی ویروس حل نشد
ممنون . . .
دوست عزیز
کمی بیشتر توضیح بده .کدام آنتی ویروس را نصب کرده ای و آیا آن را آپدیت کرده ای یا نه ؟ آیا ویندوز را دوباره نصب کرده ای
و پس از نصب آن دوباره این مشکل را پیدا کرده ای ؟ به جز این مشکل کلیک چه مشکلات دیگری پیش آمده است ؟ آیا
تنظیمات مربوط به سربرگ General در پنجره Folder Option را دستکاری نکرده ای ؟
کاسپر اسکای اپدیت نشده (نسخه 6)
ویندوز را دوباره نصب کردم ولی همچنان مشکل پا بر جا بود
تنظیمات folder option را نیز دست نزدم
لطفا کمکم کنید این موضوع مشکلات زیادی را برای من دارد. . .
دوست من
باز که اطلاعات کامل را دریغ کردینگفتی مشکل فقط همین است یا مشکلات دیگری هم داری ؟ آیا هنگام نصب
مجدد ویندوز پارتیشن ویندوز را فرمت کرده ای ؟ در هر حالت کارهای زیر را امتحانی بکن :
اول از همه در پانل کنترل 'گزینه Folder Option را انتخاب کن و در پنجره باز شده مطابق شکل زیر ببین گزینه مشخص شده تیک خورده است یا نه ؟ اگر تیک نخورده بود ان را تیک بزن و ببین مشکلت حل می شود یا نه ؟
کاسپرسکی را آپدیت کن و قدرت اسکن را روی حداکثر بگذار و در قسمت تنظیمات برنامه دقت کن که حتما تمامی گزینه های موجود در قسمت Malware Categories تیک خورده باشندو بعد کل سیستمت را در حالت Safe Mode اسکن کن و هرچه را پیدا کرد پاک کن .
اگر با انجام این کارها باز مشکلت حل نشد بگو تا راههای دیگر را بگویم.
سلام. فلش مموری من از کامپیوتر دانشگاه یه ویروس گرفته که همه فولدر ها را به شکل فایل exe در آورده و به کامپیوترم هم انتقال داده . mac afee من اونو نشناخت ولی bitdefender میگه که trojan.shellstartup هست . node 32 هم میگه probably unknown newheur_pf virus هست. usb خودم و خواهرم و برادرم و کامپیوترامون همه این ویروسو گرفتن . خواهشا جواب من رو بدید . این ویروسه بدبختم کرده خیلی فایلهای مهم دارم که تو اون فولدر ویروسیا هستن برای همین باز نمیشن.
سلام،
نمیدونم که چه ویروسی و تروجانی بود که از روی یه سی دی اومد روی سیستم من و کلی حالم رو گرفت
کارش این بود که فولدر ها رو اگزه میکرد و در نگاه اول تمام فایلهای عکس و برخی نرم افزار های من رو دلیت کرد که بعد از اینکه با هزار مکافات به اینترنت وصل شدم و کسپراسکای رو آپدیت کردم و گشت و پیداش کرد و سیستم رو از لوس این ویروس و تروجانهای بی صفت راحت کرد و حالا مشکلی که دارم اینه که فهمیدم فایل های من دلیت نشدند بلکه مخفی شدن چون وقتی روی درایو راست کلیک میکنم و حجمش رو نگاه میکنم در قیاس با زمانی که وارد درایو میشم و محتویاتش رو برسی میکنم از لحاظ حجم تفاوت بسیاری دارند و به علاوه اینکه وقتی آنتی ویروس در حال سرچ کردن هستش میبینم که فولدرهام رو با همون اسماشون داره اسکن میکنه !!! یعنی که فقط فایلای من غیر قابل دیدن شده و تازه وقتی دیدم اینطور برای صحت ماجرا اسم یکی از فولدر هام و فایل درونش رو که میدونستم در آدرس بار زدم و دیدم فایلم باز شد!!؟؟ یعنی هستش .حالا شما دوستان بگید که راهی هست تا دوباره به صورت غیر مخفی درشون بیارم؟
این رو هم بگم که وقتی از طریق آدرس بار وارد یه فولدری که نمیبینمش ( یعنی فکر کردم حذف شده ) میشم و راست کلیک میکنم که اون رو از هایدن بودن در بیارم میبینم که تیک هایدنش غیر فعاله و نمیشه تیک رو دست زد؟؟!!
خواهش میکنم که کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)