تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 91 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

رو حساب اینکه پنلشون یکی هست فکر میکنم نباید از لحاظ کنتراست native ، برایتنس، رسپانس تایم و رزولوشن تصاویر متحرک فرقی بکنند
    پنل s10 فاقد تکنولوژی neopdp هست , در نتیجه مصرف برق بیشتر و برایتنس کمتری داره. من از نزدیک این دو مدل رو ساید بای ساید هم دیدم .

وقتی هر دو پنل ساید بای ساید هم دیده بشند کنتراست ضعیف s10 خیلی به چشم میاد .

مشکی عمیقی هم نداره و به طوسی میزنه بر خلاف مشکی فوق العاده عمیق g10 .

البته در مشخصات هم پاناسونیک کنتراست native پنل s10 رو 30 هزار اعلام کرده و کنتراست native پنل g10 رو 40 هزار .

در کل به نظر من s10 با توجه به قیمت و سایز پنلش انتخاب خوبی می تونه باشه نه انتخاب فوق العاده ای .

عکسی از تولید رنگ مشکی در s10 , پنل سمت چپی v10 و راست s10
    Last edited by Ami R 940; 07-12-2009 at 22:03.

2. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حرف شما درسته
    با این وجود 30000 هم وقتی با LCD ها مقایسه بشه خیلی عالیه و فکر نمیکنم غیر از اتاقهای کاملا تاریک(مثل بالایی) جای دیگه ای خودشو نشون بده
    ضمنا من احساس میکنم برایتنس راستیه(البته توی تنظیمات) بالاتره چون رنگهای روشنش روشنتره(مثل اون نوشته اون بالا)

البته من هم S10 رو خیلی انتخاب خوبی در مقایسه با G10 نمیدونم

4. 2 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تو اين عكس درسته عمق مشكي v10 بيشتره ولي جزئيات تو s10 خيلي بهتر نشون داده شده، مثلا اون چرخ وفلك گوشه تصوير.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

حرف شما درسته
    با این وجود 30000 هم وقتی با LCD ها مقایسه بشه خیلی عالیه و فکر نمیکنم غیر از اتاقهای کاملا تاریک(مثل بالایی) جای دیگه ای خودشو نشون بده
    ضمنا من احساس میکنم برایتنس راستیه(البته توی تنظیمات) بالاتره چون رنگهای روشنش روشنتره(مثل اون نوشته اون بالا)

البته من هم S10 رو خیلی انتخاب خوبی در مقایسه با G10 نمیدونم
    در رابطه با برایتنس مدل v10 حدود 15 درصدی براق تر پنل s10 هست تو این عکسی که گذاشتم فکر می کنم برایتنس v10 رو 30 35 گذاشته شده . کلا همنطور که شما هم گفتی تو تنظیمات برایتنس s10 رو بردن بالا .در کل از لحاظ برایتنس v10 از همه ال سی دی ها تصویر براق تری داره جز یه ال سی دی !!

این نکته رو بگم واس خیلی ها که عاشق تصاویر براق هستن به وج بیان ,در کل از لحاظ برایتنس LCD series G از برند پاناسونیک بین همه hdtv ها تصویر براق تری داره . 120 لامبرت روشنایشه !!! بعد از این مدل v10 در رده بعدی قرار می گیره.

درمورد عمق رنگ مشکی من وقتی هر دو پنل رو ساید بای ساید مقایسه می کردم در زیر روشنایی فروشگاه می تونم بگم مشکی g10 دو برابر عمیق تر بود . حالا اگر در اتاق تاریک مقایسه میشد این اختلاف بیشتر و بیشترم میشد .

عکس زیر رو ببینید در تولید عمق مشکی پنلی که کمی جلوتر هست g10 و پنل پشتی مدل v10

در کل همونطور که گفتم s10 پنل خوبیه اما وقتی کنار g10 یا v10 قرار می گیره حرفی واس گفتن نداره به نظر من کسانی که مصارف ماهواره و تلویزیون دولتی دارن لازم نیست حتما بهای زیادی بپردازن واس g10 و v10 . واس این مصارف s10 هم زیاده ! اما در سورس hd کملا متفاوت هست فرق s10 و g10 در تصاویر با سورس hd به نظر من مثل مقایسه پراید و مزدا 3 میمونه

تو اين عكس درسته عمق مشكي v10 بيشتره ولي جزئيات تو s10 خيلي بهتر نشون داده شده، مثلا اون چرخ وفلك گوشه تصوير.
    کلا این عکسی که از v10 گرفته شده مشخص هست کالیبره شده نیست , و بلعکس مدل s10 کالیبره شدس .
    Last edited by Ami R 940; 07-12-2009 at 23:22.

7. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سایت Cnet مدل S1 رو تست کرده که همونطور که امیر جان گفت NeoPDP هست این مدلی که از سری S وارد ایران و کلا آسیا شده S10 هست که NeoPDP نیست ولی نسبت به نسل قبل PDP ها جهشهایی داشته که سایت آسیایی Cnet این مدل S10 رو بررسی کرده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امروز با توجه به کاری که داشتم باید از جمهوری عبور می کردم بین راه تصمیم گرفتم یه نگاه مختصری به v10 بندازم تا سر فرصت بیام براندازش کنم خیلی هم عجله داشتم . v10 رو دیدم ,البته نشد درست و حسابی ببینمش واس اینکه اون فروشگاهی که آورده بود داشت طی میکشید زمین تمیز می کرد کسی رو راه نمی داد تو می گفت مغازم کثیف میشه هوا بارونیه نیاین تو به خلق الله می گفت ! در نتیجه از پشت ویترین دیدم , عجب مملکت گل و گلابی واقعا اینم از نمایندگی های مملکت .

دکورش خیلی پهن و زمخت بود ظاهرا واس ورژن آسیایی بدنه مات در نظر گرفتن .البته چون از پشت ویترین و راه دور می دیدمش نمی تونم به درستی قضاوت کنم یه روز باید سر فرصت برم از نزدیک ببینمش نظر نهاییم رو بگم.

اینطور که من از پشت ویترین می دیدم کنارشم پنل g10 بود تو اون نگاه کوتاه کاملا واس من مشهود بود v10 بهتر تصاویر رو هندل میکنه و رنگ بندی جالب تری داره. همنطور که گفتم چون نگاه کوتاهی کردم در حد 2 دقیقه از فاصله دور و پشت ویترین هم بود یه مقایسه سر سری کردم و جنبه خاصی این پست نداره .

در کل دکورش یه جوری بود کاملا با عکس هایی که می دیدم متفاوت بود .
    Last edited by Ami R 940; 08-12-2009 at 23:19.

11. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز با توجه به کاری که داشتم باید از جمهوری عبور می کردم بین راه تصمیم گرفتم یه نگاه مختصری به v10 بندازم تا سر فرصت بیام براندازش کنم خیلی هم عجله داشتم . v10 رو دیدم ,البته نشد درست و حسابی ببینمش واس اینکه اون فروشگاهی که آورده بود داشت طی میکشید زمین تمیز می کرد کسی رو راه نمی داد تو می گفت مغازم کثیف میشه هوا بارونیه نیاین تو به خلق الله می گفت ! در نتیجه از پشت ویترین دیدم , عجب مملکت گل و گلابی واقعا اینم از نمایندگی های مملکت .

دکورش خیلی پهن و زمخت بود ظاهرا واس ورژن آسیایی بدنه مات در نظر گرفتن .البته چون از پشت ویترین و راه دور می دیدمش نمی تونم به درستی قضاوت کنم یه روز باید سر فرصت برم از نزدیک ببینمش نظر نهاییم رو بگم.

اینطور که من از پشت ویترین می دیدم کنارشم پنل g10 بود تو اون نگاه کوتاه کاملا واس من مشهود بود v10 بهتر تصاویر رو هندل میکنه و رنگ بندی جالب تری داره. همنطور که گفتم چون نگاه کوتاهی کردم در حد 2 دقیقه از فاصله دور و پشت ویترین هم بود یه مقایسه سر سری کردم و جنبه خاصی این پست نداره .

سلام
    50 اینچ بود؟؟
    قیمت چند می گفت؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    50 اینچ بود؟؟
    قیمت چند می گفت؟؟
    ممنون
    نه 58 اینچ بود 4.7 می گفت جا تخفیفم داشت ظاهرا

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دکور مدل 58 اینچیش با مدل 50 ایچی تفاوت داره توی چندتا بررسی به عنوان مثال Trustedreviews به طراحی مدل 50 اینچی 9 داده ولی به مدل 58 اینچی 6 داده!اینطور که تو سایت پاناسونیک نوشته طراحی One Sheet رو فقط برای مدل 50 در نظر گرفتن.

15. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

1 LED و LCD شارپ

سلام دوستان. خسته نباشيد و ممنون از مطالب جذابتون. ميشه راجع به اين LED و lcd هاي شارپ بگيد. خيلي زيبا هستند. تا جايي كه من اطلاعات دارم اصل ژاپن هستن و led هاش هم تنها led full هست. كه پنلش كلا پشتش led داره. كسي اطلاعات داره. ميگن خيلي زيباست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •