الان هماهنگ هم 2 ساله گارانتی می کنه + بیمه بدنه ، به نظرم خوب میاد![]()
الان هماهنگ هم 2 ساله گارانتی می کنه + بیمه بدنه ، به نظرم خوب میاد![]()
این بیمه بدنه جریانش چیه؟یعنی هر لب تابی که گارانتی هماهنگ داره بیمه بدنه هم داره؟
عزیزان سعی کنید با گارانتی سازگار بگیرید.هماهنگ ببینید که گندش در بیاد.چون توانایی این حجم کار رو نداره و داره محصولاتی از سامسونگ-لنوو-اسوس رو گارانیت میکنه
اما سازگار نماینده رسمی لنوو تو ایرانه و دستش توی آوردن قطعه خیلی بازه
عزیزانی که میخوان Z510 با کانفیگ I5 بگیرن.یه نگاه هم به Acer V3-571G بکنن.که قیمتش کمی هم پایین تر از 510 هست.اما به جاش صفحه مات FHD و پنل IPS داره.با همون گارانتی 2 ساله سازگار.البته CPU نسل سوم هست
من بین این 2 تا مردد بودم و Acer رو خریدم.راضیم ازش![]()
سلام من می خواستم وای 510 پی دو گراقیکه از امازون سقارش بدم به نظر شما مطمئنی هست؟ یعنی از نظر سالم بودن بعد حه حور لبتاپی هست؟
خوبه من G580 دارم راضیم
y510p برای گیم عالیه مخصوصا مدل دو کارت گرافیگش .فقط فکر نکنم بشه از آمازون سفارش داد ! البته شاید شما راهشو بلدین![]()
این لینک رو هم ببینید ( بررسی تخصصی این لپ تاپ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانمیشه بیشتر در مورد z510 i7 به من اطلاعات بدین چون من تا حالا لنوو نداشتم اینم تو نت پیدا کردم
ممنون
لپ تاپ خیلی خوبی هست از همه نظر فقط نقطه ضعفش کیفیت پایین صفحه نمایشش هست. اگه از نزدیک باهاش کار کنید و LCD شما رو اذیت نکنه بقیه مواردش خوبه.
البته نمایشگرش Full HD هست ولی کنتراست پایینی داره و رنگها خیلی دقیق نیستن.
البته اگه خیلی روش حساس نباشی شاید خیلی متوجه نشی. ولی توصیه میکنم قبل از خرید حتما از نزدیک نمایشگر رو تست کنید.
Last edited by Max.Pain; 17-02-2014 at 13:04.
راستش دماش یه کم بالاست البته با توجه با گرافیک 750m و پردازنده 4700QM باید هم بالا باشه.
ولی همینطور که خودتون میدونید گرما باعث فرسایش و کاهش عمر قطعات میشه. البته دماش به حدی که در حد اخطار باشه نمیرسه ولی ممکنه اذیت کننده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین صفحه دما رو زده ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مقایسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمای Z510 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما از CoolPad آداپتوری استفاده کنید
سلام
می شود لطف کنید و به من لینک خود سایت لنووا که در ان با وارد کردن سریال نامبر می شود آن را رجیستر کرد ، را بدهید .
عذر خواهی می کنم یک درخواست دیگر هم دارم:
امروز فروشنده برای من ویندوز 8 نصب کرد ، با خود سی دی درایورهای موجود در کارتن لپ تاپ یکی ازدرایورها نیز نصب نشد و به من گفت که برو و از سایت لنووا دانلود کن .
حالا من از کجا بفهم که کدام درایور است و من باید چی را دانلود و نصب کنم ؟
در device manager زده unknown device !!!!
ممنون می شوم اگر من را در این زمینه راهنمایی بفرمایید .
دست شما درد نکند
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)