تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 773 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13

دوستان محترم لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بدون به حاشیه کشیدن بحث نظر شخصی و یا مطالب مورد نظرتون رو ارائه بدین.

2. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

باز ممنون از راهنمايي كه كردي . شرمنده باز هم سوال دارم بين مدلهايي كه در زير از هر برند معرفي كردم : ممنون ميشم اگه به ترتيب بهتر بودن معرفي كنيد و اگه بگيد بهتر بودنشون از چه لحاظ است .
    1) از الجي بين اين مدلها lh500 و lh90 و sl800 و sl900 كدامشان از نظر كيفيت و بعد امكانات و ........ بهترند .
    2) از سامسونگ كدام يك از اين دو مدل C650 و B650 از نظر كيفيت بهترند چيزي كه در هنگام فيلم ديدن با كيفيت HD كم نياره و در گيم تا حدودي ديگه خيلي اذيت نكه .
    3) از برند سوني بين EX500 و EX700 كدام از نظر كيفيت بهترند چيزي كه در هنگام ديدن فيلم هاي HD كم نياره و در گيم هم تا حدودي اذيت نكه نه ديگه تا اون حد ميدونم lcd ها به پلاسما ها نميرسند .
    4) اين سه مدل B8000 و B7000 و C7000 كه از برند سامسونگ هستند و شما به يكي از دوستان عزيز معرفي كرديد نسبت به B650 و C650 از نظر كيفيت بهترند يا برتري خاصي دارند .
    5) اين سري C7000 ايا 3D نه ؟
    6) از كجا ميشه فهميد اين ال سي دي هاي سوني زمان پاسخ گويي شان چند است چون در سايت خود سوني نزده .............. . !

در اخر باز شرمنده كه هي سوال مي كنم . به من چيزي معرفي كون كه به اين بنده خدايي كه مي خوام بگم چيز خوبي باشه و راضي كننده باشه چيزي كه از نظر كيفيت تصويري خوب و فول HD باشه و براي بازي هم چيزي مناسب باشه حداقل و صرفا كيفيت براش مهمه چون فيلمها ي HD ميبينه نميخوام كم بياره فقط قيمتش هم مناسب باشه ولي از نظر مالي مشكل نداره ( فقط 32 اينچ باشه نه بيشتر به خاطر فضاي اتاقش ) باز شرمنده كه ......................... .
    1-از نظر كيفيت فكر ميكنم lh90 از نظر امكانات و ديزاين sl900 يكم تصويرش اب و شست تر از sl800
    2-c650 بخاطر اينكه اپديتي تقريبا صورت گرفته شده نسبت به b650 .پشتيباني dts در usb.افزاي كنتراست .ديزاين .قابليت انتخاب acsept ratio در usb
    3-700
    4-اين 3 مدل led هستند و علاوه بر كيفيت خوب وقابل قبول ديزاين خوبي هم دارند البته قيمت بيشتر c7000 هم كه 3d هست
    5-بله 3d هست
    6-فكر ميكنم اكثرا 4 ميلي ثانيه باشند دقيقا نميدونم
    در اخر والا به دوستتون بستگي داره ببينيد برند خاصي و ميخواد يا نه؟از همون برند بگيريد
    تمام مدلهايي كه اشاره كردين عالي وخوب هستند و فقط جيب شما سليقه شما تعيين ميكنه كدوم رو بخريد توي برندهاي انتخابي بهترينش رو البته از نظر خودم در lcd و led ها گفتم در پلاسماها هم گزينه هاي خوب وعالي وجود دارند باز هم به شما بستگي داره

4. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این عکسو خوب نگاه کنید سمت راستی LED سمت چپی پلاسما و اون کوچولو وسطی OLED محیط یکسان نور یکسان فیلم پخش شده روی هر سه تا یکسان و دوربین یکسان قضاوت با شما!!!

6. 7 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من یه تی وی میخوام 40 یا 42 اینچ واسه بازیو فیلم....تا حالا میخواستم اینو بگیرم (لینک پایین گذاشتم) ولی حالا دوباره تو شک افتادم چون میگن پلاسما پاناسونیک واسه بازیو فیلم بهتره چون من فقط واسه بازیو فیلم میخوام.....ممنون میشم راهنماییم کنید...تا 1 میلیون 200 هزار هم بودجه دارم........

لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از armanaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان من یه تی وی میخوام 40 یا 42 اینچ واسه بازیو فیلم....تا حالا میخواستم اینو بگیرم (لینک پایین گذاشتم) ولی حالا دوباره تو شک افتادم چون میگن پلاسما پاناسونیک واسه بازیو فیلم بهتره چون من فقط واسه بازیو فیلم میخوام.....ممنون میشم راهنماییم کنید...تا 1 میلیون 200 هزار هم بودجه دارم........

لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با اين بودجه وبا توجه به اينكه براي بازي وفيلم ميخواين 42g10 پانا گزينه خوبيه
    البته چيزي كهبارها گفته شده به سليقتون بستگي داره از نزديك ببينيد اگه پسنديدين قطعا گزينه خوبيه براي گيم

