تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 674 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قسمتی از صحبتهای UEROGAMER آلمان در مورد بازی

“All in all, the early version you can not really draw accurate conclusion due to a lot is not finished or not yet implemented. Despite all the innovations, however, leave a good impression and could revitalize the PES series. The main objective of the developer is in any case, recover the trust of the fans. So what is EA Sports over the past years, has excellent hinbekommen at. Sufficient changes will definitely be on and the team seems to be trying really, this time on its previous laurels not. If everything works, how to make the imagine, could be the duel vs FIFA. PES this year will be something close again.”
    متن کامل اینجا : ( که البته به زبان آلمانی هستش )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. ....................
    قسمتی از صحبتهای gamestrust دیگر سایت آلمان در مورد بازی
    “As a long-PES-gamer, I was shocked at how many simple and embarrassing bad passes when that happened allude me. After I had gotten used to the system but halfway, I noticed the huge potential of new opportunities offered by the free system. Finally you can play the decisive pass against the direction that has prevented the computer in the earlier parts of the time because he found another pass meaningful. Finally you can play the brilliant side alternating with the striker in the completely open space can penetrate behind the defence.”
    متن کامل اینجا که البته به زبان آلمانیه
    کد:
    .................................................. .................................................. ......................
    یه حسی بهم میگه اینا مسئله زمان پاسخگویی رو درست نکردن از این ویدئو
    دوست عزیز این به نظر من غیر منطقه هستش .........
    شما چطور از روی این ویدیو میفهمی ......!!! میشه به ما هم یاد بدی در ضمن این ویدیو ماله خیلی پیشه و من بارها اینو دیدم

تا زمانی که گیم پد تو دستت نباشه و بازی نکنی نمیفهمی

حدس ....!!

نمیدونم والا منظور شما چیه
    Last edited by google_boy07; 13-07-2010 at 17:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

کسی میتونه بفهمه این تریلر ماله کدوم ورژنه فقط بگم خیلی خفنه لباسا گل آلود گریه و شادی دست دادن با داور عجیبه خیلی انیمیشن داره
    کد:
    من تاجایی که یادمه pes 5 و 6 انقدر طبیعی نبودن البته طرف زده pes 2011 اما خود نظر دهنده ها میگن مال pes 2011 نیست کسی میدونه ماله کدوم ورژنه؟
    Last edited by karnavaleroos; 13-07-2010 at 18:05.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی میتونه بفهمه این تریلر ماله کدوم ورژنه فقط بگم خیلی خفنه لباسا گل آلود گریه و شادی دست دادن با داور عجیبه خیلی انیمیشن داره
    کد:
    نمیدونم چجوری جواب شما دوست عزیز رو بدم ...

دوست من تا جایی که یادم هست این ویدیو ماله یکی از نسخه های WINNING ELEVEN هستش که تو PS2 بود و ما میرفتیم کلوپ بازی میکردیم .....

تا بازی به اینجا برسه هنوز خیلی کار داره این انیمیشن رو خود کونامی ساخته بود برای تریلر اون بازی .....

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

نمیدونم چجوری جواب شما دوست عزیز رو بدم ...

دوست من تا جایی که یادم هست این ویدیو ماله یکی از نسخه های WINNING ELEVEN هستش که تو PS2 بود و ما میرفتیم کلوپ بازی میکردیم .....

تا بازی به اینجا برسه هنوز خیلی کار داره این انیمیشن رو خود کونامی ساخته بود برای تریلر اون بازی .....
    عجب
    ولی جالبه اون موقع اینا این ایده ها رو داشتن اما الان نمیتونن یه ایده جدید رو کنن

اینم ببینید بد نیست فقط یکم بیکیفیته ظاهرا دزدکی گرفته شده
    کد:

چیزی که از ویدئوی زیر دستگیرم شده اینه که دیگه دست و پای بازیکنا تو هم نمیره راحت تنه به تنه میشن بدون اینکه تداخل صورت بگیره
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عجب
    ولی جالبه اون موقع اینا این ایده ها رو داشتن اما الان نمیتونن یه ایده جدید رو کنن
    ددوست من اون فقط یه انیمیشن چند دقیقه ای هستش و بس ....
    .................................................. ........................
    دوستان به عکس جدید که از بازی منتشر شده ( عکس زیر ) توجه کنید ..!!!
    به نظره من این استادیوم جدید هستش و تو بازی وجود نداره ...

شاید این باشه

UptonPark

.................................................. ............................

If you compare this movement to PES 2010, you'll see a world of difference, players now seem to actually control the ball like real players. It's sublime.

.................................................. .............
    تنها دغدغه من تنها اینه که 1. داور بازی مشکلاتش حل بشه 2. درواره بانها مشکلاتشون حل بشه 3. عناصر درون زمین کامل بشن 4.هوش مصنوعی بازیکنان از جمله مدافعین

خدایا خودت کمکشون کن
    Last edited by google_boy07; 13-07-2010 at 18:39.

6. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

من فقط دوست دارم گیم پلی نسخه 6 رو این نسخه تا حدودی اجرا بشه خدا کنه اما من نمیدونم اینا تو نسل کارنت میتونستن این گیم پلی رو بسازن اما نسل نکست با اینکه 4 سال ازش گذشته هنوز اندر خمه یک کوچه اند
    یادش بخیر سر بازیکن میشکست بانداژ میکردن پاشون زخمی میشد خون میومد تماشاگرا آتیش بازی میکردن عکس العمل تماشاگرا نسبت به حوادث درون زمین بهتر بود گزارشگر بازی عالی بود
    من یه سوال دارم چقدر ساختن اینکه مثلا مربی بیاد کنار زمین یا عکاسا متحرک باشن یا آب و هوا متغیر باشه یا داور مجهز به گوشی باشه مخصوصا آوانتاژ دادن داور که در نسخه 6 بود من امروز یه عکس از فیفا دیدم داخل زمین ازین کاغذا و روبانایی بود که تماشاگرا اونا رو ریخته بودن یا تیر دروازه یک دست سفید نبود بلکه کمی چمنی و گل آلود بود چی میشد کنامی هم اینا رو تو بازی بزاره اون چیزی که منو میسوزونه اینه که بعضی از این چیزا تو ورژنهای قبلی بود اما الان نیست
    Last edited by karnavaleroos; 13-07-2010 at 19:49.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

یادش بخیر سر بازیکن میشکست بانداژ میکردن پاشون زخمی میشد خون میومد
    اين تو کدوم نسخه بودش؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

اين تو کدوم نسخه بودش؟؟؟
    pes 6 البته سر در هنگام ضربه سر زدن وقتی کله به کله میشدی میشکست ای کاش عکسی از اون صحنه داشتیم اینجا میزاشتیم

10. این کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

10

pes 6 البته سر در هنگام ضربه سر زدن وقتی کله به کله میشدی میشکست ای کاش عکسی از اون صحنه داشتیم اینجا میزاشتیم
    ديگه نه در اين حد

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

آقا حالت خوبه؟ خون؟ کلشون ميشکست؟ lol ما که نديديم همچين چيزی

13. 4 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •