تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 102 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه دوست عزیز قیمتها کلا" تغییر کرده بخاطر نوسانات ارز. مدلهای دیگ
    ه هست به قیمتهای پایینتر مثل 8606و 7606 و .. اما بهترین برند فیلیپس که شامل دو مئل 9705 و 9706 میشه قیمت بالایی دارن.من دقیقا" 20 اردیبهشت بانه بودم. قیمتها هم همینه 9706 فقط سایز 46 اون بالای 6 میلیون قیمت میدادن تازه هنوز وارد نشده بود. 9705 هم 2550 بود و 46 رو یادم نیست فکرکنم حدودای 4800 قیمت میدادن.

2. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون
    اگه صبر كنيم ممكنه قيمت ها پايين تر بياد؟ نكنه باز اينجوري نجومي بره يالا! آخه من اين همه صبر كردم تا قيمت 9705 يا كلا سري 9 به طور كامل افت كنه يه دفعه اينجوري شد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز تو سايت امير كالا بودم قيمت هاي فيليپس اين جوري بود( با دلار 1779 به گفته خود سايت)
    9705 سايز 40 2700
    9705 سايز 46 3240
    9706 سايز 46 4000

فكر مي كنم اختلاف قيمت با قبل از گراني دلار حدود يك تومان باشه .

اينجا يك مدل توشيبا سه بعدي تبليغ كرده بدون نياز به عينك دوستان لطف كنن با سري 9 فيليپس مقايسه كنن و نظر بدن تا ببينيم كدوم بهتره ( واسه ماها كه هنوز نخريديم!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Razavi Parsa; 25-05-2012 at 08:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من یه 24 ساعت کامل و مفید رو در بانه دور زدم همه چی اونجا دستم اومد.[/QUOTE]

راستي مدلي از فيليپس يا برندهاي ديگه به چشمتون خورد كه --- - S2 داشته باشن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 2 ماه پیش مدل 8606 سایز 46 رو از بانه خریداری کردم .مشکلی که داره اینه که وقتی تلوزیون رو به برق وصل میکنم واسه چند ثانیه تصویر پرش داره و بعدش نور صفحه کم و زیاد میشه بعد از چند ثانیه مشکلش به خودی خود حل میشه.جالب اینجاست که tv نو هستش و من واسه جهیزیم خریدم و تا حالا 4 یا 5 بار روشنش کردم.با یه تعمیر کار فیلیپس تماس گرفتم گفت اشکال از پاورشه و تعمیر نیاز داره.کسی اطلاعی داره که ممکنه با تعمیر مشکلش حل شه یا لوازمش گیر نمیاد؟چه قدر هزینه داره؟خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 2 ماه پیش مدل 8606 سایز 46 رو از بانه خریداری کردم .مشکلی که داره اینه که وقتی تلوزیون رو به برق وصل میکنم واسه چند ثانیه تصویر پرش داره و بعدش نور صفحه کم و زیاد میشه بعد از چند ثانیه مشکلش به خودی خود حل میشه.جالب اینجاست که tv نو هستش و من واسه جهیزیم خریدم و تا حالا 4 یا 5 بار روشنش کردم.با یه تعمیر کار فیلیپس تماس گرفتم گفت اشکال از پاورشه و تعمیر نیاز داره.کسی اطلاعی داره که ممکنه با تعمیر مشکلش حل شه یا لوازمش گیر نمیاد؟چه قدر هزینه داره؟خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
    درود،
    دستگاه خیلی خوبی خریداری کردی... فقط از بدشانسی هست که چنین مشکلی پیش اومده... ببنید اول از همه اینکه اگه تهران هستید در صورتیکه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده بهترین کار مراجعه به همون شرکتی هست که کم و بیش تلویزیون های فیلیپس رو وارد می کنه... اگه قرار باشه کسی بتونه این مدل از تلویزیون ها رو (به خاطر پیچیدگی زیاد) بتونه تعمیر کنه قاعدتا نمایندگی انتخاب معقول تری هست تا تعمیرکارهای متفرقه....
    خیلی مطمئئ نیستم که ایراد از منبع تغذیه و یا پاور دستگاه باشه چون نباید بعد از چند ثانیه مشکل برطرف بشه... بله اگه از این تلویزیون های لامپی قدیمی بود که تو مدارهای تغذیه آن ها از های ولتاژ استفاده می شد یه همچین مشکلی شاید توجیه داشت ولی این تلویزیون بعیده.

من جای شما بودم این کارا رو می کردم :
    1- با بخش فنی و پشتیبانی تلویزیون های فیلیپس مکاتبه می کردم و مشکل پیش آمده را توضیح می دادم (معمولا وب سایت بخش بریتانیا فیلیپس خیلی سریع و دقیق پاسخ می دن) و از اونا راهنمایی می خواستم
    2- تلویزیون رو با آخرین آپدیتی که وجود داره، آپدیت می کردم
    3- در صورتیکه این مشکل با چند ثانیه صبوری خود به خود حل می شه ترجیح می دادم که دستگاه رو به دست تعمیر کارایی که از روی شانس و حدس و گمان کاری انجام می دن ندم.

دفتر نمایندگی و تعمیرگاه مرکزی فیلیپس در میدان فردوسی، ساختمان فیلیپس واقع شده.... در مورد لوازم هم باید باشه چون مشکل عمده ای نداره دستگاه شما در صورتیکه که نیاز به قطعه خاصی داشته باشه که این جا موجود نباشه... خود تعمیرگاه مرکزی قطعه مورد نظر رو از اون ور سفارش می ده و همچین مشکلی هم نباید هزینه چندانی داشته باشه... وقتی یه تی وی هزینه بر می شه که ال سی دیش ایراد داشته باشه.

امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
    Last edited by sound.vision; 13-06-2012 at 09:09.

8. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

7

من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
    اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
    برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
    اینم لینک جهت دانلود:
    ویا
    www.3dbdbuster.com/3dtrailers/Yogi Bear 2min 3D sample.mkv

تشکر فراموش نشود!

مال مکن با این روش سه بعدی نشد این کارا رو هم انجام دادم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خدااااااااا

1-من کیت سه بعدی رو کاملا نصب کردم و درست هم نصب کردم اما وقتی روش شما رو با کامپیوتر Pc امتحان کردم جواب نداد!! یعنی فایل رو به فرمت های مختلف hd و غیر hd به صورت mpg2 تبدیل کردم ولی متاسفانه تصویر فقط ساید بای ساید بدون سه بعدی هستش و سه بعدی نمیشه! باید چیکار کنم به نظرت؟ (تنظیمات سه بعدی غیر فعال است یعنی یه علامت ممنوع در قسمت 3D Format هستش)
    2- خود شما با چه نرم افزاری فیلمت رو تبدیل میکنی به mpg2 اگه مشه اسمشو بهم بگید؟
    راستی آپدیتش کردم به ورژن 140.47

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اصلا این نرم افزار سه بعدی transmitter همون آپدیتی هست که توی سایت فیلیپس برای درایورهاش انتشار میده یا فرق داره؟؟؟ اگه فرق داره خوب من فایلی رو که روی فلشش بود رو حذف کردم و الان هم بجاش اون آپدیتش رو نصب کردم اگه میشه واسم آپلودش میتونید بکنید؟؟

خیلی ممنان....

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه شما فایلی رو که روی فلش همراه دستگاه بوده باشه رو حذف کردین، باید بگردین و جایگزینی برای این فایل فلش پیدا کنی تا گزینه 3بعدی تلویزیون شما فعال بشه... احتمال زیاد روش کار رو برای دیدن 3بعدی درست انجام دادی ولی به خاطر اینکه اون آپدیت 3بعدی رو از روی فلش نصب نکردی به مشکل خوردی... در فایل آپدیتی که از سایت فیلیپس برای خود تلویزیون دریافت کردی برای رفع اشکال و ایرادات نرم افزاری دستگاه هست و شامل فعال سازی گزینه 3بعدی نمی شه.....

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

حالا خاک تو سرم چیکار کنم !!!!! کسی از شما 8605 نداره واسم اپلودش کنه؟؟ خودمم همین احتمال رو زدم ممنون از شما .....ولی خوب ببین یه چیزی بگم: مگه این فایل با فایل اینترنت که هردوتاشون یه اسم دارن (autorun.upg) خوب چه فرقی با هم دارن ...
    تو بانه سال 2011 اون فروشنده بهم گفت که ترنسمیتر رو نصب میکنی بالاش یا پایینش بعدش فلش رو میزنی و خودش نصب میکنه هنگام اینستال تلویزیون، بعدش فیلم سه بعدی را رو فلش میریزی!!!!!بعدش عینک ها رو میزنی و سه بعدی میبینی حتی نگفت که قسمت 3D Format داره و خودم فهمیدم ولی روز اول تلویزیون هم اون قسمت غیرفعال بود گفتم شاید با نصب کابل hdmi فعال بشه که نشد شاید فقط با بلوری سه بعدی فعال بشه که من در فکرم که چرا مال شما بدون بلوری انجام شد؟

راستی آخرین برنامه تلویزیون فیلیپس دو روز پیش برای این تلویزیون 8605 در سایتش قرار داده و ورژنش شده 140.48 (اینو نصب کنم ببینم چی میشه)...
    Last edited by POORYAII; 15-06-2012 at 10:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •