از آقایون کسی نیست جواب ما رو بده ؟
آره.خوب این قسمتی از این مرحله هستش.
من هم همین مشکل رو داشتم و متاسفانه حلش هم نکردم.ایراد از کرک هست.
سلام
من بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .
**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
توی چند صفحه قبل من سیوهای خودمو گذاشته بودممن بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .
**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
ببینید به دردتون میخوره یا نه
اگه ممکنه بگید صفحه چنده آخه با اینترنت دیال آپ م یه صبح تا شب فقط باید این صفحاتو بگردم.
من چند وقت هست بازی رو گرفتم اما این ارورر رو میده:
![]()
سلام.
کسی کرک سالم این بازی رو داره؟!
چه ورژنی؟
اینو امتحان کنید :
سلام
آقا من یه جا گیر کردم..فکر کنم مرحله 3-4 رو رد کرده باشم.مشکل تویه این مرحله های مزخرفی هست که جزو مراحل اصلی بازی نیست!!! که تویه 1 ساختمونهست با یه سری کارکنان و اون کچله! و یه سری کارباید انجام بدی که تراست بگیری!
سوال اول انکه نمیشه این مرحله ها رو اسکیپ کرد؟؟
معما های مزخرف و سختی داره چطوری حلشون کنم؟
الان سره اون کامپیوتره گیر کردم که یه مکعب هست و همشباید روش عدد وارد کرد! نمیدونم باید چی کار کرد دارم دیوونهیشم دیگه!
میشه راهنمایی کنید؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)