تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 228 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دقیقا
    این رو گفتم چون هنوز کاربر هایی رو می بینم که میگن مثلا 1ترابایت رو چطور می خواید مصرف کنید و یکی میگه صبح تا شب دانلود می کنم و...

من خودم 1000 گیگ رو گرفتم حتی قبل از اینکه زیاد شه ( قبلش 900 گیگ بود 300 گیگ خارجی ) ولی آدمی نیستم بزارم دانلود فقط استریم می کنم روزی هم خیلی استفاده کنم 6 گیگ هست ولی خوبه آدم حجم زیاد داشته باشه و نگران تموم شدنش نباشه !!!!
    خودش لذت بخشه !!!!

2. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من خودم 1000 گیگ رو گرفتم حتی قبل از اینکه زیاد شه ( قبلش 900 گیگ بود 300 گیگ خارجی ) ولی آدمی نیستم بزارم دانلود فقط استریم می کنم روزی هم خیلی استفاده کنم 6 گیگ هست ولی خوبه آدم حجم زیاد داشته باشه و نگران تموم شدنش نباشه !!!!
    خودش لذت بخشه !!!!

دقیقا
    مواقم. هر وقت خواستی می تونی با خیال راحت استریم کنی(یوتی.ب و...) نگران تموم شدن چیزی هم نباشی.
    درستش هم همینه.
    Last edited by mehdi 78; 20-12-2017 at 11:25.

4. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

خب امروز سرویس های جدید به پنل اضافه شد:

چرا قبلی ها رو حذف نکردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این 1 ترا هم مثل طرح های جشنواره ایه امکانش هست یک ماه دیگه نباشه سرویس 3 ماهه تا یکساله داره همون ماهی 300 گیگ میفروشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این 1 ترا هم مثل طرح های جشنواره ایه امکانش هست یک ماه دیگه نباشه سرویس 3 ماهه تا یکساله داره همون ماهی 300 گیگ میفروشه
    من هم کاملا با شما موافق هستم. پس از جذب مشتری به میزان لازم که می تونه از یک تا چند ماه طول بکشه، این طرح حذف خواهد شد و همون گزینه اخر که 12ماهه و با ترافیک 3600 گیگ ، یعنی ماهی 300گیگ رو ارایه خواهند داد .
    گرجه همین طرح 1000گیگ یک ماهه هم برای دوستان با دانلود زیاد و قیمت 80 تومن تا زمانی که برقرار باشه هم بسیار عالی هست چه یک ماه ادامه پیدا کنه چه چند ماه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

خب امروز سرویس های جدید به پنل اضافه شد:

تو سه ماهه هاش نداره پس حرف واحد تمدیدشون درسته. اگر ماه دیگه هم تونستین تمدید کنید اونوقت پس یارو چرت گفته

خیلی عجولی و خیلی زود قضاوت کردی !
    هیچ شرکتی انقدر بی حساب و کتاب نیست که بیاد چنین تعرفه ای رو بدون تفکر رو سایتش قرار بده!!!
    من باهاشون صحبت کردم و گفتم اضافه کنید به قدیمی ها که گفتن مثل اینکه مشکل داشته و همون موقع انجام دادن !!!
    تازه شکایت هم کردی !!!
    درست نبود حرکتت به نظر من .
    قضاوتی در کار نبوده. زنگ زدم 1577 واحد تمدید خودش علنا گفت. وقتی گفت، منم شکایت کردم. یا 195 سریع رسیدگی کرده که اینا اضافه کردن یا یارو اسکل بوده! گرچه به 2نفر دیگه هم گفتم اونا هم زنگ زدن بهشون همین رو گفته بود. الانم تو سه ماهه ها نداره پس طبق حرف یارو فقط یکبار میشه استفاده کرد

9. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

الان مجدد تماس گرفتم 1577 و همون واحد تمدید که دیروز باهاشون صحبت کرده بودم الان گفت دیروز به همکاران اشتباه ابلاغ شده بوده!!!!!!!! و 1000 گیگ برای هر ماه قابل تمدیده!!!!! حرف دیروزیه رو باور کنیم یا امروزیه رو فقط وقتی بهمون ثابت میشه که ماه بعدی هم پیشگامانی ها بتونن همین 1000 گیگ رو بگیرن ...
    حالا شکایت من تاثیرگذار بوده با موقتا دارن دروغ میگن که مشترک بگیرن، اینو دیگه خدا میدونه ...

ویرایش: مکالمه با امروزیه رو ضبط کردم تا بعدا بتونم مستند شکایت کنم اگر قابل تمدید نبود
    Last edited by OnlyRealMadrid; 20-12-2017 at 14:45.

11. 4 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیزم من پیگیری شما رو ستایش میکنم. امیدوارم همه تو همه زمینه ها اینجوری پیگیر کارها باشیم تا سو استفاده به حداقل برسه.

پ ن: پیشگامان تو منطقه ما سرویس نمیده.

13. 2 کاربر از kourosh_ror بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه قابل تمدید برای ماه بعد هم باشه خوبه گرچه اگه بصورت ششماه و یکساله هم میشد این سرویس هزار گیگ ماهیانه رو گرفت خیلی بهتر بود و خیال کاربران هم راحتتر بود

15. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

اگه قابل تمدید برای ماه بعد هم باشه خوبه گرچه اگه بصورت ششماه و یکساله هم میشد این سرویس هزار گیگ ماهیانه رو گرفت خیلی بهتر بود و خیال کاربران هم راحتتر بود
    مشکل همینه که فقط یک ماهست و برای 3 ماهه همون ماهی 300 گیگ بین الملله. همین مورد همچین ابهام بزرگی بوجود اورده که نمیدونیم حرف کی رو باور کنیم!!!! چون خود کارمندهای پیشگامان هم با هم هماهنگ نیستن.

17. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •