ببین الان ماسک روی صورتته و اگر G رو نگه میداری و ماسک رو ور نمیداره یه باگه یا باید کرکت رو عوض کنی یا بازی رو از جایی که ماسک رو صورتت نیست دوباره بازی کنی
ببین الان ماسک روی صورتته و اگر G رو نگه میداری و ماسک رو ور نمیداره یه باگه یا باید کرکت رو عوض کنی یا بازی رو از جایی که ماسک رو صورتت نیست دوباره بازی کنی
خوب من میتونم کرکم رو همینجا عوض کنم ؟ چون یادمه برای بازی پرنس که کرکم خراب بود و روی یه دکمه ای که میرفتم یه دری باز نمیشد ولی کرکی رو از نت دانلود کردم و ریختم از همون سیو تونستم برم طوری که در هم باز شد .
کرک این بازی که کسی نداره بزاره فکر نکنم حجمی داشته باشه !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک خودم رو آپلود کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شرمنده هرچی تلاش کردم دانلود نمیشه . میشه جای دیگه ای آپلود کنی ؟ مثلا 4share خیلی خوبه یا .333.ir
کرک شما هم فایده نداشتو هنوز شیشه جلوم شکسته . من فکر نکنم باگ باشه ... این قضیه ای داره که هنوز نفهمیدم .
Last edited by mahyarSAMSUNG; 28-01-2011 at 11:52.
سلام
اقا من در یک مرحله از بازی گیر کردم
یک قسمی هست که سوار بر یک وسیله روی ریل حرکت می کنم و باید سایر دشمنان را با مسلسل بزنم
ولی یک قسمتش وارد یک گذرگاه میشه که یک ترن زرهی موازی با حرکت می کنه و نمی دونم از کجا به من شلیک می کنه
من که این بازی رو تموم کردم همچین چیزی ندیدم تنها کار اینه که از موقعی که ماسکت نشکسته دوباره بری
باید به پایه های پل شلیک کنی
آقا ممنون
آخه طرف میگه " HIT THE SUPPORTS THEY LOOK WEAK" من هم فکر میککردم میگه به نیرو های پشتبانی شلیک کن در صورتی که اصلا هیچ نیروی پشتیبانی نداره
به هر حال ممنون
سلام
من بازمدر یک مرحله گیر کردم
قسمتی که گروه در حال حرکت به سمت ایستگاه D6 هستن و از ایستگا های مترو عبور می کنند
در یک مرحله من به همراه یک نفر دیگه باید از گذرگاهی عبور کنیم که یکسری موجودات گرد وجود دارند که با حرکت به سمت ما می ترکند
من مشکلی در این مرحله ندارم ولی مشکل مربوط میشه به همراهم که به سرعت شهید میشهو بازی تمام میشه
نمی دونم باید چیکار کنم![]()
توی اون مرحله شما باید جان فشانی کنیدو نگذارید همراهتون اینقدر جلو بیفته که شهید
شه...
در کل اینقدر تند یا کند نرو که ازش دور بمونی و همواره همراهش باش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)