تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 95 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من ان گوشی رو تازه خریدم و هنوز جایی که میشه زبان گوشی رو عوض کرد پیدا نکردم حالا مشکل اینجاست که گوشی رو reset کردم و حالا زبان گوشی عربی شده!!
    یه کدی چیزی هست که بهش بدی زبان گوشی رو انگلیسی کنه؟
    یا مسیرش رو به عربی میتونید بهم بگید؟
    Start/Settings/All Settings/System/Regional Settings

2. 2 کاربر از mehran2190 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

Start/Settings/All Settings/System/Regional Settings
    سلام.

قربان ایشون زبان گوشیشون انگلیسی نیست که ,عربیه.اگر انگلیسی بود که دیگه مشکلی نداشت (شما مسیر رو تو زبان انگلیسی دادید.)

دوستان من ان گوشی رو تازه خریدم و هنوز جایی که میشه زبان گوشی رو عوض کرد پیدا نکردم حالا مشکل اینجاست که گوشی رو reset کردم و حالا زبان گوشی عربی شده!!
    یه کدی چیزی هست که بهش بدی زبان گوشی رو انگلیسی کنه؟
    یا مسیرش رو به عربی میتونید بهم بگید؟
    سلام.

اول که شما گوشیتون رو ریست نکردید بلکه رام انگلیسی که بصورت نصب نشده تو گوشیتون بوده نصب کردید.حالا برای اینکه بتونید زبان گوشی رو انگلیسی کنید.باید همون مسیر رو که دوستمون گفتن برید منتها عربیش رو که منم عربی بلد نیستم.اما برید تو قسمت تنظیمات گوشی (فکر میکنم عربیش همین تنظیمات باشه)بعد یه آیکون هست بصورت کره زمین هست که با رنگهای آبی (دیاها) و سبز(جنگل ها)مشخصه برید تو اون قسمت بعد کشور رو به US تغییر بدید بعد تو یه قسمت دیگه اش هم هست که باید انگلیسی با ساپورت عربی رو انتخاب کنید .زبان گوشی انگلیسی میشه و دیگه نیازی به نصب فارسی ساز هم ندارید چون فارسی رو هم میتونید بخونید برای نوشتن فارسی هم یک کیبرد فارسی مثل SPB Keyboard رو نصب کنید.

4. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درست شد
    ممنون از هر دو تون
    Last edited by fery_lion; 01-05-2010 at 00:16.

6. این کاربر از fery_lion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1-این hot fix های سایت hyc در گوشی هایی که بعد ار تاریخ ذکر شده تولید شدند اعمال شده ؟

2-*لطفا در مورد رنگ بندی این گوشی توضیح دهید : نقره ای و طلایی داره یا مشک و طلایی ؟

3-* بعضی از دوستان گوشی را با کیف خریدند این کیف کمری هستش ؟ ایا اصلا در کیف کمری قابل حمله؟
    4-* منم تصمیم دارم این گوشی رو بخرم . با این گوشی خواندن کنابهای جاوا که روی نوکیا می خوندم دیگه ممکن نیست؟ ( چون دی پد نداره )یا راه حلی داره یا کتاب مخصوص برای اونها هست ؟

5- نرم افزارهای بانک چطور اونها هم غیر قابل استفاده می شه؟

pocketnew.com این بررسی رو کرده و دیانومد 2 اول شده تازه نفر دوم دیامونده !!

HTC Diamond2 Video Performance Compared

File under: News
    By: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Date: 22-Apr-09 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

We talk about WVGA now when it comes to modern devices as it is "as big as" Windows Mobile allows it to grow, and the top 3 WVGA devices to date are the new HTC Diamond2, the HTC Touch HD and the Sony Ericsson Xperia - which is also an HTC make, if some of you had questions.

We've put the three to a basic video playback test using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and a movie trailer (560x304 pixel H.263 FLV). As you can see, the winner is the HTC Diamond2 by a little more than 15%. The difference between the three is rather imperceptible to the human eye (maybe except for the Xperia which scored under 100%, stuttering and choking every now and then) but it makes a real difference when using different formats with different file and canvas sizes.

Note 1: For your reference, the HTC Touch Diamond, which is a VGA device, but the predecessor to the Diamond2 scored a tremendous 136.37%, making it a close competitor.

Note 2: We chose not to test WVGA H.264 reencoded videos even though processors support acceleration for these formats as there would have not been a real standard to measure the performance for the devices.

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

سلام

دوستان این گوشی رو و یا ویندوزش رو میشه مثل پی سی، اپدیت کرد؟ اگه میشه چطوری؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

دوستان این گوشی رو و یا ویندوزش رو میشه مثل پی سی، اپدیت کرد؟ اگه میشه چطوری؟

سلام.

بله میشه الان هم ویندوز رسمی براش اومده هم کوک شده.اما اینکه چطوری رو من منظورتون رو نفهمیدم.قاعدتا" از طریق اتصال با کلمپیوتر اما اگر منظورتون از سوال چیز دیگه ای هست واضح تر بگید.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

سلام.

منظور من اینه که مثلا ما ویندوز رو میتونیم به روزرسانی کنیم (اتوماتیک اپدیت) که باعث میشه مثلا بعضی اپدیتهای امنیتی اضافه بشه یا مثلا مدیا پلیر ارتقا پیدا کنه..

الان گوشی رو هم من ویندوز 6.5 رسمی براش نصب کردم..اینم گزینه به روز رسانی داره؟

داره خودمونی میشه amir_b16111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من يك مرورگر مي خوام كه تنظيمات proxy داشته باشه كسي چيزي رو سراغ داره؟تو دانشگاه نمي تونم به اينترنت وصل بشم!

داره خودمونی میشه amir_b16111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی نیست به من جواب بده؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

منظور من اینه که مثلا ما ویندوز رو میتونیم به روزرسانی کنیم (اتوماتیک اپدیت) که باعث میشه مثلا بعضی اپدیتهای امنیتی اضافه بشه یا مثلا مدیا پلیر ارتقا پیدا کنه..

الان گوشی رو هم من ویندوز 6.5 رسمی براش نصب کردم..اینم گزینه به روز رسانی داره؟

سلام.

داره ولی ما تو ایران نمیتونیم ازش استفاده کنیم.

15. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •