دوستان محترم لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بدون به حاشیه کشیدن بحث نظر شخصی و یا مطالب مورد نظرتون رو ارائه بدین.
دوستان محترم لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بدون به حاشیه کشیدن بحث نظر شخصی و یا مطالب مورد نظرتون رو ارائه بدین.
1-از نظر كيفيت فكر ميكنم lh90 از نظر امكانات و ديزاين sl900 يكم تصويرش اب و شست تر از sl800
2-c650 بخاطر اينكه اپديتي تقريبا صورت گرفته شده نسبت به b650 .پشتيباني dts در usb.افزاي كنتراست .ديزاين .قابليت انتخاب acsept ratio در usb
3-700
4-اين 3 مدل led هستند و علاوه بر كيفيت خوب وقابل قبول ديزاين خوبي هم دارند البته قيمت بيشتر c7000 هم كه 3d هست
5-بله 3d هست
6-فكر ميكنم اكثرا 4 ميلي ثانيه باشند دقيقا نميدونم
در اخر والا به دوستتون بستگي داره ببينيد برند خاصي و ميخواد يا نه؟از همون برند بگيريد
تمام مدلهايي كه اشاره كردين عالي وخوب هستند و فقط جيب شما سليقه شما تعيين ميكنه كدوم رو بخريد توي برندهاي انتخابي بهترينش رو البته از نظر خودم در lcd و led ها گفتم در پلاسماها هم گزينه هاي خوب وعالي وجود دارند باز هم به شما بستگي داره![]()
این عکسو خوب نگاه کنید سمت راستی LED سمت چپی پلاسما و اون کوچولو وسطی OLED محیط یکسان نور یکسان فیلم پخش شده روی هر سه تا یکسان و دوربین یکسان قضاوت با شما!!!
دوستان من یه تی وی میخوام 40 یا 42 اینچ واسه بازیو فیلم....تا حالا میخواستم اینو بگیرم (لینک پایین گذاشتم) ولی حالا دوباره تو شک افتادم چون میگن پلاسما پاناسونیک واسه بازیو فیلم بهتره چون من فقط واسه بازیو فیلم میخوام.....ممنون میشم راهنماییم کنید...تا 1 میلیون 200 هزار هم بودجه دارم........
لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اين بودجه وبا توجه به اينكه براي بازي وفيلم ميخواين 42g10 پانا گزينه خوبيه
البته چيزي كهبارها گفته شده به سليقتون بستگي داره از نزديك ببينيد اگه پسنديدين قطعا گزينه خوبيه براي گيم![]()
باز شرمنده دوست عزيز كه هي سوال ميكنم من تو يكي از تايپيكها مطلبي خواندم و برام چند سوال پيش امد مي خوام بدونم كه ايا اين واقعا درست و در مورد سري هاي جديد سوني هم اينطوري هست : ( اگه دوستان ديگري هم اطلاعات دارن ممنون ميشم مقداري توضيح بدن )
1) اين سوني مدل EX700 ايا از بك لايت ال اي دي براش استفاده شده يا نه اگه استفاده شده خوب يا نه اگه خوبه از چه لحاظ خوبه و ايا بدي هم دارد (( مثلا كيفيت پايين تر يا ............... . ))
2) ايا اين درست كه سامسونگ از ارايش Edge lit در پنل هاي LED استفاده مي كنه و نور در تمام صفحه يك دست نيست و نواحي دور تا دور پنل به دليل چيدمان اين نوع ارايش ال اي دي ها تصوير روشن تري نسبت به مركز پنل دارند اين مشكل بيشتر وقتي خودش رو نمايان ميكنه كه تصويري با صحنه هاي تيره دراين پنل مشاهده بشه درست يا نه . و ايا در سري هاي جديد ال سي دي ها چيزي شبيه اين هست مثل ال اي دي ها.
3) RGB LED ارايش چيدمان ال اي دي ها در پشت پنل محسوب نميشه ! از طرفي سوني از سه نوع LED قرمز و ابي و سبز هم در پشت پنل هاي X450 استفاده نكرده ، بلكه از RGB LED استفاده كرده ، اين نوع ال اي دي ها بر خلاف ال اي دي هاي سفيد رنگ به تنهايي قابليت توليد سه رنگ قرمز و ابي و سبز را دار مي باشند . الان ميخوام بدونم سوني از چه نوع چيدماني يا ........ براي پنلهاي جديدش استفاده كرده ..................................... ايا خوبه يا نه .
باز ممنون دوست عزيز و![]()
ببخشید یه سوال دیگه....برای دیدن فیلمای HD به چه چیزی نیاز دارم؟فلش نمیخوره نه؟
اساتید محترم
من میخوام LCD 32 سامسونگ سری 6 ام رو به یکی از اعضای فامیل بفروشم و بهش قیمت 550 هزار تومن رو گفتم !
به نظرتون کم گفتم یا زیاد ؟!!
یک سال و نیم هم کارکردشه، شما بودید چند میدادید ؟!!
42g10 نميخوره يعني ساپورت خوبي نداره بهترين گزينه خريد يك wd هست براي فايل هاي hdتون
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
بد نيست قيمت خوبيه با توجه به اينكه 32b650 600 بدون گارانتي گير مياد
1-اره led هست مثل همه led بك لايت ها مزيت محسوب نميشه
مزيت هاي ledها رو داره مثله همه led ها : نازك شدن .مصرف برق پايين تر.كنتراست عددي بالاتر.خوب يك سري مشكلاتي رو كه ledها دارند هم داره :زاويه ديد كمتر.همون يكنواخت نبودن نور در پس زمينه بخاطر چيدمان حاشيه اي
2- همينطوره اغلب برند هاي بازار از همين نوع استفاده ميكنند جز معدودي كه تكنولوژي خاص خودشون رو دارند مثل x450 rgb و همين مشكلات رو كه عنوان ميشه دارند منتها نه به اون غليظي كه شما فكر ميكنيد
در مورد سري هاي جديد هم همينطوره
3-جز در همون رده هاي xbr كه شما فرمودين در بقيه پنلها از چيدمان حاشيه اي استفاده ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)