خیر فقط یک مگابایت بخاطر اون دو هسته ای که باز شده به کش سطح 2 اضافه میشه که در مجموع 8 مگابایت میشه.....
خیر فقط یک مگابایت بخاطر اون دو هسته ای که باز شده به کش سطح 2 اضافه میشه که در مجموع 8 مگابایت میشه.....
بسیار ممنون.
الان همون 2 تا هسته رو به من نشون می ده متاسفانه!
البته گزینه های:
ht link speed
و
adjust cpu nb ratio رو هم روی 8 گذاشتم و تغییری انجام نشد متاسفانه
به اون گزینه ها مربوط نمیشه اصلا بیس کار همون core unlock هست
یعنی از اون روز تا حالا که اینا رو تغییر می دادیم سرکار بودیم؟
یعنی با تغییر صرفا همین ی گزینه اون رو آنلاک می کنه؟
با این حساب الان دیگه میشه 100 درصد گفت که نمیشه؟![]()
تغییرات اون گزینه ها هم باز بعد از آنلاک هست اونم در صورت استیبل نبودن....ولی بازم میگم شاید با چیپ های پایین تر بشه آنلاکش کرد (چیپ های جنوبی شامل 710 750 810 850)ولی من چه شانسی آوردم بی دردسر 720 رو آنلاک کردم
خب بسیار ممنون
پس با این حساب این مشکل از مادربورد هست...
حیف شد ، خیلی ممنون از راهنماییتون
مشکل معلوم نیست دقیقا از چیه ... ممکنه از سی پی یو باشه یا از برد تو پست های اول هم گفتم این موضوع کاملا شانسی هست ممکنه یه cpu داشته باشید با یه برد ایده آل مثل شرایط من آنلاک بشه یه جورشم هست که آنلاک نشه من این تاپیک رو چند سال پیش درست کردم که قابلیتی که تو سی پی یو های amd هست رو به دوستان معرفی کنم که با هزینه ی کمتر استفاده بیشتری از cpu بکنن
پس با این حساب هیچ اصولی نداره اینکار؟
این سی پی یو های "بلک ادیشن" مگه مخصوص همین کارا نیستن؟
الان این سی پی یو هایی که توی بازار هست ، دقیقا همونا قدیمی ها هستن؟؟
یعنی چنین قابلیتی رو هنوز دارن و من بدشانسم؟
چنین قابلیتی هنوزم روی سی پی یو های جدید amd هست یا؟
خیر اصول خاصی نداره که بگیم این کار قطعیت داره...بلک ادیشن فقط مالتی پلیر باز داره و این موضوع از آنلاک جداست.....ممکنه cpu های جدیدی که تولید شده کلا قابلیت آنلاکشو برداشته باشن(شاید مال شما ازون جدیدا باشه).... cpu های جدید amd که میشن همون fx ها که اصلا آنلاک لازم نداره....در کل باید تحقیقات لازم رو انجام بدم سر فرصت اطلاع میدم خدمت شما و دوستان
خیلی ممنون.منم اگه چیزی دستگیرم شد می گم
ممنون ، پس منتظریم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)