آخه من این چن روزی هرچی پست دادم پاک شد.........منم همینطور منتظرم بیاد بخرمش.......البته شرمنده از بی ادبی.............
آخه من این چن روزی هرچی پست دادم پاک شد.........منم همینطور منتظرم بیاد بخرمش.......البته شرمنده از بی ادبی.............
دوست من من قصد بی احترامی به شما رو نداشتم
شما هر چی دوست داری سوال بپرس ولی سوالاتون خارج از بحث نره
ولی شما خودت بشین از اول تایپیک تا اینجا رو بخون ببین چقدر افرد اومدن این گوشی رو با یه گوشی دیگه مقایسه کردن که هیچ ربطی به این گوشی نداشته فقط باعث جلو رفتن تایپیک شده
همونطور که آقا مجتبا هم گفتن هر کی میخواد این گوشی را با گوشی دیگه ای مقایسه کنه میتونه به لینک زیر بره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
از ایتدا هم کسی از5800 و N97 انتظاری نداشت. هرچی باشه سومین و چهارمین گوشی لمسی نوکیا به حساب می اومدن ( البته با احتساب دو گوشی 7700 و 7710 ) نوکیا در گذشته فقط همین دو گوشی 7700 و 7710 رو داد بیرون و تقریبا هم استقبال چندانی ازش نشد. چون اون هنگام سیمبین پاسخگوی ویژگی های لمسی نبود. پس از معرفی آیفون و ارایه گوشی های لمسی هوشمند نظیر ال جی ویوتی / رنوار، سامسونگ امنیا / جت و... نوکیا هم تصمیم گرفته دوباره شانسشو امتحان کنه. از اونجایی که به نظر من این گوشی ها از پیش کار شده نبود ( منظورم از پیش کار شده یعنی این که ایده اون همانند N95 از 5 سال پیش از ارایه رسمی ریخته نشده بود ) و نوکیا هم تجربه درستی از ساخت گوشی های لمسی نداشت، عملا چیزهای جالبی از آب در نیومدن.
N97 ویژگی های خوب زیادی داره. از جمله دوربین با الگوریتم حذف نویز بی نقص... اما خب... هرگز نتونست جایگاه مناسبش رو پیدا کنه...
اما برای N8 نوکیا کلی زحمت کشیده. سیستم عاملی نو طراحی کرده. رابط های کاربری رو آسون تر کرده و از همه مهمتر، ویژگی های سخت افزاری منحصر به فردی برای این گوشی در نظر گرفته. سامسونگ و اچ تی سی و غیره هم حالا حالا ها چیزی برای گفتن ندارن. چون تا اینجا برگ های برنده زیادی رو کردن که نوکیا با یه 8 لوی حکم گیش (!) همشون رو برید!!!
درباره ریلیز این گوشی برای ایران هم بایستی بگم که شهریور ماه ( 1 ماه پس از عرضه جهانی ) روانه بازارهای ایران می شه. توی این 4 ماه هم فکر نکنم خبری بشه...
شاد باشین![]()
Last edited by DariushGreat; 18-06-2010 at 15:42.
دوستان یه توضیح کوچیک در مورد سایز سنسور دوربین میشه بدید!
1: اون اعدا به چه معنی هستند؟ مثلا فکر کنم مال این 1.19" هست، خوب این یعنی چی؟
2: سایز سنسور گوشی های دیگه رو از کجا می تونم پیدا کرنم تا بتونیم مقایسه کنم؟ مثلا N97 یا N900 یا x6 یا ...
دوست عزیز شما مثله اینکه خیلی خوشحالی.پس اون همه تبلیغات دروغ راجب n97 یادتون رفته حالا n97 چهارمین گوشیه mini چی ؟!!!
یعنی برای n97 زحمت نکشیده و فقط برای n8 داره زحمت میکشه!
نوکیا تازه میخواد از صفحه نمایش Amoled استفاده کنه سامسونگ s u p e r amoled هاش تو بازار هست
توصیه میکنم به بخش اچ تی سی یه سر بزنین !!!!!!!
سیستم عامل سیمبین کم کم داره رو به نابودی میره و اندورید جاش رو میگیره حتی اگر به توان 100000000000 هم بیاد .
نوکیا هم با میگو شاید بتونه موقعیت خودشه حفظ کنه اونم با کمک اینتل
ان97 هیچ تبلیغه جالبی نداشت.همون اولم مالی نبود.شما چشاتو باز کن پسرم بعد نظر بده.
من خودم همیشه طرفدار گوشیهای نوکیا بودم اما همون موقع که ان97 حتی به بازارم نیومده بود به کسی نمیگفتم بخر چون میدونستم چیز جالبی نداره.
سیستم عامل سیمبین در جایه خودش خوبه.هنوزم خیلی چیزها روشه که 6600 اونارو داشت ولی هنوز آندروید نداره.
همین برندی که شما ازش طرفداری میکنید یکی از دروغگوترین برندهاست. نیازی نیست من ثابت کنم از 4تا آدم که گوشیهاشو دس گرفتن و قبلا چیزه دیگه ای داشتن بپرسین تمومه.
شما لطف کن جو اینجا رو بهم نریز چون خودش به اندازه کافی پستهای بیخود توشه ماله شما هم بیاد روش که دیگه ...![]()
دوست عزیز در این که ان97 گوشی مزخرفی بود اصلا شک نکن
من بجای 97 رفتم8910 سامسونگ رو خریدم
ولی صرف داشتن یه محصول خوب یا بد نمیشه کل یه برند رو زیر سوال برد
همین سامسونگی یا اچ تی سی مشکلات خودشون رو دارند
که من برای به انحراف نرفتن تاپیک چیزی ازشون ذکر نمیکنم!!
به هر حال شما اگه با نوکیا حال نمی کنید و به نظرتون محصولات سامسونگ و اچ تی سی فوق العاده و عالی هستن
می تونید بجای پست دادن در تاپیک ان8 در آدرس های زیر به بحث با هم نظراتون بپردازین
سامسونگ
پاک پی سی (اچ تی سی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله
اون عدد رو به یک تقسیم میکنند هر چی عدد حاصله کوچیکتر در بیاد
نشان دهنده ی اینه که سنسور بزرگتری تو گوشی یا دوربین ما بکار برده شده
سنسور بزرگتر نتیجه ی این میشه
که میزان فوققون نور که توسط پیکسل های انکساری جذب میشه در واحد سطح بیشتر باشه
و این مستقیما کیفیت عکس رو بالا میبره
و از این نظر اندازه سنسور ان8 از خیلی از دوربین دیجیتال های کامپکت هم بزرگتره !
اینم اندازه سنسور چند تا کمرا فون معروف
البته قبلا هم تو این تاپیک بهش اشاره شده ولی ماشالا اینقدر صفحات رفته بالا !! آدم نمی دونه کجا هستش !
سونی اریکسون
ساتیو
1/2.5″
ویواز
1/3.2″
سامسونگ
پیکسون 12
1/2.5″
نوکیا
ان86
1/2.5″
Last edited by ali racer; 18-06-2010 at 17:36.
علي اقا راست ميگه من حتي با گوشي هاي مدل بالاي برنداي ديگه كار كردم و هر كدوم عيب هاي نرم افزاري و سخت افزاري زيادي داشتن حتي بعضي عيبا كع واقعا خنده دار بود مثلا ( رو گوشي لاك كد ميزاشتي در حين فيلمبرداري گوشي قفل و فيلمبرداري قطع ميشد و...)
درسته نوكيا هم عيب داره ولي خيلي خيلي كمتر از بقيه برندها
آقا یه سوال این گوشی cpu تک هسته ای هست یا دو هسته ای
صدای اسپیکر گوشی در یک مکان شلوغ و پر سر و صدا
حجم ویدیو:7.09 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تک هسته هست بابا...دو هسته که می شه گلوله آتیش!!! هنوز زوده واسه دو هسته کردن پردازنده های موبایل. چون سامانه خنک کننده مناسبی براش نیومده.
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)