به این سوالتونم جواب بدم این الانش قدیمیه یعنی شما cpu و بقیه چیزاشو نمیبینی؟چه برسه 6 ماه دیگه
این مدلم نیست تو بازار
شماکه وایسادی تا بعد عید وایسا قیمتا بهتر میشه برو از پاساژ ایران بگیر
به این سوالتونم جواب بدم این الانش قدیمیه یعنی شما cpu و بقیه چیزاشو نمیبینی؟چه برسه 6 ماه دیگه
این مدلم نیست تو بازار
شماکه وایسادی تا بعد عید وایسا قیمتا بهتر میشه برو از پاساژ ایران بگیر
از جدیدترین لپ تاپهای دل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده: Core i3 2.13 GHz حافظه : 4096 مگابايت هارد ديسك : 320 گيگابايت كارت گرافيكي: 1970 مگابايت - ATI HD 4330 - 512MB Dedicated
قيمت : 775000 تومان
نبود شارژر مشکل فروشنده هست نه شما ، اگر با شارژ حدود 220 تومان بده ارزش خرید شاید داشته باشه و در غیر این صورت هرگز!
با سلام. من در خرید لپتاپ IBM LENOVO G550 59-026095 و Acer 5738Z با خواندن تمام تاپیکهای مربوط به هردوشون واقعا شک دارم و خیلی گیج شدم. من در درجه اول کیفیت ساخت برام مهمه و اینکه با کار زیاد دچار مشکل نشه. من قیمت بروز هر دوی آنها با گارانتی سازگار را ندارم. لطفا مرا در انتخاب قطعی راهنمایی کنید.
آقا کسی نیست یه راهنمایی کنه دو نفر نظر بدن؟؟؟ این چهارمین پست دارم سوال می کنیم.....
تو این کانفیگ cw14fx ایسر و ایسوسم پیدا میشه با قیمت کمتر... اونا چطورن پیشنهاد میشه؟؟
می خوام برم بگیرم خواهشا راهنمایی بفرمایید....
این نوت بوک از دل هم خوبه و بسیار جدید ، اما سری CW برای کسانی بیشتر توصیه میشه که قصد حمل نوت بوک را هم دارند.
سری جدید CW هم با پردازنه های core i3 ,5 وارد بازار خواهند شد و می تونی کمی صبر کنی.
کارت گرافیک این مدل از دل به نسبت ضعیف هست.
اگر به بازی اهمیت میدی 100 مدل CW توصیه میشه و بعد از اون ایسر 5738
خوب کارت گرافیک سری ایسر قوی تر هست و همچنین در بازار بیشتر جا افتاده ،
و به نظرم ایسر بگیری بهتره ، اما باز هم میگم که مدل G550
جزو بهترین های بازار هست ، اما گرافیک ضعیف تری نسبت به ایسر مشابه داره.
و
يك دنيا ممنوننبود شارژر مشکل فروشنده هست نه شما ، اگر با شارژ حدود 220 تومان بده ارزش خرید شاید داشته باشه و در غیر این صورت هرگز
آیا بهترین لپتاپهای در رنج قیمت 600 هزار تومان همین ها هستند یا اگر بیشتر هستند لطف بفرمایید بگویید
سلام
دوستان ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنین
واقعا موندم
من کارم شبکه هست و یه لپتاپ نیاز دارم برای کارم
قابلیت های شبکه برام مهمه
همچنین سخت جون بودن یا به قول معروف خر کار بودن
علاوه بر این ها نمیخام چیزی بگیرم که کم هم بیاره
سیستم توی خونه و محل کار به اندازه کافی قوی هست که نخوام یه لپتاپ خیلی قوی بگیرم
یه چیزی تا حدود 900 تومن مد نظرمه
این چند روزه زیاد سرچ کردم
از مدل 1564 دل - اینسپایرون هم خوشم اومده
اما دو دل هستم
فروشنده میگه لپتاپ با این کانفیگ باید خیلی بالاتر از این حرفها باشه
احتمالا یه مشکلی تو این مدل هست که قیمتش مناسبه
قصد ندارم روی لپ تاپ به صورت دائم ویندوز استفاده کنم
سیستم عاملی که استفاده میکنم لینوکس هست و در کنارش ویندوز رو نصب میکنم
ممنون میشم اگه بهم پیشنهاد بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)