دست من وقتی sms رو کامل باز میکنی نیازی به سلکت اوول نداره؟
دست من وقتی sms رو کامل باز میکنی نیازی به سلکت اوول نداره؟
ممنون فکر کردمنرم افزار جدید هست بابت همین سوال کردم بازم ممنون زحمت کشیدی لینک دادی
فکر کنم این روزها با هزارتومن به آدم فحش هم نمیدن چه برسه به لیبل اونم سایز اچ دی 23000 ؟! چه خبره؟1000 تومن!در ضمن اگه بگردی با سایز مشابه گوشی چینی هس که نیاز به بریدن و احیانا کج و کوله شدن نیس
کج و کوله هم نشد لیبل قدیمی رو کندم چسبوندم رو اینی که خریدم بعد با دقت بریدم و در آخر هم لیبل قدیمی رفت تو سطل زبالهو جدید رفت تو بهشت
ولی جدا از کجا 1000 خریدی امار بده من 3-4 تا واسه روز مبادا میخوام
در ضمن واسه من سه لایه بودا!
یه جا رفتم گفت کربن میزنیم بعد پی دی اف بعد کوفت و زهرمار خلاصه 5 لایه 25 هزار ضد رطوبت-ظربه خلاصه 5 کاره
سه لایه و سه کاره 15
دو لایه هم 8 تومن!!!!!!
طرف ما رو گلابی فرض کرده بود !
دوستان گول این چرت و پرت ها رو نخورید
این چیزی که گذاشته ام به هیچ عنوان جدید نیست . برای همین اون مشکل هنوز باقی هست .
با سلام و خسته نباشید .
در پست 84 همین تایپینگ مطلبی در باره افزایش صدای میکروفن گوشی آمده بود که همین جا دوباره و با تشکر از farzin_silver دوباره قرارش میدهم و این توضیح رو هم اضافه خواهم کرد که این تنظیم را برای تمام منوها انجام دهید ( اگر هم خواستید ، مثل من عددهای پیش فرض رو یادداشت کنید شاید بدردتون خورد ) .
Put this code *#0002*28346#
روی تک تک منوها بروید و Gain رو بزنید و سپس دنبال نوشته زیر بگردید :
Go to Mic Amp Gain
و حالا اون رو با عددهای زیر تنظیم کنید :
MGNR7 0110
MGNL3 1001
در اینجا هم بهش اشاره شده است :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما که اینو دوباره گذاشتی. ولی دوستان اینو هم بدونن این کار صدارو بیشتر میکنه ولی متاسفانه کیفیتو میاره پایین، برای من کاملا نویز شنیده میشه. شما راه حلی واسه این مشکل پیدا نکردی؟
دوستان تورو خدا کمک
اقا من یه هندیسفری خوب کرریتیو خریدم کل بازارم ریختم یه تبدیل واسش پیدا کردم ولی فکر کنم تبدیل جور در نمی اد 1000 تومن به تبدیل دادم
دوستا یکی لطف کنه واسه من بخره بفرسته هرچی قیمتشم بشه بهش میدم واقعا هم ازش ممنون میشم
کمککککککککککککککککککککککک کککککک
همه جا هزار تومنه.منم يه n97 خريدم چسبوندم رو فابريكيش با تيغ بريدم.بد نشد.از هيچي بهتره.ولی جدا از کجا 1000 خریدی امار بده من 3-4 تا واسه روز مبادا میخوام
دوستان يه راهنمايي هم براي خريد هندسفري بكنيد.چه ماركي خوبه؟با چه قيمتي؟
سلام
منم امنیا لایت خریدم (:
مباركه.ايشالله چرخش برات بچرخه.سلام
منم امنیا لایت خریدم (:
چي جوري ميشه چندتا فايل رو با هم بلوتوث كرد يا به عبارتي mark كرد.؟؟؟؟
برنامه اي هست كه بشه فايل هلي با پسوند vnt رو باز كرد؟؟؟؟(نوت در سوني اريكسون)
اگه تهرانی برو زیر زمین علائدین بگیر.من یکی دو ماه پیش گرفتم 12 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)