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باز شرمنده دوست عزيز كه هي سوال ميكنم من تو يكي از تايپيكها مطلبي خواندم و برام چند سوال پيش امد مي خوام بدونم كه ايا اين واقعا درست و در مورد سري هاي جديد سوني هم اينطوري هست : ( اگه دوستان ديگري هم اطلاعات دارن ممنون ميشم مقداري توضيح بدن )
    1) اين سوني مدل EX700 ايا از بك لايت ال اي دي براش استفاده شده يا نه اگه استفاده شده خوب يا نه اگه خوبه از چه لحاظ خوبه و ايا بدي هم دارد (( مثلا كيفيت پايين تر يا ............... . ))
    2) ايا اين درست كه سامسونگ از ارايش Edge lit در پنل هاي LED استفاده مي كنه و نور در تمام صفحه يك دست نيست و نواحي دور تا دور پنل به دليل چيدمان اين نوع ارايش ال اي دي ها تصوير روشن تري نسبت به مركز پنل دارند اين مشكل بيشتر وقتي خودش رو نمايان ميكنه كه تصويري با صحنه هاي تيره دراين پنل مشاهده بشه درست يا نه . و ايا در سري هاي جديد ال سي دي ها چيزي شبيه اين هست مثل ال اي دي ها.
    3) RGB LED ارايش چيدمان ال اي دي ها در پشت پنل محسوب نميشه ! از طرفي سوني از سه نوع LED قرمز و ابي و سبز هم در پشت پنل هاي X450 استفاده نكرده ، بلكه از RGB LED استفاده كرده ، اين نوع ال اي دي ها بر خلاف ال اي دي هاي سفيد رنگ به تنهايي قابليت توليد سه رنگ قرمز و ابي و سبز را دار مي باشند . الان ميخوام بدونم سوني از چه نوع چيدماني يا ........ براي پنلهاي جديدش استفاده كرده ..................................... ايا خوبه يا نه .

باز ممنون دوست عزيز و

12. این کاربر از javad javadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با اين بودجه وبا توجه به اينكه براي بازي وفيلم ميخواين 42g10 پانا گزينه خوبيه
    البته چيزي كهبارها گفته شده به سليقتون بستگي داره از نزديك ببينيد اگه پسنديدين قطعا گزينه خوبيه براي گيم
    ببخشید یه سوال دیگه....برای دیدن فیلمای HD به چه چیزی نیاز دارم؟فلش نمیخوره نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اساتید محترم
    من میخوام LCD 32 سامسونگ سری 6 ام رو به یکی از اعضای فامیل بفروشم و بهش قیمت 550 هزار تومن رو گفتم !
    به نظرتون کم گفتم یا زیاد ؟!!
    یک سال و نیم هم کارکردشه، شما بودید چند میدادید ؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه....برای دیدن فیلمای HD به چه چیزی نیاز دارم؟فلش نمیخوره نه؟
    42g10 نميخوره يعني ساپورت خوبي نداره بهترين گزينه خريد يك wd هست براي فايل هاي hd‌تون

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

اساتید محترم
    من میخوام LCD 32 سامسونگ سری 6 ام رو به یکی از اعضای فامیل بفروشم و بهش قیمت 550 هزار تومن رو گفتم !
    به نظرتون کم گفتم یا زیاد ؟!!
    یک سال و نیم هم کارکردشه، شما بودید چند میدادید ؟!!
    بد نيست قيمت خوبيه با توجه به اينكه 32b650 600 بدون گارانتي گير مياد

16. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

باز شرمنده دوست عزيز كه هي سوال ميكنم من تو يكي از تايپيكها مطلبي خواندم و برام چند سوال پيش امد مي خوام بدونم كه ايا اين واقعا درست و در مورد سري هاي جديد سوني هم اينطوري هست : ( اگه دوستان ديگري هم اطلاعات دارن ممنون ميشم مقداري توضيح بدن )
    1) اين سوني مدل EX700 ايا از بك لايت ال اي دي براش استفاده شده يا نه اگه استفاده شده خوب يا نه اگه خوبه از چه لحاظ خوبه و ايا بدي هم دارد (( مثلا كيفيت پايين تر يا ............... . ))
    2) ايا اين درست كه سامسونگ از ارايش Edge lit در پنل هاي LED استفاده مي كنه و نور در تمام صفحه يك دست نيست و نواحي دور تا دور پنل به دليل چيدمان اين نوع ارايش ال اي دي ها تصوير روشن تري نسبت به مركز پنل دارند اين مشكل بيشتر وقتي خودش رو نمايان ميكنه كه تصويري با صحنه هاي تيره دراين پنل مشاهده بشه درست يا نه . و ايا در سري هاي جديد ال سي دي ها چيزي شبيه اين هست مثل ال اي دي ها.
    3) RGB LED ارايش چيدمان ال اي دي ها در پشت پنل محسوب نميشه ! از طرفي سوني از سه نوع LED قرمز و ابي و سبز هم در پشت پنل هاي X450 استفاده نكرده ، بلكه از RGB LED استفاده كرده ، اين نوع ال اي دي ها بر خلاف ال اي دي هاي سفيد رنگ به تنهايي قابليت توليد سه رنگ قرمز و ابي و سبز را دار مي باشند . الان ميخوام بدونم سوني از چه نوع چيدماني يا ........ براي پنلهاي جديدش استفاده كرده ..................................... ايا خوبه يا نه .

باز ممنون دوست عزيز و

1-اره led هست مثل همه led بك لايت ها مزيت محسوب نميشه
    مزيت هاي led‌ها رو داره مثله همه led ها : نازك شدن .مصرف برق پايين تر.كنتراست عددي بالاتر.خوب يك سري مشكلاتي رو كه led‌ها دارند هم داره :زاويه ديد كمتر.همون يكنواخت نبودن نور در پس زمينه بخاطر چيدمان حاشيه اي
    2- همينطوره اغلب برند هاي بازار از همين نوع استفاده ميكنند جز معدودي كه تكنولوژي خاص خودشون رو دارند مثل x450 rgb و همين مشكلات رو كه عنوان ميشه دارند منتها نه به اون غليظي كه شما فكر ميكنيد
    در مورد سري هاي جديد هم همينطوره
    3-جز در همون رده هاي xbr كه شما فرمودين در بقيه پنلها از چيدمان حاشيه اي استفاده ميكنه

18. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •