تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 380 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين مطلبو تو يه وبلاگ ديدم گفتم اينجا هم بزارم روش بحث بشه!
    (البته بگم كه من خودم طرف مديري هستم ها)
    ------------------------------------------------
    كپي رايت به روايت مهران مديري!
    تیتراژ آغازین قهوه تلخ در حال پخش است، مهران مدیری می‌خواند: امشب شب مهتابه، منتظر می‌مانم ببینم در تیتراژ، اسمی از خالق این تصنیف "علي اكبر شيدا"برده می‌شود یا نه؟ با کمال تعجب می‌بینم اسمی نیست؛ آقای مدیری سلام!

ادرس وبلاگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع شعر رو نگفته و البته باید بگم خیلی زیبا خونده این اثر رو و ردیف موسیقی ایرانی رو هم رعایت کرده.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کپی رایت بروایت مدیری!

مهران مدیری می‌خواند: امشب شب مهتابه، منتظر می‌مانم ببینم در تیتراژ، اسمی از خالق این تصنیف "علی‌اکبر شیدا" برده می‌شود یا نه؟ با کمال تعجب می‌بینم اسمی نیست.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

اما گذشته از همه اینا سریال جذابی هست
    وظیفه پر کردن وقت رو به خوبی اجرا میکنه

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

بعد از 5 روز سفارش و پرداخت آنلاین 2 فصل ، هنوز نرسیده دستم ...

موفق باشید

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

این همه آدم دیگه هم این آهنگ رو خوندن!
    اون ها هم اسمی آوردن؟نه دیگه!
    موقع ای که اون هارو گوش میدادین چرا یاد کپی رایت نمی افتادین که تصنیف از کیه؟!!
    به مهران مدیری که رسید همه شاخ شدین : دی

6. 3 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این همه آدم دیگه هم این آهنگ رو خوندن!
    اون ها هم اسمی آوردن؟نه دیگه!
    موقع ای که اون هارو گوش میدادین چرا یاد کپی رایت نمی افتادین که تصنیف از کیه؟!!
    به مهران مدیری که رسید همه شاخ شدین : دی
    اینهمه آدم خونده؟؟؟؟
    شما میدونی اونها اسمی از شاعر نیاوردن؟

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض قهوه ی تلخ :باید ها و نباید ها نقدی از ملیکا اسد زاده

قهوه ی تلخ نام جدیدترین سریال مهران مدیری است که فیلم برداری اش از ۱۴ ماه پیش آغاز شده و با همکاری گروهی متشکل از ۲۵۰ نفر و ۳۵ هنرپیشه ی اصلی در حال حاضر در فروشگاه های عرضه ی محصولات فرهنگی بر روی دی وی دی و سی دی به فروش میرسد. قهوه ی تلخ کمدی ای تاریخی است که به قول نیما زند کریمی (سیامک انصاری) قرار است داستان بخش روایت نشده ای از تاریخ را روایت کند! تا امروز ۶ قسمت از این مجموعه ی طنز در قالب دو سری ۳ تایی طی ۲ هفته به بینندگان عرضه شده است و خوب تا آنجایی که شواهد نشان میدهد خیلی ها به خواسته ی خود مهران مدیری احترام گذاشته اند و بر عکس تمام سریال های دیگر حتی این مجموعه را به هم قرض هم نمیدهند که البته حرکت بدی هم نیست. در این میان بد نیست کمی به موضوع محبوبیت این سریال میان مردم بپردازیم. اولا که ۶ قسمت از یک مجموعه خیلی کم است برای آنکه بگوییم آیا سریال میان مردم به محبوبیت عام دست یافته یا نه چرا که این سریال قرار است در قالب ۳۰ مجموعه ی ۳ قسمتی یا به عبارتی کلا ۹۰ قسمت (طبق روال کاری همیشگی مهران مدیری) به بینندگان ارائه شود.
    اگر بخواهیم به دور از هرگونه تعصب و پیش زمینه ی فکری قبلی به این سریال نگاه کنیم در میان بینندگان این سریال به دو دیدگاه جالب پی میبریم. اولین دسته ی بینندگان ۳ قسمت اول را اصلا جذاب نمیدانند اما به شکل غیر قابل باوری مشتاقند که سریال را دنبال کنند و دسته ی دوم از همان قسمت اول سریال را سرگرم کننده و جالب دانسته اند. به هر شکلی هم که به این دو دیدگاه بنگریم میبینیم که مهران مدیری توانسته به موفقیت لازم برای فروش سریالش دست پیدا کند که البته قضاوت ۱۰۰ درصد در مورد موفقیتش هنوز هم ممکن نیست. حالا اگر از حق نگذریم باید بگویم در ۳ قسمت اول روند روایت داستان اندکی کش دار و خسته کننده است و سخت است که جایی را برای خندیدن پیدا کنیم، اما وقتی سراغ قسمت های ۴ تا ۶ میرویم و خصوصا در قسمت های ۵ و ۶ میبینیم که چقدر نوع طنزی که در سریال به کار رفته شیرین است. طنز این سریال دقیقا مانند تمام کار های قبلی ای که مهران مدیری در کارنامه ی خود ثبت کرده است هم از نوع کلامی و هم از نوع موقعیتی است که البته طبق معمول طنز کلامی در این سریال بیشتر از طنز موقعیتی به چشم میخورد. باید گفت که سیامک انصاری این بار از همیشه بهتر ظاهر شده. وقتی که با چهره ای جدی توی دوربین ذل میزند و در عین حال حرکت مسخره ای که به ظاهر از انجام آن بسیار معذب و ناراحت است را انجام میدهد، خصوصا وقتی پس از خوردن بادمجان او را مجبور به صحبت کردن میکنند تا به او بخندند، ممکن نیست بیننده را به خندیدن وا ندارد. دیالوگ هایی که در سریال رد و بدل میشوند و نحوه ی برخورد پادشاه و درباریان با اوضاع مملکت و حتی نام هایی که برای سران مملکت در نظر گرفته شده همه و همه به شکل زیبا و ظریفی انتخاب و پردازش شده اند. مثلا “نوستر آقا داموس الملک” که در حقیقت کارش این است که بر اساس وضعیت ستارگان آینده ی مملکت را پیش بینی کند نام خودش را از پیشگوی بزرگ نوستر آداموس گرفته و یا “بیخودی الملک دیلمی” (بیژن بنفشه خواه) که مسئول اداره ی مستعمرات همایونی است (که به قول “جهانگیر شاه دو لول” در خلقتش کمی سهل انگاری شده!!!) و همه ی ما خوب میدانیم ایران در طول تاریخ هیچوقت مستعمره ای نداشته است! به طور کلی میتوان این سریال را سریالی سرگرم کننده و بسیار جالب دانست که با توجه به اینکه در این ۶ قسمت هنوز خبری از مهران مدیری نیست بعید نیست با حضور خود مدیری از این هم جذاب تر شود.
    و اما دیده اید که وقتی مثلا اپل میخواست آیپدش را ارائه کند مردم چگونه جلوی در اپل استور صف کشیده بودند؟! در ایران ما یا جلوی نانوایی از این صف ها میبینیم یا جلوی سینما از این صف ها “می دیدیم” حالا شما صف خریدن شیر یارانه و این چیزها را هم به این لیست اضافه کنید (چون ما خیلی مملکت پیشرفته ای میباشیم! ) اما از این پس برای خریدن سریال “قهوه ی تلخ” هم شاهد چنین صف هایی خواهیم بود! باور کنید! محله ی ما که ترکانده بود و کم نبودند کسانی که از اواسط هفته ی قبل هر روز به فروشگاه مراجعه کرده بودند به دنبال نسخه ی جدید که البته کمی هم دیر تر از موعد مقرر ارائه شد میگشتند.

9. 2 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم دیروز دیدمش! بار طنزش از سه قسمت اول به مراتب بیشتر بود! ولی کماکان بار طنز رو دوش سیامکه و بقیه بازیگرا نقش مکمل طنازی های سیامک انصاری هستند! این میتونه به مراتب عاملی بشه که کارای سیامک واسه ما ها تکراری بشه! امیدوارم تو پک بعدی خود مدیری هم وارد داستان بشه!
    دوستان یه سری از دیالوگ و مونولوگ ها جالب رو گفتند! با اجازتون منم یه چنتایی رو بگم!:
      محتوای مخفی: مرتیکه‏ی... 

تو شروع قسمت چهارم، به سیامک انصاری دیکته میشه که باید اعتراف کنه دزد، قاتل و جاسوس هستش! تو هر سه صحنه با 3 گروهی در ارتباط بود که با هم مشکل داشتند! ولی در کمال تعجب بلد الملک (عارف لرستانی) در صحبت های هر سه گروه حاضر بود و از طرف هر سه گروه، نیما رو متهم میکرد:
    بلد الملک:
    - مرتیکه‏ی دزد! الماس ها رو دزدیده ای و خودت رو به موش مردگی هم میزنی؟!
    - مرتیکه قاتل آدمکش! سوء قصد به جان همایونی!؟!
    - مرتیکه‏ی خبرچینه اجنبی!!
    تهش سیامک بهش گفت:
    خوشم میاد همتون هم، با هم هماهنگید!!

محتوای مخفی: بینوا! 
    ولی بینوا رو چقدر زدن!!!!

محتوای مخفی: کی بود؟!:دی 

اینم که دیگه همتون بهش اشاره کردید!... ها! کی بود! چی بود! کیه!! !

محتوای مخفی: فکر کنم اینو گفتید! 
    تو روی همایونی چه غلطی میکنی!

میگم این تیکه‏ی کالسکه رو از جریان قتل ناصرالدین شاه کپی پیست کردن نه؟؟!

محتوای مخفی: بیخودی الملک!! 
    روسیه، عثمانی، فرانس، افریقا!!!!

محتوای مخفی: چقدر سره این یه تیکش خندیدم!!:دی 

مستشارالملکی کم مقامی نیست!!! اههههمممم!!

محتوای مخفی: داریم! 

قرقی: پس تو جون جهان رو نجات دادی! برای چی؟!
    نیما: جهان!؟!!
    قرقی: جهان! جهانگیر شاه رو میگم! برا چی؟؟!
    نیما: بابا مثه اینکه خیلی با هم ندارید...!
    قرقی: نخیر! خیلی با هم داریم!

محتوای مخفی: بدون شرح! 

محتوای مخفی: مجددا! کی بود؟!!! 

یه کی بود دیگه:!!

محتوای مخفی: :دی 

الا حضرتا! کله ما رو نیگا!!

محتوای مخفی: !!! 

بلد الملک: الا حضرت میخارند!
    نیما: جان! خوب میخاروندید من خودم رو میرسوندم! یه وقت ناراحت میشن!
    بلد الملک: اینجا مثل آنجایی که تو از آن آمده ای هردنبیل و بی قانون نیست! هر کسی وظیفه ای دارد و اختیارات و محدوده ای! کسی در محدوده وظایف دیگران دخالت نمیکند!!

من که علی الحساب از سریال راضی ام!
    راستی تو محرم و صفر هم قطعا بیرون نمیاد! درسته؟!
    قربون همتون ضمنا شرمنده صفحه رو سنگین کردم
    یاعلی

11. 16 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

ادامه.........
    چند مسئله به نظرم جالب رسید که بد نیست شما هم در موردش فکر کنید. مجموعه ی قهوه ی تلخ هر هفته بر روی ۳ عدد سی دی و یا ۱ عدد دی وی دی با قیمت ۲۵۰۰ تومان ارائه میشود. قرار است ۶ آپارتمان هم به خریداران مجموعه به قید قرعه هدیه بدهند که البته انقدر ها هم کشکی کشکی نیست! و به این صورت است که در پایان هر ۳۰ قسمت (۱۰ پارت ۳ قسمتی) برنده مشخص خواهد شد. مثلا اگر اشتباه نکنم در پایان قسمت ۳۰ ام مجموعه یک دستگاه آپارتمان را بین شرکت کنندگان قرعه کشی میکنند، در پایان قسمت ۶۰ ام ۲ تای دیگر و به همین ترتیب (این قسمت را از نظر عددی اصلاح خواهم کرد چون برگه ی قرعه کشی الان کنارم نیست که اعداد دقیق را برایتان وارد کنم) اما توجه کنید به موضوع اصلی! در پایان پارت ۱۰ ام شما عملا ۲۵ هزار تومان بخاطر فیلم هزینه کرده اید و در پایان کل مجموعه ۷۵ هزار تومان بخاطرش پرداخته اید! من نمیگویم ارزش ندارد ولی به نظرم حق نیست که یک سریال فقط و فقط برای خرید موجود باشد و نتوان آن را از رسانه ی جمعی تماشا کرد. یعنی عملا خود صاحبان اثر کاری میکنند که برای ما راهی جز کپی نمیماند! البته کسی که سراغ خریدن نسخه ی کپی شده می رود عملا کارش غیر منطقی است چون وقتی به هر شکل دارد پول خرید مجموعه را میپردازد چرا اوریجینال آن را تهیه نکند؟ من بیشتر مقصودم قرض گرفتن و قرض دادن مجموعه است. در کشور های خارجی یک فیلم را پخش میکنند و پس از اتمام پخش با قیمت های سرسام آوری آنرا به فروش میگذراند که البته ارزش خرید دارد اما به هر حال یک بار هم با هزینه های مناسب در معرض دید عموم قرار گرفته است… اینکه ما نخواهیم به همه ی اقشار جامعه فکر کنیم دقیقا همان مسئله ای ایست که موفقیت خودمان را با چالش رو برو میکند. ۲۵۰۰ تومان هزینه ی بالایی نیست، ماهی ۱۰ هزار تومان هم چیزی نیست اما آیا برای همه همینطور است؟! در پایان این بخش این را اضافه کنم که به هیچ عنوان موافق با کپی و تکثیر غیر قانونی محتوایی که در داخل کشور ارائه میشود نیستم چراکه ما همه وظیفه داریم از هنرمندان، برنامه نویسان و سایر تولید کنندگان محتوا در داخل کشور حمایت کنیم تا آنها بتوانند در کارشان پیشرفت کنند و در نتیجه شاهد ارائه ی کارهای بهتری از طرف آنها باشیم، عملا پیشرفت آنها پیشرفت تک تک ما و پیشرفت کشورمان را به دنبال دارد، اما به هر حال اینها سوالات و مسائلی است که به ذهن میرسد. و اما حالا که صحبت از تهیه ی نسخه ی اوریجینال شد بد نیست این کاریکاتور با هم نگاه کنیم :
    و اما یک موضوع دیگر اینکه دی وی دی ها و پک این مجموعه توسط شرکت ریزموج تولید شده است. من سری به وبسایت این شرکت زدم و هزینه ی استمپر و چاپ روی دی وی دی و سی دی را بررسی کردم، بعد که خواستم حساب کنم از راه فروش این دی وی دی ها هر هفته چقدر سود خالص نسیب جناب مدیری و دست اندر کاران مجموعه میشود یک علامت سوال گنده بالای سرم سبز شد! چرا روی پک ها کوچکترین حرفی از تیراژ نسخه نیامده است؟ خلاصه فقط دو مسئله به ذهنم رسید. اولی اینکه شاید یادشان رفته تیراژ را درج کنند که این نتیجه گیری خیلی ساده لوحانه است و دومی اینکه درج تیراژ به نظرشان منطقی (؟) نمیرسیده است! تازه وقتی تیراژ روی محصول درج نشده باشد شما از کجا میخواهید بدانید بعد از پرداخت ۲۵۰۰۰ شانس برنده شدن شما در قرعه کشی چند به چند است! ۱ به ۱۰ هزار؟! ۱ به ۱ میلیون؟ شاید هم ۱ به ۲۰ میلیون!!! خدا میداند!

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

در ضمن من اگر جای جناب مدیری بودم دامین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را حداقل با .info یا .tv رجیستر میکردم و نه با .net! شاید این مسائل به نظر خیلی جزئی برسد ولی رعایت کردن آنها آنچنان هم بی تاثیر و بی اهمیت نیست. به سایت که مراجعه کردم ۲ – ۳ مورد خیلی جالب به چشمم خورد، یکی شمارش معکوس تا ارائه ی پارت بعدی سریال بود و دیگری سفارش سریال برای دریافت سریع همزمان با عرضه ی به فروشگاه ها، در ضمن آمار جالبی هم از فروش سریال در روز اول ارائه شده بود که این آمار از فروش ۵۰۰ هزار نسخه ی ای در روز اول حکایت داشت! حالا باز بگویید مقایسه اش با فروش آیپد بیهوده بوده
    حالا از همه ی این نتیجه گیری ها که بگذریم، شما این سریال را تماشا کرده اید؟ قصد تماشایش را دارید؟ آنرا از کجا تهیه نموده اید و یا از کجا تهیه خواهید نمود؟ (من ۳ قسمت اول را از کسی قرض گرفتم و پس از شنیدن حرف های مدیری ۳ قسمت دوم را خریدم) به نظر شما قیمت ارائه ی این سریال مناسب است؟ آیا همه میتوانند به راحتی این مبلغ را (هرچند هم که کم) بپردازند؟
    Last edited by mahsa1469; 28-09-2010 at 16:23.

13. 2 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ولی تو این پکش انصافا از یه تیکش خوشم نیومد! یعنی چی لقب بابا شاه (هادی کاظمی) رو گذاشتند جمال الملک (بر وزن کمال الملک)!؟!

15. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •