سلام مهرداد جون.
کدوم ور جواب ندادم؟
هرجا بوده حتما ندیدم وگرنه مگه میشه من جواب سلام شما رو ندم؟
در مورد بازی هم سیستم قوی نمیخواد.مینیممش گرافیک 64 و رم 512 و سی پی یو 1000 هستش.
سلام مهرداد جون.
کدوم ور جواب ندادم؟
هرجا بوده حتما ندیدم وگرنه مگه میشه من جواب سلام شما رو ندم؟
در مورد بازی هم سیستم قوی نمیخواد.مینیممش گرافیک 64 و رم 512 و سی پی یو 1000 هستش.
علی امروزم که نبودی.![]()
علی بیا تو بازی رفیقم رو بهت معرفی کنم
اهل ولز (wales) هست.منم بهش گفتم اهل ترکیه هستم.به این دیگه جرات نکردم بگم ایرانی هستم.
ولی هرجا بخواد بره میگه منو ببر.خیلی تنبل شده ما رو تاکسی گیر آورده من همش باید اینو این ور اونور ببرم!!!![]()
خدا رو شکر مثل اینکه مهمونا فردا صبح میرنعلی امروزم که نبودی.![]()
علی بیا تو بازی رفیقم رو بهت معرفی کنم
اهل ولز (wales) هست.منم بهش گفتم اهل ترکیه هستم.به این دیگه جرات نکردم بگم ایرانی هستم.
ولی هرجا بخواد بره میگه منو ببر.خیلی تنبل شده ما رو تاکسی گیر آورده من همش باید اینو این ور اونور ببرم!!!![]()
![]()
خدایی نیستی ببینی چه وضعیتیه صبح پا میشن بریم دریا - ظهر میشه بریم جنگل - شب میشه بریم قهوه خونه . نصفه شب میشه فیلم بذار ببینیم
الانم هر 10-20 دقیقه یه بار اینجا رو رفرش میکنم پست جدید اومده بود بخونم باز میرم پیش اونا .
رفیقت دختره دیگه ؟چطوری میشه اینور اونور بردش ؟
بیاد تو گیلد میفهمه ما ایرانی هستیم گندش در میادا![]()
بابا شما که اصل عشق و حال میکنید.دیگه چی میخوای.
آره دیگه پس چی؟ مگه **خلم برم با پسر دوست شم.
با همون embrace دیگه.بغلش میکنم بعد پرواز میکنم میبرمش.
یه قدمم راه نمیره.هی میگه منو ببر.دهنم سرویس شده.![]()
تا باشه از این اینور اونور بردناآره دیگه پس چی؟ مگه **خلم برم با پسر دوست شم.
با همون embrace دیگه.بغلش میکنم بعد پرواز میکنم میبرمش.
یه قدمم راه نمیره.هی میگه منو ببر.دهنم سرویس شده.![]()
منم میخواااااااااااااااام
راستی اون کوئست دیلی ها لول چند باز میشن ؟
شرمنده خدایی من از فروم سر در نیاوردم میشه بگی واسه genie چه اسکیل هایی رو بگیرم ؟
باشه یه سر میرم ببینم چی نوشته.شرمنده خدایی من از فروم سر در نیاوردم میشه بگی واسه genie چه اسکیل هایی رو بگیرم ؟
یه بار دوتایی میریم archosaur یه مخ ردیف برات میزنیم.اگه رفیقم آنلاین بود اونم میارم که دیگه سه تایی مخ تیلیت کنیم خوبشو برات پیدا کنیم.تا باشه از این اینور اونور بردنامنم میخواااااااااااااااام
![]()
بعد 4 تایی میریم کوئست و لول آپ.
برای جینی فعلا MAG رو بالا ببر تا حدود 60 .
اسکیلهاش هم ببین کدومش مانا و این چیزا رو زیاد میکنه یا هرکدوم به درد کلریک میخوره بگیر.هر اسکیل یه سری affinity نیاز داره اول ببین کدو اسکیل رو میخوای بگیری بعد affinity رو روی اونا بذار.
مثلا من یه اسکیل الان گرفتم که 1 water و 1wood و 1earth میخواست.پس اول رفتم به هر کدوم یک اسکیل دادم و بعد تونستم اون اسکیل رو بگیرم.
این لینک تمام اسکیلهای جینی رو با پیش نیازهاش توضیح داده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
I LOVE YOUیه بار دوتایی میریم archosaur یه مخ ردیف برات میزنیم.اگه رفیقم آنلاین بود اونم میارم که دیگه سه تایی مخ تیلیت کنیم خوبشو برات پیدا کنیم.
بعد 4 تایی میریم کوئست و لول آپ.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)