راهش همینه...باید شلیک کنی به ناقوس...حالا محض اطمینان دور و برشو هم بزن...طناب ناقوس...پایه ها...همه چی!![]()
راهش همینه...باید شلیک کنی به ناقوس...حالا محض اطمینان دور و برشو هم بزن...طناب ناقوس...پایه ها...همه چی!![]()
بازی دیروز تموم شد . در یک کلام میتونم بگم فوق العاده !
گرافیک عالی ، صداگذاری عالی ، گیمپلی عالی و خلاصه همه چی عالی ...
بازی پر از جزییات ریز و درشته . مثلآ همون مرحله ی اول . من پشت یکی از درخت ها قایم شدم ، بعد دیدم یه عنکبوت داره از رو درخت رد میشه !!!
بعد از تموم کردن بازی هم درجه سختی Very Hard باز میشه . من الان دارم رو این درجه بازی میکنم . خلاصه بگم اگه میخواید یه بازی تمام اول شخص ( به غیر از دوئل ها ) با کلی ایده ی جدید و جالب بازی کنید ، این بازی رو از دست ندید . راستی مولتی پلیر بازی هم خیلی با حاله .یه گروه دزد میشن ، یه گروه پلیس . دزدا باید برن بانک رو منفجر کنن ، بعد پولا رو بردارن ، بعد استبل رو منفجر کنن و با اسب ها از شهر فرار کنن . پلیس ها هم نباید بزارن . همین !
اولین DLC بخش MultiPlayer بازی هم در سایت بازی موجوده :
دو تا راه حل برای بخش مولتی هم دیروز یاد گرفتم ، اگه خواستید بازی کنید حتمآ بخونیدش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: راه حل ها
مالتی پلیر رو تو گیم نت بازی می کنی؟یا سرور داره تو نت؟چجوریاس؟
تو گیم نت بازی میکنم . تو خونه هم ، هر چی سعی میکنم وارد سرور بشم ، همش مینویسه Login Failed .
سلام
آقا من تو دوئل دومی موندم ! هرکاری میکنم نمیشه ! میتونید به من ترینر بدید حداقل این یک تیکش رو باهاش رد کنم ؟
ممنون
دوستان هرکی میخواد این بازی رو آنلاین بزنه بیاد به این تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من پست اول رو نگاه کن...بهترین ترینرش همونجاست...![]()
بله بازی در سطح قابل قبولی قرار داره!
البته سبک وسترن روحیات خاصی رو می طلبه!
گرافیک بازی فوق الادهس ولی بازی جالبی نیست بازی خیلی خسته کننده هست dead spease یوبی سافت کجا واین کجا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)