با سلام . پاکش کن و داخل رجیستری هر کلیدی با نام babylon بود پاک کن . بعد از ریستارت بدون اتصال به شبکه نصبش کن و داخل فایروال تنظیم کن تا بابلیون مسدود شود . داخل تنظیمات خود بابلیون نیز اتصال به شبکه و آپدیت غیر فعال باشد .
سلام
من هر کاری لازم بود برای اینکه کرک بابیلون از بین نره انجام دادم فایده نداشت :
اول تو خود بابیلون اتصال به شبکه و آپدیت رو غیر فعال کردم ولی بعد از اینکه ADSL گرفتم که همیشه ON بود کرکش از بین رفت از Perfect Uninstaller استفاده کردم تا تمامشو پاک کنه (و ریجستری رو) بعد بابیلون 8 با کرک و روش کرکش رو دانلود و نصب کردم در حالیکه اتصال اینترنت رو قطع کرده بودم ولی با اولین کلیک پیغام Error داد و لایسنس خواست و کرکشو از بین برد نهایتاً ویندوز رو دوباره نصب کردم و بعد از نصب آنتی ویروس COMODO که تمام ورودی خروجی هارو کنترل میکنه بابیلون رو مجدد نصب کردم (در قطع اینترنت) ولی بعد از وصل اینترنت دوباره کرکش رفت و مثل همین پیغام دوستمون (MAMMUT ) اومد ، با Perf - UNins پاکش کردم و در قطع اینترنت نصبش کردم ولی بازم با اولین کلیک باز همون Error رو داد
.gif)
. احتمالاً
یه جایی از ریجستری هست که نمیشه پیداش کرد و در ضمن کجای فایروال آدرسشو بدم ؟ کدوم آدرسو بدم ؟ میخواستم فایروال رو فعال نکنم که با وجود COMODO دست و پا گیر نشه ، شما روشی دارین که از ریجستری پاک بشه ؟
.gif)
حقیقتاً خستم کرده !