یعنی بار اول برم بگم واسه کارت طلایی ولی از کسی دیگه نگرفته باشم بهم تخفیف نمی دن؟؟؟؟کسی از دوستان محترم نیست کارتشو به من بده بگیرم....
![]()
یعنی بار اول برم بگم واسه کارت طلایی ولی از کسی دیگه نگرفته باشم بهم تخفیف نمی دن؟؟؟؟کسی از دوستان محترم نیست کارتشو به من بده بگیرم....
![]()
من تا جایی که میدونم اینترنت وایرلس قطعیش خیلی بیشتر از adsl ،
دلیلمم اینه که این نوع سرویس بستگی خیلی شدید به شرایط آب و هوایی منطقه داره
مثلا در روزهای بارونی یا گرد وخاک شدید کیفیت سرعت و نوع اتصال به شبکه به مراتب کمتر از روزهای آفتابیه
از دوستم نیما می خوام در این زمینه با توجه به اطلاعاتی که در رابطه با اینترنت وایرلس دارند نقطه نظر خودشونو عنوان کنند
در ضمن مودم وایرلس به صورت امانی هست که میتونن بعد از فسخ قرارداد هزینه ای رو که بابت مودمو پرداخت کردند رو پس بگیرن
در ادامه اینو ببینین و خدا تونو شکر کنید که جای من نیستید
![]()
Last edited by djmilad_mrb; 09-10-2009 at 14:49.
اگه اینطور که دوستمون گفتن به آب و هوا بستگی داره به نظر منم وایرلس نگیر که ما ندیدیم هوای اهواز خوب باشه... البته فکر کنم توی شرجی سرعت ارسال سیگنالها بیشتر باشه...احتمال دادما...البته اگر امانی هم بدن مودمو فکر کنم 50 پول نصبشو می گیرن که اندازه یه مودم adsl هست.
![]()
من زمانی ADSL داشتم اینقدر قطعی داشتم که ناراحتی عصبی گرفتم.بعدش هم خطمون رو فیبر نوری کردن ADSl گذاشتیم کنار.
الان وایرلس دارم.از شرکت راصد مارال چند پست قبلیم گفتم توی مدتی که استفاده می کنم 1 دقیقه هم قطعی نداشتم. روزانه 1.5 گیگ هم دانلود دارم.
قیمت تجهیزات هم بستگی به خودت داره.
با آنتن نانو و یک اشتراک 128 میشه 180 هزار تومان
با انتن پاوراستیشن و یک ماه اشتراک 128 میشه 300 هزارتومان.
روتر وایرلس یا اکسس پوینت هم بستگی به خودت داره (نیاز به کاری که میخوای انجام بدی)
از 50هزارتومان تا 200 هزارتومان هستش.(البته فقط واسه کاربری خانگی هستش)
بچه های گل تاپیک ...
من به دلیل یه مشکلی که واسم پیش اومده احتمال اومدنم به نمایشگاه 50 - 50 شده ...
در جریان باشید ...
در ضمن به نظر منم به دلایل آب و هوایی شهرستان اهواز ADSL بهتر جواب میده تا وایرلس (البته اگه خطشون رو ساپورت کنن)
من الان رسیدم نمایشگاه
این پست رو هم دارم با وایرلس نمایشگاه میدم
با سلام
دوستان يه سوال
اگه ويندوز رو عوض كنم ديگه نيازي به كانفيگ كردن و اين جور دنگ و فنگ ها نيست و فقط بايد يه كانكشن درست كنم؟
با تشكر
سلام دوستان متاسفانه من دیر رسیدم به نمایشگاه منتظر یکی از دوستام بودم تا رسیدم نمایشگاه ساعت 6:50 بود.
کسی هم کناراطلاعات نمایشگاه نبودش.
حالم بهم خورد یه مشت سی دی پوکیده چندتا لپ تاپ چینی و چندتا اسپیکر شد نمایشگاه!!!!!!!!
چند وقت پیش نمایشگاه کامپیوتر که مشهد بود من اونجا بودم. ا باید اونجا بودید و از نزدیک این نمایشگاه رو میدید.
هرچی نمایشگاه درپیت هستش واسه اهوازه .
کی میشه ما یه نمایشگاه کامپیتوتر داشته باشیم در حد Cebit
100 سال 1000 سال .................
حیف وقت که رفتیم این نمایشگاه.
به یزدان گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم.
کاش دوستان به جای این صحبتها یکم مرام داشتن وبرای وقت دیگران ارزش قائل میشدن تو این تاپیک از یه هفته پیش تا همین امروز تمام هماهنگی هاشده بود که همگی راس ساعت مقرر اونجا باشن![]()
نمی خوام دیگه در این رابطه بحثی داشته باشم رفتن به نمایشگاه یه بهانه بود برای دیدن و آشنا شدن با همدیگه
من امروز راس ساعت تعیین شده اونجا بودم و هیچ کدوم از شما ها رو ندیدم تنها من و آقای tabasystem اونجا بودیم و تا ساعت 6:30 هم اونجا منتظر بودیم شما که گله میکنی چرا نمایشگاه اینطوره فکرمیکنم اگه یکم بیشتر دقت کنی حتما دلیلشم پیدا میکنی واقعا انتظارشو نداشتم ..........
خیلی باحالید
هیچ کدومتون نیومدید
(من 5:50 تا 6:05 کنار اطلاعات با پیرهن بنفش ایستاده بودم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)