سلام به همه..
نه دوست من، واقعا سفید نیست، از اونجایی مشخصه که رنگ توی قاب با رنگ روی قاب فرق میکنه. البته کیفیت رنگش بسیار عالیه و بعید میدونم به این راحتیا رنگ پریدگی توش ایجاد بشه، البته نوشته هاش رو گارانتی نمیکنمواقعآ ؟؟؟
سفیدش سفید نیست ؟؟
یعنی رنگه ؟؟ از کجا فهمیدن دوستان ؟؟روی خود رنگ سفید یه لایه دیگه خورده که خیلی به رنگهای سرامیک شبیهه، هم براقش کرده و هم فکر کنم از حط افتادن الکی روی بدنه جلوگیری میکنه. به نسبت گوشیهای دیگه کیفیت رنگش خوبه و قابل قبوله..
آره متاسفانه اینجا کلوپ همه چی شده به جز X10. حالا اگه بخوام درد دل کنم این دفعه جنگ جهانی سوم راه میفتهوای مواظب باش ها سرتو به باد ندی یبار همین موضوع رو مطرح کردم کم مونده بود با پاره آجر بچه های این کلوپ مخمو تیلیت کنن. بحث این جور مسائل ج..ن..ب..ه میخواد![]()
2- K750 و W800هم یه بار بیشتر نمیپرسه-این که مشکل نیست فکر کنم به غیر از ویندوز موبایل ها همه سستم عامل ها این جوری باشن
3- pink که برای hd2 بود فکر نکنم کسی این مشکل داشته باشه
4- چرا نمیشه؟ از space استفاده کن و جای نوشتن چند فاصله بزن و به همین راحتی اس ام اس خالی ارسال کن
3- کافیه یه عکس از یه صفحه سفید بگیریدمنظورم نور سفید مطلق نیست، داشتم از جزوه یکی از بکس عکس میگرفتم که متوجه شدم. تو حالت Document کمتر میشه اما اکثر اوقات آبروی آدمو میبره
4- اگه میخواستم کارکتر بزنم که خود SMS رو Forward میکردم
این هم از مشکلات تازه:
زنگ Alarm.. زنگ Message... (فقط از زنگها فابریک استفاده میکنه)
آقا توی sms وقتی از 3تا بیشتر میشه Convert میشه به MMS. البته بد نیست،برای کم شدن هزینه خوب هم هست، اما باید قابل تنظیم باشه. چون مثلا با طرح قرمز ایرانسل که sms دونه ای 8 تومنه و mms دونه ای 48 تومنه، باید بعد از 6 تا sms تبدیل بشه به mms. برای من نمیصرفه
Astro هم درسته که مارک میکنه، اما pdf رو با Bluetooth نمیشه send کرد. گزینه سند با بلوتوث نداره..
یه جمله رو از کلوپ HD2 یادمه یکی از بچه ها گفته بود، اینجا جاشه:
"" مرد حسابی 700 تومن بیشتر پول ندادی، میخوای همه چی هم داشته باشه؟؟ ""
البته واقعا از HD2 سره. اما خوب ایرادهایی هم داره که یه کم توی برطرف کردنشون دستمون بستست.. مگه اینکه روت کنیم یا از این کارا که من تو این چیزا تخصصی ندارم
انشاءالله که هرچه زود تر این آپدیت برسه و همه ما از این مشکلات نجات پیدا کنیم
Amir70 جون گفته بودی یه سایتی امضا کردی که x10 رو به 2.2 آپدیت کنن... اگه میشه آدرسش رو بذار ما هم امضا کنیم.. خیلی وقته آب تو هاون نکوبیدم![]()