کدوم صفحه گذاشتی ؟من پیداش نکردموحید صفحه قبل چندتا از استاتهای ساها رو نوشتم.با ادیت فایلت یکی هست یا فرق داره؟
کدوم صفحه گذاشتی ؟من پیداش نکردموحید صفحه قبل چندتا از استاتهای ساها رو نوشتم.با ادیت فایلت یکی هست یا فرق داره؟
Last edited by vahidgame; 12-02-2010 at 22:54.
بچه ها اگه میتونین زود به زود به تاپیک سر بزنین شاید نوبت بازی شما بشه و بقیه بچه ها معطل نشن . ممنون
بارنلی 0---1 منچستر
با ضربه سر اوون منچستر به رده دوم صعود کرد!
سیو لیگ:
من بیشتر با برنامه های کپچر،عکس میگرفتم.اما اینبار تو حالت فول اسکرین ،پرینت اسکرین زدم که وقتی توی paint پیست کردم یه صفحه کاملا مشکی اومد!!آمار جالبی هم گرفته بودم.در صد مالکیت حدود 55/45 برای برنلی بود.شوتهای من 7/10 و برای بارنلی 0/1 بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_87; 12-02-2010 at 23:03.
سریع بذار تا من بازی کنم.ولی دیشب اگه ناداوری نبود من به منچستر نمی باختم![]()
این دو صفحه قبل بود ها.پیداش نکرده بودی.وحید جان این مشخصات ساها:
attack 75-defence 38-balance 80-stamina75-speed 82-
فکر کنم همین برای مقایسه کافیه.
حالا وحید و حسین باید خدشون رو کمی بالا بکشن چون خطر سقوط به دسته یک داره تهدیدشون میکنه....!!
الان برای بازی میرم ولی شاید دیرتر از 11:30 بیام.
اقا یان یعنی چی . چرا اینجوری شده ؟
اورتون 0 - هال سیتی 0
سیو بازی:
آمار رو نگاه کنید. خیلی زور دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بازی بعدی من با چلسی هستش پس صد در صد باختم چون با این هوشی کامپیوتر داره که واژه اسکل برازندش هستو با این آپشن فایل شما که معلوم نیست چرا این قدر از اورتون کم شده من هیچ شانسی ندارم.یعنی من از 5 تا بازی با بچه ها فکر کنم اکثرشو ببازم
راستی محمد جان به جایی اینکه کری بخونی برو حال کن با اون خصوصیات که گذاشتی حداقل 5 تا از خصویت بازیکنان من کم شده یعنی با بردن این تیم انگار تیم ذرت کاران رو بردی
Last edited by vahidgame; 12-02-2010 at 23:46.
حالا چه گیری دادی به این؟خب حتما نباید که بازیکنان یک تیم پشت هم باشن.لیست دو گله ها نیمه تمومه بقیش معلوم نیست.وقتی سه گله بشه اونوقت معلوم میشه توی جدول کجاست.اقا یان یعنی چی . چرا اینجوری شده ؟
اولا جان خودتی من محمد خالی هستم!راستی محمد جان به جایی اینکه کری بخونی برو حال کن با اون خصوصیات که گذاشتی حداقل 5 تا از خصویت بازیکنان من کم شده یعنی با بردن این تیم انگار تیم ذرت کاران رو بردیدوما میخوای توی بازی برگشت من بازیکنانم رو 100- کنم تا بذاری راحت بخوابم؟آخه دوتا استات بیشتر که نمیتونست جلوی من رو بگیره.نهایت نتیجه میشد 1-0 .
حالا بیخیال بازی برگشت یه کاری میکنیم راضی بشی.اوکی عزیزم؟
Last edited by mohammad_87; 12-02-2010 at 23:57.
مارو باش با کی اومدیم سیزده به درمحمد جان مثل اینکه مطلب منو نخوندی.اصلا جوابی برای گفتن داری یا نه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)