گزینه یک هم کارایی خوبی داره هم گارانتی
دومی هم خوبه ولی گارانتی درست و حسابی نداره
گزینه یک هم کارایی خوبی داره هم گارانتی
دومی هم خوبه ولی گارانتی درست و حسابی نداره
دوست عزیز بین این ها به نظر من ASUS جواب داده بهتره ولی اگه بهتر از ASUS میخوای GIGABYTE پیشنهاد میشه تو بازار سخت میتونی پیدا کنیش و فکر کنم قیمتش حدود 46 هزار تومان باشه ولی ارزش داره اگه بتونی پیداش کنی
Last edited by Ship Storm; 23-09-2007 at 06:35.
سلام ..
شما كه قويا مدل LiteOn 20A1H را پيشنهاد مي داديد ! و خيلي هم ازش دفاع مي كردي !! پس اين نظر سنجي ديگه براي چيه ؟!
دوست عزيز مشخصات اين مدل Gigabyte که ميگيد چی هستش؟
نه دوست عزيز احتمالاً اشتباه گرفتی؟!!!سلام ..
شما كه قويا مدل LiteOn 20A1H را پيشنهاد مي داديد ! و خيلي هم ازش دفاع مي كردي !! پس اين نظر سنجي ديگه براي چيه ؟!
من تا بحال DVD-RW نداشتم و هيچ نوع DVD-RW رو به کسی پيشنهاد نکردم.
سلام.دوست عزيز ايشون شما رو با من اشتباه گرفتن.اخه اسممون شبيه همه
لايتون رو بگير ببين رايتر يعني چي.كارش عاليه.من خودم از اين رايتر دارم.liteon lh-20a1h
دوستان من یک مشکلی برام پیش اومده که خیلی اعصابم رو خورد کرده..!!! اگر بتونید حلش کنید یک دنیا ممنون میشم...
من یه DVD-RW سونی دارم ولی از وقتی کامپیوترم رو فرمت کردم وقتی فیلم رو با Real player یا Windows Media Player بازی می کنم تصویر داره ولی صدا نداره..!! وقتی با Power DVD باز می کنم صدا داره ولی تصویر نداره..!! نمی دونم مشکل از کجاست..!!
لطفا راهنمایی کنید...![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درايور گرافيكت را آپديت كن
درايور سوني را آپديت كن
دماي CPU چند است؟
صدايي كه پخش مي كند قطع و وصل مي شود؟
براي نصب اول بايد چيپست مادربرد را نصب كني بعد صدا بعد گرافيك
شرمنده یکم دیر جواب دادم
دقیقا مدلش رو یادم نیست
من چهارشنبه میرم براتون مدلش رو درمیارم
ولی از نظر کارکرد میگم کلا گیگا دی وی دی رایتر هاش خوبه من که سونی دارم زیاد راضی نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)