اینجور که معلومه ماه تموم بشه گیگ میسوزه
اینجور که معلومه ماه تموم بشه گیگ میسوزه
اینترنت که شما از مخابرات میگیرید 1 به 10 هست و سرعت بستگی به ساعت استفاده میباشد معمولا عصر سرعت پایینه
درسته حق با شماست بعد اینکه سامانه عوض شد این مشکل برای بعضی از خطوط پیش اومده و در تلاش برای درست کردنش هستن شما اگه شما میخواین سریع کار درست بشه طرح رو عوض کنید درست میشه
دوستان دیگه الان سرویس رایگان شبانه وجود نداره فقظ مخصوص ماه رمضان بود
الان باید دقیقا چکار کنم؟یعنی مجددا از طریق سامانه اینترنتو شارژ کنم؟علاوه بر هزینه ای که قبلا پرداخت کردم؟
مکسیس جان بدون شبانه که فایده نداره!
مخابراتم عمدا ماه رمضون ثبت نام نکرد که شبانه نده؟؟؟
یعنی کلا توی جشنواره ها ثبت نام نمیکنه؟
واسه 5 مگ مجوز م میخواد؟
کاملا در اشتباه هستید شما! اگر از چیزی اطلاع ندارید لطفا به اشتباه اطلاع رسانی نکنید.اینجور که معلومه ماه تموم بشه گیگ میسوزه
به ماه بعد منتقل میشه. شما وقتی حجم خریداری میکنید اختیار این رو دارید که هر زمانی که خواستید ازین حجم استفاده کنید. چه الان چه سال دیگه!بعدش این گیگ های ماهیانه رو اگر استفاده نکنی سوخت میشه یا به ماه بعد منتقل میشه؟
دوست من. اگر ساکن بندرعباس هستید یه سر برید شرکت و تمام سوالاتتون رو بپرسید. چون کارمندان اونجا در جریان تمام طرح ها وتعرفه های مختلف هستند. کارتون خیلی سریع تر راه میوفته تا ابنکه بخواید از افرادی که اطلاعات کافی ندارند پرس و جو کنید.
ویرایش: پست تکاری
Last edited by starpars; 03-08-2014 at 20:51.
یه سوالی دارم
من پایان سال 92 توی همون سامانه قبلی حدود 80 گیگ ترافیک داعمی توی حسابم بود (پولشو ازم گرفته بودن) اینور سال که شد و پشتیبانی رو دادن دست یه شرکت دیگه و طرحها رو عوض کردن
بعد توی اردیبهشت 93 وقتی من خواستم تمدید کنم 70 گیگ ترافیکی که توی حسابم بود و من استفاده نکرده بودم رو سوزوندن و فقط 10 گیکشو برام گذاشتن هرچی هم گفتیم گفتن نه باید بسوزونیم (این حق الناسیه که به گردن مسئولین مخابراتو اون شرکت پشتیبانیه)
حالا راهی هست شکایتی چیزی کنم ؟؟؟؟؟؟
چون واقعا زوره، 1 مگ دارم من 80 تومن میدادم حسابمو شارژ میکردم اینا همش پولای من بود که ازم دزدیده شد مثل آب خوردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)