تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 95 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان تقاضامنديم بحث سري C رو تموم كنيد اينجا تاپيك چيز ديگه اي هست ( اسمشو بخونيد)، جاي اين بحث توي قسمت HDTV ها هست.

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

فکر کن سری c
    samsung apps
    internet tv
    از b بیشتر داشته‌ باشه‌
    این samsung apps چی هست؟
    در ضمن یه سوال خیلی مهم دارم : این BD Wise واقعا قراره کیفیت DVD معمولی رو بالا ببره یا من درست متوجه نشدم?

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان.100 هرتز b650 چه فرقی با 200 هرتز B750 داره؟؟میخوام فردا بگیرم.اگه واقعا 200 هرتز بهتره 750 بگیرم.ممنون میشم راهنمایی بکنید.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان.100 هرتز b650 چه فرقی با 200 هرتز B750 داره؟؟میخوام فردا بگیرم.اگه واقعا 200 هرتز بهتره 750 بگیرم.ممنون میشم راهنمایی بکنید.
    ابي جان به چشم نميياد اگه ديزاين 750 رو طلبيدي بگيرش ولي به نظرم 46 650 رو بگير با همون هزينه 40 750

5. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ابي جان به چشم نميياد اگه ديزاين 750 رو طلبيدي بگيرش ولي به نظرم 46 650 رو بگير با همون هزينه 40 750
    بابا خونه گیر دادن میگن 46 بزرگه.من که از خدامه 46 بگیرم.اسم کاربریتون آشناست.فکر کنم از برو بچ فروم عکاسی باشید.آره؟؟؟شما چه ال سی دی چه مدلی دارید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بابا خونه گیر دادن میگن 46 بزرگه.من که از خدامه 46 بگیرم.اسم کاربریتون آشناست.فکر کنم از برو بچ فروم عکاسی باشید.آره؟؟؟شما چه ال سی دی چه مدلی دارید؟؟؟
    اره ابي خان منم ابي هستم تو فروم عكاسي هم فعاليت ميكنم دئست عزيز
    من هم b550 وهم b650 دارم 32 و 40 خيلي راضيم شكر خدا

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

اره ابي خان منم ابي هستم تو فروم عكاسي هم فعاليت ميكنم دوست عزيز
    من هم b550 وهم b650 دارم 32 و 40 خيلي راضيم شكر خدا
    چاکرم.
    آقا یه سوال.
    یه سری فیلم های فول اچ دی هستن تو بازار مثل planet earth & Life و ..... که فروشندگان سایت ها ادعا میکنن که 1080p هست.مثلا اون life بیست دی وی دی هست.خواستم بپرسم که من اگه اینارو بگیرم و بزارم رو هارد اکسترنال میشه با USB B650 نگاش کرد؟؟؟؟پسوندشون هم فکر کنم MKV هست.چون من HD Player ندارم.اگه بشه که عالیه.شما که دارید تست کردید این فیلمارو؟؟؟؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

چاکرم.
    آقا یه سوال.
    یه سری فیلم های فول اچ دی هستن تو بازار مثل planet earth & Life و ..... که فروشندگان سایت ها ادعا میکنن که 1080p هست.مثلا اون life بیست دی وی دی هست.خواستم بپرسم که من اگه اینارو بگیرم و بزارم رو هارد اکسترنال میشه با USB B650 نگاش کرد؟؟؟؟پسوندشون هم فکر کنم MKV هست.چون من HD Player ندارم.اگه بشه که عالیه.شما که دارید تست کردید این فیلمارو؟؟؟؟

مرسی
    والا كاملا بدون مشكل پخش ميكنه منتها به شرطي كه dts نباشه فرمت صداش چون فقط صدا رو گير ميده البته اونم راه داره با نرم افزار ولي از نظر اجرا خيالتون راحت باشه من فيلمهاي 20 گيگي با فرمت mkv ديدم با usb اين تلويزيون
    من خودم wd داشتم وفروختم

11. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا كاملا بدون مشكل پخش ميكنه منتها به شرطي كه dts نباشه فرمت صداش چون فقط صدا رو گير ميده البته اونم راه داره با نرم افزار ولي از نظر اجرا خيالتون راحت باشه من فيلمهاي 20 گيگي با فرمت mkv ديدم با usb اين تلويزيون
    من خودم wd داشتم وفروختم
    سلام

برای تبدیل فرمت صدای اینجور فیلمها چیکار می کنید ؟
    چون کانورت کردن این فیلمها خیلی زمان بره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

من خودم wd داشتم وفروختم
    در مورد 1080p که فریم ریت 30 داره چی؟؟؟چون من شنیدم که فریم ریت بالای 24 رو نمیخونه.البته برای این گفتم چون در آینده ای نزدیک یه دوربین 550دی کانن میخوام بگیرم که 1080 30fps فیلمبرداری میکنه.شما این مورد رو تست کردید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •