چرا نمیشه فقط باید همه پی سی ها مجهز به کارت شبکه وایرلس باشن.از یه کسی که کارش اینه قیمتها رو بپرس ببین وایرلس به صرفه تره یا کابل کشی.
چرا نمیشه فقط باید همه پی سی ها مجهز به کارت شبکه وایرلس باشن.از یه کسی که کارش اینه قیمتها رو بپرس ببین وایرلس به صرفه تره یا کابل کشی.
کابل و هاب داریم...فقط مودمی هست که از بشه از طریق وایر لس ازش استفاده کنیم واسه محیط اطرافمون و هم از طریق یک پورت بشه با هاب وصل کرد؟
شما اگه بخای مودمتو به هاب بزنی مودم باید در حالت full -bridge mode باشه که اینترنتت پخش بشه بین pc های متصل به هاب البته نمیدونم مودم همچین قابلیتی داره که بتونه اینترنتو هم وایرلس کنه برات همزمان
من منظورتو درست گرفتم شما میخای نتو بدی به مودم بعد هاب با سیم برات پخش کنه از وایرلس مودمت استفاده کنی درسته؟
سلام دوستان من یک خونه 200 متری دارم یک مودم خوب تا 60 -70 تومن به من معرفی کنید در ضمن مودم دارای برد بالایی باشه
دوسته عزیز شما چند تا سیستم دارید ؟؟؟
شما میتونید مودم TP-TD-8901G ویا TP-TD8961nd رو خریداری کنید
که هر دوی اونا 4 پورت lan دارند که میتونید 4 سیستم رو همزمان به هم وصل کنید و بقیه سیستم هارم میتونید بهم وصل کنید
به عنوان مثال :
شما از 4 پورت lan برای برقراری ارتباط بین 4 سیستم و مودم استفاده کردید ولی هنوز 3 تا سیستم دیگه مونده که باید وارد شبکه بشن
این 4 سیستمی که وصل کردید به مودم هرکدوم اگه 2 پورت lan داشته باشند شما میتونید سیستم های باقی مونده رو به پورت های دیگه ی lan اونا استفاده کنید و با تعریف دستی IPv4 که شما باید ip و همینطور DNS برای اونا تعریف کنید NET و شبکه رو برای اوناه م به اشتراک بزارید
ولی اگه سیستم ها تنها داری یک پورت LAN هستند میتونید مودم اولی که ارزونتر هست رو خریداری کنید و در کنار اون شما یه روتز هم خریداری کنید که اسم روتر رو به اسن شکل مینویسن
TP-TL
حالا هر مدلی باشه شمارشو بعدش مینویسند
TP یعنی TP-LINK و TL هم به معنی روتر برای شبکه کردن هستش
دوسته عزیز مودم
TP-TD-8901G هست که یه انت 5DB داره و مناسب هست ولی قدرت ارسال سیگنال 54MBPS داره ولی مورم TP-TD8961nd هم هست که این دو انتن 3db داره و قدرت سیگنال 300mbps داره توصیه من اینه شما دومی رو انتخاب کنی بعد اگه دیدی برای 200 متر مناسب نیست (که هست) آنت هاشو عوض کنید
ولی کاملا مناسب هستش
دوست عزیز من میخوام که سیگنالش از دو تا دیوار عبور کنه لطفا قیمت این دو تا روهم بگو. فرق بین این دوتا مدل چیه TP-LINK TD-8960N و TP-LINK TD8961ND
Last edited by sportalireza93; 07-01-2012 at 14:47.
ميشه يكي منو راهنمايي كنه كه از بين اين دو مودم كدوم بهتره؟
از لحاظ وايرلسش كدومش با برد بيشتري كار ميكنه؟
D-Link 2640u
و
TP-Link w8901G
قطعا دومی...
دوست عزیز دقت داشته باشید ورژن جدید 2640u تو بازار اومده که از ورژن قبلیش بهتر هست.ورژن قبلی کمی مشکل برد داره.ولی منم تی پی لینک رو پیشنهاد می کنم.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
ND آنتن های قابل تعویض داره ولی N خیر.
خب حالا اگه یکی از پورت های مودم رو به هاب وصل کنیم و با هاب همه سیستم ها رو که شبکه هستند به هم وصل کنیم، و خود مودم هم که چون وایرلس هست کل محدوده رو پوشش میده چی..بازم میشه اینطوری هم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)