تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 215 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

نه دیگه letter box نیست، تو زمان حال (2012) هم تصویر درسته مثل قبلی نیست.
    کلا تو قبلیه یه چیزایی رو اعصاب بود، تو این تصحیح شده که هیچی، کلی چیزای جذاب هم بهش اضافه شده...
    این جوری بگم که من هیچ ایرادی تو بازی نمی بینم!
    در مورده جنگيدنشم يه توضيح بديد. مال شماره ي 1 كه خيلي اسون بود من يه بار بالاي 30 تا از اين سربازاشونو كشتم! شماره ي 2ش بايد سخت تر شده باشه فكر كنم.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنظر من از نظر گرافیکی فرقی نکرده شایدم بدتر شده انگار گرافیکش کارتونی تر شده به من که حس طبیعی بودنو نمیده.ولی تو اساسین 1 گرافیکش قشنگتر بود فقط کافیه لباسای بین الطایر تو اساسین 1و ازیو تو اساسین 2 رو مقایسه کنید تو شماره 1 نخ لباس االطیر رو میتونستی تشخیص بدی ولی انیکی انگار لباس رو براش نقاشی کردن ببخشید بهتر از این نتونستم منظورمو برسونم تا بفهمید چی میگم هنوز هم مرحله ها تکراریست و همچنین نوع ضربه هاش اگه بدون شمشیر بخوای بجنگی فقط دو نوع کمبو براش فرض شده...بنظر من اساسین 2 از 1 چیزی سر تر نداره فقط الکی شلوغتر شده.ممنون

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

الان دو تا چیز هست که من توی کفش ام :
    1 - ادامه سریال لاست .
    2 - Assassin's Creed II .

آیا نسخه PC عینا شبیه این نسخه ها هست ؟ منظورم اینه که اگر خوب نباشه اصلاحش میکنند ؟

4. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بنظر من از نظر گرافیکی فرقی نکرده شایدم بدتر شده انگار گرافیکش کارتونی تر شده به من که حس طبیعی بودنو نمیده.ولی تو اساسین 1 گرافیکش قشنگتر بود فقط کافیه لباسای بین الطایر تو اساسین 1و ازیو تو اساسین 2 رو مقایسه کنید تو شماره 1 نخ لباس االطیر رو میتونستی تشخیص بدی ولی انیکی انگار لباس رو براش نقاشی کردن ببخشید بهتر از این نتونستم منظورمو برسونم تا بفهمید چی میگم هنوز هم مرحله ها تکراریست و همچنین نوع ضربه هاش اگه بدون شمشیر بخوای بجنگی فقط دو نوع کمبو براش فرض شده...بنظر من اساسین 2 از 1 چیزی سر تر نداره فقط الکی شلوغتر شده.ممنون
    چون لباسش به نظر مشا یه جوری هست کل گرافیک بازی مشکل داره؟؟
    شما تو AC II محیط های کاملا زنده ای رو مبینی!!
    جزئیات شهر ها و همچین طراحی اونا خیلی بهتر و واقعی تر شده!
    تنوع ماموریت ها که جدود چندین برابر شده! همچنین نحوه بدست آوردن ماموریت ها هم کاملا تغییر کرده! تو نسخه قبلی شما باید از ویو پوینت ها شهر رو نگاه می کردی تا مامورت ها رو بدست بیاری و پیدا کنی ولی الان با همون کسائیکه تو بازی بازی برخورد میکنی بهت ماموریت میدن!!
    تعداد کمبو ها هم بیشتر شده, مثلا با همون dual hidden blades چیزی حدود چهارتا فینیش جدید داری یا با نیزه و تبر زین!!
    در کل خیلی بی انصافی هستش که بگیم بازی تغییری نکرده! شما حتما برو یه دور دیگه نسخه اول رو بازی کن و بعد بیا سراغ نسخه دوم! اینطوری خیلی بهتر میتونی تفاوت ها رو ببینی!
    آیا نسخه PC عینا شبیه این نسخه ها هست ؟ منظورم اینه که اگر خوب نباشه اصلاحش میکنند ؟
    مطمئنا با توجه به زمانیکه واسه نسخه PC هستش احتمالش زیاد هست که اون نسخه بعضی موارد تصحیح شده باشه!

6. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرحله ها تکراری هستش!!!!!!!!؟؟؟؟؟
    تنوع ماموریت ها زیادتر از قبل شده
    مثل اینکه یادتون رفته تو نسخه 1 فقط 4 نوع ماموریت تو بازی وجود داشت
    تو بازی قبلی counter strike برای دست وجود نداشت در حالی که اینجا وجود داره
    با Hidden Bladeمی تونی ضربات حریف رو دفع کنی و ...
    نمی دونم چی بگم

8. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تقریبا چند مدل معموریت داره؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا به حرفم خواهید رسید کلا همون قبلیه ولی فقط نوع ماموریت گرفتنش فرق میکنه.بازم مثل قبل باید اینقدر از بالا پشت بوما فرار کنی که حالت بهم بخوره نمیدونم شاید مشکل از خودمه کلا با سیستم open world حال نمیکنم.ولی بازیی امثال gowیا cod برام جالبتر بنظر میرسن هم از نظر محیط هم گرافیک.خیلی حال میده تو یه بازی یه مرحلش افتابیه ولی مرحله بعدیش هوا رو بارونی میبینی mwf از اون دسته بازیاست

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه ماموریت شما باید یکی رو اسکورت کنی!
    در یه ماموریت شما باید یکی رو بکشی!
    در یه ماموریت باید یکی رو تعقیب کنی!
    باز همینا خودشون چند مدل داره!!
    مثلا تو قسمت اسکورت کردن یکی شما باید گاری و خود داوینچی رو سالم به مقصد برسونی و از اون محافظت کنی,شما اینجا کنترل گاری رو هم بر عهده داری!
    یا در جای دیگه باید طرف رو تو خیابئن رو از دست گارد ها سالم به مقصد برسونی! در این بین گارد ها به طرف و شما حمله میکنن و شما باید سعی کنی تا طرف زنده بمونه!
    در یه ماموریت دیگه باید یه عهد رو آزاد کنید از دست گارد ها!
    در یک ماموریت باید به جلسات دشمنا گوش بدی!
    باز بعضی ها هستن که تلفیقی از این موارد هستش یعنی یکی رو تعقیب میکنی و به حرفاشون گوش میدی و بعد میکشیش!
    کلا تنوع خیلی بیشتر شده!
    حالا به حرفم خواهید رسید کلا همون قبلیه ولی فقط نوع ماموریت گرفتنش فرق میکنه.بازم مثل قبل باید اینقدر از بالا پشت بوما فرار کنی که حالت بهم بخوره نمیدونم شاید مشکل از خودمه کلا با سیستم open world حال نمیکنم.ولی بازیی امثال gowیا cod برام جالبتر بنظر میرسن هم از نظر محیط هم گرافیک.خیلی حال میده تو یه بازی یه مرحلش افتابیه ولی مرحله بعدیش هوا رو بارونی میبینی mwf از اون دسته بازیاست
    خوب این برمی گره به سلیقه شما!
    بازی تو سبک اکشن- ماجراجویی جز بهترین ها هستش!

12. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بابا این معموریت ها که همشون تو assassasins 1بودن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه P_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

طبق گفته سازندگان 16 نوع ماموریت در بازی وجود داره ولی توی شماره یکش حدود 6 نوع ماموریت بیشتر وجود نداره

ماموریت های بسیار متنوعی داره به طوری که اصلا احساس خستگی نمی کنی و این دیقیقا در شماره یک بازی برعکس هست

من همین امروز بازی رو تمام کردم و خیلی هم بهم حال داد ولی الان حوصلم سر رفت و ضد حال خوردم
    Last edited by P_666; 20-11-2009 at 21:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •