سلام ..من دستگاهم رو جدیدا به LT3 ارنقا دادم اما تو بازی Batman ارور میده که : disk not supported (یا یه همچین چیزی) ....مشکل از کجاست ؟ از دیسک بازیه یا اینکه مشکل از دستگاه و درست تبدیل نشدن به LT3 هستش ؟
سلام ..من دستگاهم رو جدیدا به LT3 ارنقا دادم اما تو بازی Batman ارور میده که : disk not supported (یا یه همچین چیزی) ....مشکل از کجاست ؟ از دیسک بازیه یا اینکه مشکل از دستگاه و درست تبدیل نشدن به LT3 هستش ؟
از هر کدوم میتونه باشه!
یه بازی جدید دیگه که برای اجرا نیاز به LT+3 داره رو امتحان کن اگه اجرا شد مشکل از دیسک بتمنه
ضمنا موقع خرید بازی دقت کن بازی رو با پچ LT+3 بخری که به مشکل نخوری
یکی لینک دانلود LT3+ رو برای Phat میزاره ؟
همه لینک ها خرابه :|
الان همه xbox های slim قابل کپی خور شدنن؟!
اگه نه اونایی که کپی خور نمیشنو و میشنو بگین درایواشونو مشخصاتشونو لطفا![]()
کلا دستگاه هایی که تاریخ تولیدشون بعد از برج 5 سال 2011 باشه هـک نمیشن،باندل ها هم هـک نمیشن...................
الان کدوم بازی ها هستند که اگه LT3.0 بزنیم مجبوریم پچشون کنبم؟
آیا لیست مشخصی دارن؟
سلام دوستان عزیز.جدیدا دیدم یک کیت روی بورد دستگاه نصب میکنن که کاملا ایکس باکس -- میشه.دیگه نیازی به دی وی دی نیست.فلش و هارد رو مستقیم میگیره و بازی ها بطور کامل از روی هارد نصب میشند و اجرا میشن.هیچ نیازی هم به روش رایت برنر نیست.تمام بازی های با LT های جدید و قدیم رو اجرا میکنه.و خیلی مزایای دیگه داره.
کسی میدونه این کیت چیه؟قیمتش بالای صدهزارتومن در میاد.
از کجا میارن؟
و میشه خودمون بسازیمش؟
این رو میگید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش ۷۰ یورو هست
یکی دیگه هم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یه جورایی Jtag میکنه کنسول رو . معروفه به Glitch ---- اینجا ۸۰ یورو میگیرند نصبش میکنند توی ایران باید ارزون تر باشه .
سلام
به نظر شنا من کنسولم روبدم j-tag کنن یا lt3?
لایو بازی نمی کنم ولی اونیوبگینکه برای کنسول ضرر کمتری رو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)