تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 96 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    عزیزان
    من یک عینک آفتابی از امریکا برام وردن
    و میخوام عدسی طبی آفتابی بذارم روش چون چشمام ضغیفه
    راستش چند باری رفته بودم سالها پیش خیابون فلسطین دو تا عینکم رو طبی افتابی کردم
    ولی راستش هم ناراضی بودم هم قیمتشون بالاست و هم ادم نمیتونه اطمینان کنه بهشون
    ممنون میشم راهنمایی کنید کجا میتونم ببرم عینکم رو با خیال جمع و قیمت مناسب عدسی طبی آفتابی براش سفارش بدم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

البته خود پسر صاحب کارخانه i&g سازنده بهترین عدسی آنتی رفلکس در خاور میانه که دفتر نمایندگیشون تو تهرانه...یاسر سلیم رفیق جونجونیه منه...
    سلام اقا سعید
    من یک عینک آفتابی از امریکا برام وردن
    و میخوام عدسی طبی آفتابی بذارم روش چون چشمام ضغیفه
    راستش چند باری رفته بودم سالها پیش خیابون فلسطین دو تا عینکم رو طبی افتابی کردم
    ولی راستش هم ناراضی بودم هم قیمتشون بالاست و هم ادم نمیتونه اطمینان کنه بهشون
    ممنون میشم راهنمایی کنید کجا میتونم ببرم عینکم رو با خیال جمع و قیمت مناسب عدسی طبی آفتابی براش سفارش بدم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درجه 80 داره..رنگهای مختلف هم داره..کره اصلش 80-90 هستش عینکسازی... تهران! I & G اصل کره...

بابای من یکی ا زوارد کننده های عدسی و فریم طبی از چین هستش تو پاساژ سعید هم مرکز پخش داریم..اگر بخوای من میتونم برات 30 تومن I & G اصل کره ای اصلش رو بخرم بدون سود....عینکساز تهران 30 میخره 80-90 میفروشه..شهرستان هم گرونتر میفروشن...

اگر به تهران دسترسی نداری شهرستانی..رفتی عسنکسازی حسابی چونه بزن بگو من که میدونم خریدتون 30 تومنه ...آخه چه قد رمیخواید سود بکشید روش....خلاصه بیا پاساژ سعید

خود حسین سلیم وارد کننده اصل I & G تو کوچه محمد بیک خیابون جمهوری بریم پیشش برات 25 تومن هم میتونم بخرم...حسین سلیم رفیقمه چند ساله با هم نون نمک خوردیم...

ترنسفر کل تجارهای عینک هم قاسم چنگی که تو چین دفتر زده بنده خدا تها زندگی میکنه اگر خواستی میتونم برات ه رچیزی از چین به ایران ترنسفر کنم قاسمم پاساژ سعید همکف مغازه سوم دست چپ...با داداش کوچیکش هر روز pes 2014 بازی میکنیم در مغازه ما...

داداش من تتازه واردم نمیتونم پیام خصوصی بفرستم
    من چند تا عینک دارم میخوام طبی آفتابیش کنم
    یکی دو تا از عینک هام رو هم فقط میخوام طبی کنم
    مبشه راهنمایی کنی ؟
    قیمت مناااااااااسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود
    من دیروز یک جفت عدسی ترنزیشن میخواستم که فروشنده چند نوع عدسی بم قیمت داد و بین کاتالوگ هایی که داشت من opti swiss رو انتخاب کردم به قیمت 220 تومن که ترنزیشن نسل 6 هستند.
    عدسی هارو برام زدن و اومدم خونه پاکت عدسیهارو که نگاه کردم دیدم زده younger optic!!
    رفتم تو بازار پرسوجو کردم تا رسیدم بهمون سلیم پخش کنندشون هرچی اسرار کردم قیمت این عدسیارو بم نگفتن و برگشتم پیش مغازه داری که ازشون تهیه کرده بودم خلاصه کمی باهاشون صحبت کردم تا ایشون زنگ زد به کسی که عدسیهارو ازش گرفته بود و سوال کمی هم خودم باهاشون صحبت کردم ولی نتونستم بهشون بفهمونم که این عدسی younger optic از opti swiss کاملا متفاوت هست و ایشون اسرار داشتند که عدسی ترنزیشن فقط و فقط مخصوص امریکا هست و شرکتای مختلف میفروشنش!
    حالا راستو دروغو نمیدونم ولی این عدسیهایی هم که بم دادن همون ترنزیشن نسل 6 هست ایا این عدسیها با هم تفاوت دارند قیمتشون تو چه رنجی هست ایا اصلا عدسیهای با کیفیتی هستند؟
    راستش من هرچی عدسی مارک میخریدم تا حالا وقتی بخار میگرفتی روش برندش رو شیشه مشخص میشد ولی این عدسیها هیچ برندی هم روش هک نشده ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دیروز پدرم رفته عدسی فتوکروم سفارش داده با مارک امریکن اپتیک با قیمت 150 تومن
    کسی میدونه این عدسی ساخت کجاست و از لحاظ کیفی چطوره ؟ خود فروشنده کاتالوگ داده که توش نوشته که امریکن اپتیک یکی از زیرمجموعه های زایس هست

6. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دیروز پدرم رفته عدسی فتوکروم سفارش داده با مارک امریکن اپتیک با قیمت 150 تومن
    کسی میدونه این عدسی ساخت کجاست و از لحاظ کیفی چطوره ؟ خود فروشنده کاتالوگ داده که توش نوشته که امریکن اپتیک یکی از زیرمجموعه های زایس هست
    درود
    برند خوبی هست این ao یا همون امریکن اپتیک درست گفتن بهشون زیر مجموعه زایس هست.
    من تا حالا لنزای متفرقه استفاده نکرده بودم این اولین بار بود برندیو نشناخته میگرفتم که کلاهم رفت سرم بنظرم بعد از زایس بهترین عدسیها مال اسیلور و کریزال بهترین نوع انتی رفکلس های این شرکت هست کاش بحرف فروشنده گوش نمیکردم و همین ترنزیشنای کریزالو میگرفتم یکم گرون بود ولی الان یک جفت انتی رفلکس معمولیشو دارم رو ی فرم دیگه زمین تا اسمون با این اشغالی که ایندفعه بهم قالب کردن فرق میکنه هم نازک تره هم چرب نمیشه اصلا و خیلی راحت تمیز میشه.
    موفق باشید

8. این کاربر از majidw980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستان راهنمایی کنه
    چطور عدسی عینک رو خریداری میکنند؟
    مثلا بصورت اینترنتی میگه عدسی فلان این قیمت - ولی چیزی راجع به شماره اون (ضعیفی چشم) نمیگه
    عدسی رو با شماره اون بطور اماده میخرند و بعد تراش میده روی فریم
    یا عدسی بعد از خرید کار تخصصی روش انجام میشه؟

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    روزتون خوش

میخوام لنز عینکم رو عوض کنم
    شماره چشم اینه
    R 5.25
    L 5.5

دستگاه دکتره
    SHIN-NIPPON
    و
    TOPCON
    بودش!
    1- PD رو هم ننوشته!!! مهمه؟؟؟ 10 ساله عینک میزنم
    لنز فتو کرومیک میخوام حدود 200 تومن بشه کلا
    2-چه مارکی
    کیفیتش خوب باشه
    3-تهران کجا خوبه ببرم واسه تعویض لنز

ممنون که به 3 سوال بالا جواب می دید
    Last edited by airplay; 18-06-2015 at 00:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم سریع جواب بدید و کمک کنید
    متاسفانه به علت استفاده زیاد از کامپیوتر شماره چشم من که دوسال و نیم پیش 10 بود الان شده 12.5
    من یک عینک گرفتم با شماره 12.5 ولی متاسفانه اصلا نمیزنمش چون چشمم رو خیلی کوچیک نشون میده. ولی این شماره 10 خیلی خوبه و غیر عادی نیست.
    حالا میخواستم ببینم با خرید عدسی پلاستیک سوپر فشرده برای عینکم ایا جلوگیری میکنه تا حدی از ریز نشون دادن برای شماره 12.5
    یعنی امکانش هست عدسی پلاستیک سوپر فشرده با شماره 12.5، چشم رو به همون اندازه عدسی شیشه ای شماره 10 نشون بده؟
    قیمت هر جفتش چمد هست؟
    ممنون

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    توصیه دوستانه میکنم با پزشک مشورت و نحوه استفاده تون رو از رایانه اصلاح کنید. همچنین روش های زیادی برای حفظ سلامت چشم هنگام کار با رایانه در اینترنت هست که با کمی جستجو میتونید پیداشون کنید. نکته مثبتش اینه که اغلب روش ها بدون هزینه هستند.

خاصیت تمام مواد شفاف مانند شیشه ، پلاستیک مانند شیشه در و پنجره! و عدسی اینه که نور رو از هر دو طرف عبور میدهند. دقیقا عدسی هم همین کار رو میکنه با این تفاوت، به خاطر حالت فیزیکی که داره یعنی همان تغییر ضخامت لبه ها نسبت به مرکز ، ضمن عبور نور باعث شکست نور هم میشه که در عدسی های منفی پرتوهای عبوری رو به صورت واگرا و در عدسی های مثبت پرتو رو به صورت همگرا در می‌اورد.
    خلاصه اینکه فردی با بینایی سالم با عینک شما اجسام رو ریز تر از اندازه واقعی میبیند ، وقتی عینک روی چشم شماست ، چشم شما رو هم ریز تر می‌بیند.

بنده به حساب تجربه میگویم که عدسی هر چقدر فشرده تر باشد ، عینک زیباتر خواهد بود ولی چشم را هم کمی ریزتر نشان خواهد داد.
    حالا شاید کسی سوال بپرسد که: وقتی نمره عدسی فشرده و غیر فشرده یکی باشد چه تفاوتی میکند؟ ، با کمال احترام برای فرد سوال کننده ، بنده جواب سوالش را نمیدانم و فقط تجربه خود را بیان نمودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •