تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 1298 اولاول ... 2060666768697071727374801201705701070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولا که من خانومم!دوم اینکه سرویس نا محدود شرایط خاص خودشا داره ،که اگه قرار بشه سرعت بالا با ترافیک نامحدود بیاد اولین کاری که انجام میشه بستن این سرعت ارایه شده روی 128 یعنی همون هزینه ای که پرداخت میکنید !همه این شرایط به مرور زمان اجرا میشه.
    این که جواب سوال من نبود . به من چه شما خانم هستید یا آقا اصلا از کجا باید بفهمم .
    رئیس کل مخابرات آقای مهندس فیضی گفتش سرویسهای مخابرات نامحدود هستش الان شما چرا دارید محدود میفروشید؟ سرعتها واقعی بشه وقتی با 20 تومن 512 نامحدود میشه گرفت کاربر با سرعت 64 میتونه هرچقدر دلش خواست دانلود کنه.
    در ثانی طبق مصوبه 49 تنظیم مقررات مخابراتهای استانی باید سرویس نامحدود با اون قیمت ارائه کنید مصوبش هم موجوده می خواید لینکش رو بگذارم؟

------
    این سوال به اینجا مربوط نمیشه دوست داشتید می تونید تو pm پاسخ بدید.
    برام جالبه بدونم کارمندهای مخابرات همینجوری تو مرکز واسه جواب دادن به مشترکها از زیر کار در میرند اونوقت چطور شما از وقتتون واسه پاسخ دادن به کاربرها استفاده کنید. به عبارتی مگه مخابرات کارمند 24 ساعته شیفت داره؟

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

------
    برام جالبه بدونم کارمندهای مخابرات همینجوری تو مرکز واسه جواب دادن به مشترکها از زیر کار در میرند اونوقت چطور شما از وقتتون واسه پاسخ دادن به کاربرها استفاده کنید. به عبارتی مگه مخابرات کارمند 24 ساعته شیفت داره؟
    حالا که ایشون اومدند و یه قدمی برداشتند شما نباید اینجوری با ایشون برخورد کنید. این که ایشون اینجا حضور دارند میتونه خیلی به درد کابرا بخوره ولی بعضی از دوستان دارند کم لطفی می کنند و برخورد طلب کارانه ای از ایشون دارند انگار که مخابرات مال ایشون هستش
    اگه ایشون این جا حضور نداشت وضع بهتر می شد؟ معلومه که نمی شد
    پس بهتره از این اقدام استقبال کنیم نه اینکه اینجوری با ایشون برخورد کنیم

اینم بگم که من زمان زیادی هستش که ایشونو میشناسم و جزو معدود افرادی بودند که همیشه با صبر و حوصله جواب تلفن های منو دادند و توی این یک سال هم حدود چند بار مشکل بنده را خیلی سریع برطرف کردند، شاید بقیه کارمندان از زیر کار در برند ولی من به شخصه از ایشون همچین چیزی تاحالا ندیدم

3. 2 کاربر از worldsat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حالا که ایشون اومدند و یه قدمی برداشتند شما نباید اینجوری با ایشون برخورد کنید. این که ایشون اینجا حضور دارند میتونه خیلی به درد کابرا بخوره ولی بعضی از دوستان دارند کم لطفی می کنند و برخورد طلب کارانه ای از ایشون دارند انگار که مخابرات مال ایشون هستش
    اگه ایشون این جا حضور نداشت وضع بهتر می شد؟ معلومه که نمی شد
    پس بهتره از این اقدام استقبال کنیم نه اینکه اینجوری با ایشون برخورد کنیم

اینم بگم که من زمان زیادی هستش که ایشونو میشناسم و جزو معدود افرادی بودند که همیشه با صبر و حوصله جواب تلفن های منو دادند و توی این یک سال هم حدود چند بار مشکل بنده را خیلی سریع برطرف کردند، شاید بقیه کارمندان از زیر کار در برند ولی من به شخصه از ایشون همچین چیزی تاحالا ندیدم
    ممنون از لطفتون ،دقیقا درست میگید اینجا یه جمع دوستانه است ولی حضور من اینجاباعث شده که مشترکین فقط با گوشه و کنایه صحبت کنند از نظر من اشکالی نداره نه من شیفت 24 ساعته ندارم و ساعت کاریمم 8 تا 2 اگه اینجا هستم میخام هم کیفیت سرویس بالا بره ، هم بدونم من چه کاری ازم بر میاد تا سرویس ایده ال بشه !

5. این کاربر از سمیرا شفیعیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

خانم شفيعيان منم ازتون تشكر مي كنم كه ميايد فروم و به همه سؤالا جواب ميدين
    به نظر من بايد محاسن سرويس هم گفته بشه . وقتي يادم مياد كه بايد اون ديال آپ مزخرف رو تحمل ميكردم واقعا خوشحالم كه سرويس به اين پرسرعتي دارم . حالا فوق فوقش فيلم با فرمت AVI دانلود نميكنم . همين FLV هم خوبه . در ضمن اصلا امكانش براي من نيست كه از شبانه استفاده كنم . بنابراين سرويس مخابرات براي من يكي كه عاليه .فقط اميدوارم سرعت روزانه پايين نياد

7. این کاربر از wwwatiw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون از لطفتون ،دقیقا درست میگید اینجا یه جمع دوستانه است ولی حضور من اینجاباعث شده که مشترکین فقط با گوشه و کنایه صحبت کنند از نظر من اشکالی نداره نه من شیفت 24 ساعته ندارم و ساعت کاریمم 8 تا 2 اگه اینجا هستم میخام هم کیفیت سرویس بالا بره ، هم بدونم من چه کاری ازم بر میاد تا سرویس ایده ال بشه !
    من فکر نميکنم هيچ isp ديگه اى باشه که اينطورى احساس مسئوليت کنه واقعا از خانوم شفيعيان ممنونم ايشون دارن از جيب خودشون ميپردازن براى پژواک مشکلات ما به مخابرات فخيم.

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

من فکر نميکنم هيچ isp ديگه اى باشه که اينطورى احساس مسئوليت کنه واقعا از خانوم شفيعيان ممنونم ايشون دارن از جيب خودشون ميپردازن براى پژواک مشکلات ما به مخابرات فخيم.
    پ.ن:worldsat تو پست قبلى چند بار گفتى ايشون(شوخى)

9. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=roteal2007;5692487]من فکر نميکنم هيچ isp ديگه اى باشه که اينطورى احساس مسئوليت کنه واقعا از خانوم شفيعيان ممنونم ايشون دارن از جيب خودشون ميپردازن براى پژواک مشکلات ما به مخابرات فخيم.

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

پ.ن:worldsat تو پست قبلى چند بار گفتى ايشون(شوخى)[/QUOTE
    شما لطف دارید نیازی به تشکر نیست فقط اگه شما به این نتیجه برسید که مخابرات داره سعی میکنه مشترک از سرویس راضی باشه نه اینکه اذیت بشه خیلی خوبه ! ذهنیت خوب به سرویس داشتن طنش کار را واسه ما کمتر میکنه اگه سرویس هیچ مشکلی نداشته باشه واسه همه بهتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله همینطوره

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

[QUOTE=سمیرا شفیعیان;5692634]

پ.ن:worldsat تو پست قبلى چند بار گفتى ايشون(شوخى)[/QUOTE
    شما لطف دارید نیازی به تشکر نیست فقط اگه شما به این نتیجه برسید که مخابرات داره سعی میکنه مشترک از سرویس راضی باشه نه اینکه اذیت بشه خیلی خوبه ! ذهنیت خوب به سرویس داشتن طنش کار را واسه ما کمتر میکنه اگه سرویس هیچ مشکلی نداشته باشه واسه همه بهتره!
    البت منم تشکر میکنم که اینجا حضور دارید
    ممنون که کمک میکنید و قابل تحسینه
    ولی الان مخابرات دست کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر شما پیشرفتی هم داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این که جواب سوال من نبود . به من چه شما خانم هستید یا آقا اصلا از کجا باید بفهمم .
    رئیس کل مخابرات آقای مهندس فیضی گفتش سرویسهای مخابرات نامحدود هستش الان شما چرا دارید محدود میفروشید؟ سرعتها واقعی بشه وقتی با 20 تومن 512 نامحدود میشه گرفت کاربر با سرعت 64 میتونه هرچقدر دلش خواست دانلود کنه.
    در ثانی طبق مصوبه 49 تنظیم مقررات مخابراتهای استانی باید سرویس نامحدود با اون قیمت ارائه کنید مصوبش هم موجوده می خواید لینکش رو بگذارم؟

------
    سرعت نامحدود تصویب نشد ما درخواستشو دادیم . وقت میزارم چون هم واسه کارم هم شما ارزش قایلم ! وگرنه هیچ مسئولیتی ندارم تو این زمینه !!

13. این کاربر از سمیرا شفیعیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت نامحدود تصویب نشد ما درخواستشو دادیم . وقت میزارم چون هم واسه کارم هم شما ارزش قایلم ! وگرنه هیچ مسئولیتی ندارم تو این زمینه !!

مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=armdvd;5692642]بله همینطوره

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

البت منم تشکر میکنم که اینجا حضور دارید
    ممنون که کمک میکنید و قابل تحسینه
    ولی الان مخابرات دست کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر شما پیشرفتی هم داره
    چرا پیشرفت نداشته باشه !! سرویس نصبت به یکساله پیش خیلی خوب شده. این یعنی پیشرفت.

16. این کاربر از سمیرا شفیعیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •