تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 311 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.من اینترنت مخابرات گرفتم ازش راضیم.بد نیست..فقط میشه بگید باید تو کدوم سایت برای دیدن ریز کارکردمون بریم؟ سایت
    مخابرات عضویت میخواد و هر چی هم عضو میشم...بازهم نام کاربری رو نمیشناسه .در صورتی که تایید عضویت میکنه
    دوستانی که گول قیمت های پایین مخابرات رو خوردن هر چه زودتر برگردن به پارس آفلاین تا بیشتر سرشون کلاه نزاشتن!

از ما گفتن از شما هم...
    من از اولی که مخابرات adsl آورد دارم ازش استفاده میکنم و نسبتا" ازش راضیم قطعی زیاد نداره سرعتش هم بد نیست
    تنها مشکل خدمات و پشتیبانی هست که بعد از گذشت چندین ماه هنوز به سطح مطلوب نرسیده
    منظورم از اینکه گفتم اون فرم شکایت رو پرکنید در مورد پشتیبانی هست که 24 ساعته نیست و افرادی رو برای پاسخ گویی گذاشتن که هیچی حالیشون نمیشه و سایت کنترل پنل هم که همیشه قاطیه!

256 مخابرات

Last edited by mahdi-mb; 22-06-2011 at 23:23.

2. این کاربر از mahdi-mb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من از اولی که مخابرات adsl آورد دارم ازش استفاده میکنم و نسبتا" ازش راضیم قطعی زیاد نداره سرعتش هم بد نیست
    تنها مشکل خدمات و پشتیبانی هست که بعد از گذشت چندی ماه هنوز به سطح مطلوب نرسیده
    منظورم از اینکه گفتم اون فرم شکایت رو پرکنید در مورد پشتیبانی هست که 24 ساعته نیست و افرادی رو برای پاسخ گویی گذاشتن که هیچی حالیشون نمیشه و سایت کنترل پنل هم که همیشه قاطیه!

خدایا با نام تو
    با سلام خدمت دوست عزیزم،مهدی جان
    حرف شما کاملا منطقی و از روی دلیل و مدرک و بدون هیچ گونه غرض ورزی است.چون واقعیت را مدرک همراه میکنید و این قابل تقدیر است.امیدوارم سایر عزیزان هم این رویه را پیش بگیرند .

حامد

4. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره که مخابرات یه استان نمیتونه با این همه به اصطلاح نیروی زبده و کارشناس یه پنل ساده کنترل ترافیک رو بالا نگه داره دیروز عصر بعد از سه چهار هفته پنل مخابرات درست شده بود که دوباره امروز هر یک ساعت یه بار خراب میشه یکی نیست بگه بابا جون اگر خودتون عرضه درست کردنش رو ندارید این همه ناسلامتی متخصص شبکه هست بدید اونا
    Last edited by feri2009; 23-06-2011 at 14:28.

6. این کاربر از feri2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تازه کلی ترافیک مازاد هم به مشترک ها اضافه کردن!!!
    خیلی بی در و پیکره!!

8. این کاربر از amin750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    دوستان عزیزم، مهدی جان در تاپیک با دادن یک پست در مورد اعلام شکایت نسبت به برخی مشکلات مخابرات اولین نفر در احقاق حق مسلم خود بود.چرا نفر بعدی من و شما نباشیم!!!
    پس به سایت زیر مراجعه کنیم و واقیت را بنویسم.نه کمتر و نه بیشتر.
    http://tch.ir/tch/components1.php?rQV==wHQyATMApDZJ52bpR3Yh9lZ

حامد

10. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    شفاف سازی یک موضوع:
    این موضوعی که می خوام بگم رو خودم آزمایش کردم و از تمام دوستانی که از مخابرات سرویس می گیرند، خواهش میکنم امتحانش کنند:
    من یک دقیقه آنلاین بودم.گوگل رو باز کردم و مرورگر رو بستم و مودم رو خاموش کردم و کامپیوترم ریسیت کردم.بعد از یانکه ویندوز بالا اومد دوباره مودم رو روشن کردم و این دفعه سایت مخابرات(به غیر از سرور اصلی)رو با مکافات بالا آوردم و چیزی دیدم که خواستم شاخ دربیارم! زمان آخرین اتصال من رو 20دقیقه و حجم دانلودم رو 25مگابایت محاسبه کرده بود.شاید شما بگین، خوب شاید قبلاً 20 دقیقه آنلاین بودی و سیتم اون رو ثبت کرده.ولی اینطور نیست! من یک ساعت قبل از انجام این آزمایش 3ساعت آنلاین بودم نه20دقیقه.
    پس نتیجه این آزمایش نشون میده که مخابرات هر کیلوبیت رو به شیوه خودش محاسبه میکنه.
    دزدانی کثیف با چراغهایی خاموش.
    از دوستانی که ساکن شهر همدان هستند تقاضایی دارم:
    من تماس گرفتم و گفتند که باید حضورن اقدام کنید!حالا آیا دوستان عزیز حاضرند که با یک قرار ملاقات همگی با هم به مرکز مخابرات برای شکایت علیه این کار کثیف، بریم؟
    لطفاً هر چه سریع تر اعلام کنید!

حامد

12. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

حامد عزیز با توجه به اینکه سایت درست کار نمیکنه این موضوع بعید نیست حالا نمیدونم مبلغی که سایت نشون میده رو ازمون میگیرن یا نه اما من الان چک کردم نرم افزار کنترل ترافیک من الان 1.2 گیگ رو برای این ماه نشون میده و پنل مخابرات 998.359 MB رو البته ترافیک تو پنل گاهی با تاخیر اضافه میشه بازم چک میکنم
    شما حتما" رو سیستمت یه نرم افزار برای کنترل ترافیک داری با اون چک کردی؟
    قبلا" کنترل پنل ریز اتصال رو میداد که الان اون قیمت حذف شده

14. این کاربر از mahdi-mb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حامد عزیز با توجه به اینکه سایت درست کار نمیکنه این موضوع بعید نیست حالا نمیدونم مبلغی که سایت نشون میده رو ازمون میگیرن یا نه اما من الان چک کردم نرم افزار کنترل ترافیک من الان 1.2 گیگ رو برای این ماه نشون میده و پنل مخابرات 998.359 MB رو البته ترافیک تو پنل گاهی با تاخیر اضافه میشه بازم چک میکنم
    شما حتما" رو سیستمت یه نرم افزار برای کنترل ترافیک داری با اون چک کردی؟
    قبلا" کنترل پنل ریز اتصال رو میداد که الان اون قیمت حذف شده

خدایا با نام تو
    با سلام
    بله مهدی جان.معمولا اگر از آخرین اتصالت30دقیقه بصورت آفلاین و بگذره ترافیک مصرفی اعمال میشه.
    موضوع بالا طوری شده که من 100مگ دانلود کردم و 160به پام بست. بله دوست عزیز من ریز مصرف را کنترل می کنم. هم دستی و هم نرم افزاری!

حامد

16. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    واقعا دیگه باید چکار کرد. با مدیر مسئولADSL داشتم حرف میزدم یه چیزی گفت مو به تنم سیخ شد! گفتم آقا این پنل کاربری چه وقت درست میشه(حالا بمونه که 2دقیقه طول کشید تا من به اقای مدیر بفهمونم پنل به چی میگن!)، گفت مگه خرابه!!!!!!!!
    از آقای فلانی و بهمانی و بیساری پرسید و گفت آره فکر کنم خراب باشه.!!!!!
    گفتم میدونم! چه زمانی درست میشه؟؟؟بازم پشت گوشی گفت آقای فلانی، آقای بهمانی این پنل کی درست میشه!!!!؟؟؟؟؟
    دیگه داشتم جوش میآوردم که تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!
    .
    .
    .
    .

خدایا چرا این آدما ادعای مسلمانی دارند و اینقدر.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    از دیشب یعنی 5/1/1390 سرعت دانلود پایین اومد تا مسئولان مخابرات کاردانی خود را با پاییین آوردن سرعتها و درست نکردن پنل کاربری به رخ شیطان بکشند!
    سرعتا داغونه.همه چی ارومه! سرعتا داغونه !!!!

حامد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •