چرا چمن بازی از فاصله نزدیک اینقدر زشت میشه ...........!
چرا چمن بازی از فاصله نزدیک اینقدر زشت میشه ...........!
واقعا خوشبحال ايكس باكسيا حالي مي كنند با نكستجن بودن فيفا آخرم يك روزي مي رم و تيره خلاص و به پول مي زنم و مي خرم![]()
این چیه ؟؟ اینکه روی عکسه پیرن ایران تنشه کیه ؟؟ (البته اگه چشام درست ببینه!!) ، نه فکر نکنم چشام درست دیده باشه ، یحتمل طلسم شده، این پیرن چه تیمی تنشه؟؟ ولی خیلی شبیه پیرن تیم ایرانه ها !!! گیج شدم دی:
پست ویرایش شد :
کسی نبود جواب بده ؟
Last edited by Elendil1; 12-08-2009 at 00:09.
قیافه اش که به ایرانی ها نمیخوره...![]()
حالا چرا لباس ایران رو پوشیده خیلی عجیبه؟!
تیم پشت سرش هم معلوم نیست چیه
ولی خیلی مشکوک میزنه
سلام؛
آره خیلی عجیبه تو اسکرین شات های اولیه هم بود. فکر کنم اینا Build اولیه هست و 100% به مرور زمان برطرف میشه.
ویرایش اول
در ضمن در مورد اون عکسه به احتمال قوی تا یه ساعت یه ساعت و نیم دیگه تیمشو در میارم. الان استعلام می کنم! هدف تعیین شد!!!
ویرایش دوم!
احتمالا این آقاهه ربطی به بازی نخواهد داشت، هر چند بوهایی از حضور ایران پس از سالها در فیفا10 رسد. در هر صورت دارم از رو اسم بازیکنا تیمشون رو پیدا می کنم.
Last edited by MHSou; 12-08-2009 at 07:04. دليل: 4FUN!!!
سلام؛
همونطور که گفتم اون آقاهه که لباس ایران تنشه هیچ ربطی به بازی نداره. اون بازیکنی هم که Select شده یه بازیکن پرتغالیه که اسمش Tiago Ronaldo هست که قبلا در تیم Vitoria SC بوده و در FIFA 10 رفته به تیم V. Setubal، خب اینم از این!میتونید خودتون برید تو FIFA 09 و سرچ کنید و بیابید!
ویرایش اول
در ضمن هر دو تیم پرتغالین و در لیگ Liga Portuguesa حضور دارن!
Last edited by MHSou; 12-08-2009 at 08:07. دليل: 4FUN!!!
محمود جان منظور دوستان اینه که جریان پیراهن تیم ملی ایران چیه آخه عین اینه که توی کال آف دیوتی شاهد حضور حسین فهمیده باشیم. آخه این عکس جرینش چیه کسی این عکس رو ویرایش کرده خودشم ایرانی نیست ولی ایرونیها رو دوست داره؟ برا منم سواله این عکس
بوهایی از حضور تیم ملی نیست عزیز!! منظور تیم های ایرانی حاضر در جام قهرمانان باشگاههای آسیاست.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که می گم فوتوشاپه ! دوره گردنش رو نگاه کنین یه چیزی درست در نمیاد ! (البته شاید شاید احتمالا به احتمال خیلی کم هم واقعی باشه !)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)