سلام .
عکس و فیلم از قسمتهای تنظیمات دوربین G.S
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
عکس و فیلم از قسمتهای تنظیمات دوربین G.S
سلام .
نسخه بتا فلش پلیر 10.1 روی گوشیهای زیر :
Some of the devices that Adobe lists as bound to get Froyo include Dell Streak, Google Nexus One, HTC Evo, HTC Desire, HTC Incredible, Motorola DROID and Motorola Milestone, and Samsung Galaxy S.
خدا من هم wave می خوام هم galaxy s. مامان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی کمک کنه.دارم دیوووووووووووووووونه میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
wave رو بیشتر به خاطر سیستم عاملش دوست دارم . آخه فکر کنم در آینده بیشتر از آندروید میترکونه !!!!!!!!!!!!!111
سلام به همه.
من هم فکر کنم wave موفق تر از G.S بشه ولی خوب G.S هم از نظر سخت افزار خیلی خوفه و یه دیسیپرینه خاصی داره که آدم باهاش خیلی کیف میکنه.
ولی جمله آخر:
به امید ورود Samsung Omnia III که در رتبه اول گوشیهای سامسونگ قرار میگیره و میترکونه...
مطمئنم سامسونگ برای سری امنیا سنگ تموم میذاره چون که همیشه همینطور بوده.
با سپاس.
Samsung Galaxy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S i9000 smartphone will be available in 110 countries around the world at the same time. Recently Samsung [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that the handset will be available in Asia first [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Samsung have made contracts with major telecommunication companies [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] such as Deutsche Telecom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in Germany, Orange in France, SingTel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in Singapore and many others. No specific date of the release has been announced yet but is expected to reach the market by this month end.
سلام دوستان.
با مراجعه به سایت زیر میتونید بصورت زنده (نمیدونم شایدم مرده ست) مراسم معرفی این گوشی رو در ایتالیا بدون نیاز به فیلتر شکن ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
سلام .
ریویو G.S در PhoneArena :
بچه ها نمون عکس های دوربین i9000 تو ریویو phonearena خیلی عالی به نظر نمیرسه.البته خود این phonearena هم تو ریویو هاش نسبت به gsmarena خیلی ایراد میگیره.نمی دونم چرا؟
عکس هاش کمی بلور هست(جزئیاتش خیلی بالا نیست) ، یکمی الکی نویز داره (حتی تو نور روز) و کیفیتش با اون عکس هایی که تو چند صفحه قبل S A M S U N G عزیز گذاشتن خیلی فرق داره
گوشی در این کلاس و این همه امکانات عالی من یکی بیشتر از این ازش انتظار داشتم(شاید عکس های قبلی خیلی انتظارم رو برده بالا،شاید کیفیت عکسش بیشتر تو حال ماکرو خوب باشه
، شایدم من خیلی پر توقع هستم
، اصلا شاید توهم زدم
)
Last edited by d.b23; 25-06-2010 at 12:30.
اجرای امولاتور Super Nintendo يا SNES و اجرای بازی های Final Fight 3 و Mortal Combat 3 ...
مولتی تاچ///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)