تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 166 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خسته نباشید
    کیبورد لمسی گوشی رو چطور فعال کنم؟
    از رابط کاربری عمودی کسی خبری داره بلاخره این قابلیت اضافه میشه یا نه؟
    خواهشآ یکی از دوستان یه برنامه قوی برای اجرای فیلمها با فرمت avi.kmv که قابلیت نشون دادن فرمتهای sub/idx و srt (فرمتهای زیرنویس)رو داشته باشه
    خیلی نیاز دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    یک مورد برای من اتفاق میافتد که هنگام استفاده از اینترنت پس از چند بار وارد کردن ادرس گوشی خود به خود خاموش و سپس روشن یا به اصطلاح ریست میکند.لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید.
    ضمنا من هنوز نتوانستم اپدیت دوم92مگ را انجام دهم چون در اخرین مراحل دانلود پیغام failed میدهد.لطفا کمک کنید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان خسته نباشید
    کیبورد لمسی گوشی رو چطور فعال کنم؟
    از رابط کاربری عمودی کسی خبری داره بلاخره این قابلیت اضافه میشه یا نه؟
    خواهشآ یکی از دوستان یه برنامه قوی برای اجرای فیلمها با فرمت avi.kmv که قابلیت نشون دادن فرمتهای sub/idx و srt (فرمتهای زیرنویس)رو داشته باشه
    خیلی نیاز دارم
    اگر کی برد فیزیکی باز نباشه لمسی فعال میشه...

رابط عمودی فعلا خبری نیست..شاید اپدیت بعدی...خدا کنه اضافه بشه...خیلی خوب میشه

بهترین برنامه که من خودم دارم ازش استفاده میکنم: KMplayer هست...الان من هرچی فیلم با فرمت MKV دارم باهاش میبینم...زیرنویس فارسی هم ساپورت میکنه البته فقط فرمت sub/idx رو...

srt رو هم ساپورت میکنه منتها با فارسی مشکل داره یعنی srt های فارسی رو اینطوری نشون میده : @^#&))*)
    ولی sub/idx ها رو به خوبی نشون میده...

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظورم کیبورد فارسی بود؟
    این برنامه km رو من همون اول نصب کردم ولی از فرمت تصویری پشتیبانی نکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن. اون فایل مخصوص زیر نویس فیلم رو هم باید همراه خود فیلم کپی کنیم تو گوشی؟؟

یک سوال دیگه هم دارم. خود فروشنده به من گفت هیچ وقت گوشی رو با کابل به pc وصل نکن.فیلمهایی هم که حجمش سنگین هست نمیشه با blue tooth از pc انتقال داد به گوشی اخه خیلی طول می کشه شما راه حل دیگه ای ندارین؟؟

در آغاز فعالیت eshghyanigonah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پیروزی

9 کمک

سلااااااااااااااااااام
    گوشی من قاط زده بچه ها!!!
    نزدیک به 2GB عکس دارم تو گوشیم، یهو از امروز نمی دونم چی شده که دیگه نشونشون نمی ده
    چجوری بگم یعنی نشون می ده ولی فقط اینطوری که برم تو فایل منیجر و فولدرشو بیارم و عکسو باز کنم اما وقتی میخوام برم عکس بعدی دیگه حرکت نمی کنه وقتی هم که بک می کنم رو صفحه مینویسه no images
    یا مثلا از منو اصلی هم photo رو می زنم باز همینو میگه.

یه چیز بد دیگه هم اان فهمیدم. media player هم همینجوریه. روش کلیک می کنم باز میشه نه تو music هام آهنگی رو پیدا می کنه نه video در صورتی که 5GB موزیک دارم و 1GB هم ویدئو.
    ماااااااااااااااااااااااا ااااماااااااااااااااااااا اااان یکی بگه چه بلایی سرش اومده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من مدتی می خوام با اینترنت وایرلس با گوشیم کانکت بشم ولی به دلیل اینکه تو شهر ما جائی وایرلس رایگان وجود نداره نتونستم و هر جا رفتم گفتن نرم افزار --- connection می خواد که بتونم user , pass وارد کنم کسی می تونه منو راهنمائی کنه که چه نرم افزاری باید نصب کنم

شما اگه از اینترنت ADSL استفاده میکنی بهتره یه اکسس پوینت براش بگیری (قیمتش هم زیاد نیست) و یا یه مودم وایرلس دار بگیری و از طریق اون بتونی به اینترنت وایلرس کانکت بشی.
    در ضمن هر جایی که وایرلسش کد داشته باشه و شما کد USER و PASS رو بدونین موقع کانکت شدن به اکسس پوینت خود موبایل CONNECTION خودش رو باز میکنه و شما میتونین رمز رو وارد کنین.پس نیازی به نرم افزار نیست عزیز.
    در ضمن من متوجه نشدم فرق آپدیت گوشی از طریق خودش و کامپیوتر چیه؟

تو آپدیت از طریق کامپیوتر کل رام دانلود میشه (هم تغییراتی که صورت گرفته و هم تغییراتی که صورت نگرفته)
    تو آپدیت از طریق گوشی فقط تغییراتی که تو فریمویو جدید صورت گرفته دانلود و نصب میشه.
    به همین جهت همیشه آپدیت از طریق گوشی حجمش کم میشه.
    سؤال دیگم هم اینه که آیا بعد از آپدیت نرمافزارهای نصب شده پاک می شوند یا نه ؟

اگه از خود گوشی آپدیت کنی برنامه ها پاک نمیشن ولی اگه از طریق کامپیوتر اپدیت کنی بله همشون پاک میشن.

منظورم کیبورد فارسی بود؟
    این برنامه km رو من همون اول نصب کردم ولی از فرمت تصویری پشتیبانی نکرد
    همونطوری که دوستمون بالا اشاره کردن کیبورد فارسی وقتی عمل میکنه که اسلاید گوشی بسته باشه.
    آخرین آپدیتی که برای ukeyboard دادن بیرون زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه اگه آپدیت نکردی آپدیتش کن تا زبان فارسی براش اضافه بشه.
    برای تنظیماتش هم برو setting>text input و مثل شکل پایین فیلدها رو تنظیم کن:

برای ظاهر شدن کیبورد نرم افزاری فارسی یا انگلیسی هر جایی که میخوایی تایپ کنی در حالت اسلاید بسته اگه روی ال سی دی یه بار کلیک کنی کیبورد ظاهر میشه.
    شما برنامه sib هم امتحان کن و در ضمن برنامه extra decoder رو هم نصب کن کارت راه میوفته.

یک سوال دیگه هم دارم. خود فروشنده به من گفت هیچ وقت گوشی رو با کابل به pc وصل نکن.فیلمهایی هم که حجمش سنگین هست نمیشه با blue tooth از pc انتقال داد به گوشی اخه خیلی طول می کشه شما راه حل دیگه ای ندارین؟؟
    دوست عزیز فروشنده ها خیلی حرفا میزنن که بهتره زیاد بهشون گوش ندی.
    گوشی رو هم با کابل به pc وصل کنی هیچی نمیشه.
    در حالت کلی برای انتقال فیلم بلوتوث گزینه خوبی نیست و خیلی وقت گیره.
    بهترین روش همون کابل رو وصل کن به pc و سه سوته فیلمها رو کپی کن و حالشو ببر.

8. 4 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت omid.tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    sdssddf

7

سلام میخواستم بدونم الان اگه این گوشی رو بخری ورژن اپدیتش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن. اون فایل مخصوص زیر نویس فیلم رو هم باید همراه خود فیلم کپی کنیم تو گوشی؟؟

اره فایل های sub ,idx هردو باید کپی بشن تو همون فولدر فیلم...

برای انتقال 3 راه هست:

1- بلوتوث

2- کابل خود گوشی

3- با wifi و برنامه WINSCP

بهترین راه استفاده از کابل گوشی هست...فروشنده هم چرت گفته...سرعت بالایی داره و به راحتی منتقل میکنه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اخه ترسم از این هست که یک وقت موقع وصل کردن کابل شک به مموری گوشی یا هر کدوم از اجزا گوشی وارد بشه و بسوزه.اخه قبلا واسه یکی از دوستام اتفاق افتاده بود اما اون n95 8gb داشت. گفتم شاید یک وقت سر منم بیاد .نظر شما چیه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •