از دوستان عزیز میخواهم هر وقت اطلاع پیدا کردن ایسر مدل 5738 g آمده یه خبر بدن.بنده دربدر دنبالشم.باتشکر
از دوستان عزیز میخواهم هر وقت اطلاع پیدا کردن ایسر مدل 5738 g آمده یه خبر بدن.بنده دربدر دنبالشم.باتشکر
این ایسوزها از لحاظ کارایی ، عمر قطعات و استحکام وامکانات جانبی نرم افزاری عالی هستند ولی خود base سیستم از ایسر ضعیفتره
سلام
لطفا" بگيد از كجا ميشه فهميد ويندوز نصب شده من 32 بيتيه يا 64 تايي؟ طرف از روي دي وي دي خود سازگار ويندوز ايكس پي برام نصب كرد ولي نميدونم 32 بيتي نصب كرد يا 64 تايي؟
سوال دوم غير از كابل و آداپتور براي اتصال به برق يك سيم اضافي هم در پك خريداري شده هست؟ اون چيه؟؟
سی پی یوی خوبی داره
اما باس كلی سیستم رو رم خراب كرده
امیدوارم رمت باس 800 باشه اگه 667 باشه كه تقریبا" كارایی سی پی یوت بی فایده میشه
چون رم توان رسوندن داده بهش نخواهد داشت.
گرافیكش خوبه
هاردش هم خوبه متوسطه
به نظر من مدل جی 5738 خیلی سرتره درسته گرافیك شما سرتره ولی باس 1066 خیلی امتیازه
برین نوت بوكها رو ببینین كمتر نوت بوكی در بازار می بینین
در مجموع مباركت باشه
امیدوارم فنش برات بچرخه![]()
از دوستان عزیز میخواهم هر وقت اطلاع پیدا کردن ایسر مدل 5738 g آمده یه خبر بدن.بنده دربدر دنبالشم.باتشکر![]()
به نظر شما cpu لپ تاپ 5738g پایین نیست؟
من برای شبیه سازی میخوام؟
والا تو قیمت خودش عالیه
حالا شما برای کارای ویژه ای احتیاج به پردازنده با سرعت بیشتری دارید بحثش جداست ببین این مدل 6930 به کارت میاد
مدل 5738gالان تو بازار نیست.
سلام بازهم كه بايد براي جواب گرفتن سوالها دو تا پست بزنيم!!!!!!!!!!!
سوال سوم: ديشب لپ تاپ رو زدم شارژ تا صبح. ولي صبح كه بيدار شدم اصلا" شارژ نكرده بود. چرا؟؟
اول كه آداپتور را زدم به برق و بعد به لپ تاپ، يه چراغ آبي كوچك كنار محل اتصال آداپتور به لپ تاپ روشن شد و بعد از چند ثانيه خاموش شد. يه چراغ كوچك زرد هم جلوي درب لپ تاپ دائم روشن بود. خود لپ تاپ هم كه تا صبح خاموش بود اما با همه اين حرفها اصلا" شارژ نشده بود(شارژ اوليه لپ تاپ)
خودم فكر ميكنم بخاطر دكمه قفل باتري بوده كه زير لپ تاپ كنار باتري بوده و عكس يه قفل باز و بسته روش هست كه من اونو در حالت قفل قرار دادم؟ ميتونه همين باشه؟ يا شايد هم فيش آداپتور درست وصل نبوده يا ....
كلید ویندوز روی كیبرد را با حرف آر بگیر
در پنجره ای كه ظاهر میشه بنویس
winver
حالا اینتر بزن نسخه و تیپ ویندوزت معلوم میشه
اون دو تا كبال برق هست كه هر دو هم از نوع ارت دار هستن
باید یك اتصال 3 به 2 بخری برای كار با پریزهای ایرانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)