خب بازي تموم شد
فكر كنم بر روي درجه سخت به 5 ساعت هم نرسيد
بازي جالبي بود و خب بد نبود
همه چيز بازي قابل قبول و رضايت بخش بود به جز همين يه نكته
نمره كلي من به اين بازي 8.5 هستش
خب بازي تموم شد
فكر كنم بر روي درجه سخت به 5 ساعت هم نرسيد
بازي جالبي بود و خب بد نبود
همه چيز بازي قابل قبول و رضايت بخش بود به جز همين يه نكته
نمره كلي من به اين بازي 8.5 هستش
یکی جواب بده
من خمار بازیشم
دوست من شما ویندوزتو عوض کن دررست نشد به احتمال زیاد یکی از فایل های استارت بازی شما در نسخه شما کمه
برو یکی دیگه بخر درستشو که تو ماله دیگری کار کرده باشه.
آخه ویندوزم XP Sp3 2010 و دو هفته نمیشه عوضش کردم و مشکلی هم نداره. همینم روی سیستم برخی ها کار میکنه و رو سیستم برخی کار نمیکنه.
خب میخوام ببینم مشکلش از کدوم فایله که کمه؟ اگر فایلش کم باشه که اصلاً نباید بازی اجرا بشه ولی این بازیش اجرا میشه و یهو میره بیرون.![]()
دوست من اگه همین بازی که دست شماست حتی روی یک سیستم دیگه هم جواب داده پس بازی سالمه...
در این صورت به احتمال زیاد سیستم شما یک مشکلی داره اگه از سیستمت مطمئنی که هیچ شما مهترین و بهترین کار اینه که درایور گرافیکت رو آپدیت کنی وگرنه اگه ضعیفه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بشه بهتر نظر داد...
امکان این هست که از کرک باشه با اینکه روی بعضی از سیستم ها سالم کار کرده اما بازم مشکل از کرک هست من نسخه ی خودم سالم هست اما دادم به کسی مشکل داره یه بار دیگه نصب کرد مشکل اون تیککش رفع شد اما باز یه مشکل دیگه پیدا کرده
بابا حيف نيست modern warfare رو با اين مقايسه ميكنين.يه مرحلش بود كه بايد ميزدي تانكرو ميتكوندي.كنار تانك سرباز زاييده ميشد فوق العاده مضحك بود.نمره ي من به اين بازي 4 از 10 البته ولقعا از نظر من زيادشه![]()
بابا حيف نيست modern warfare رو با اين مقايسه ميكنين.يه مرحلش بود كه بايد ميزدي تانكرو ميتكوندي.كنار تانك سرباز زاييده ميشد فوق العاده مضحك بود.نمره ي من به اين بازي 4 از 10 البته ولقعا از نظر من زيادشه![]()
شما رو به خدا کمک کنید
BattleField Bad Company 2
من تو این مرحله موندم
اونجایی که تو اول بازی یه تانک میاد . باید چه طوری عمل کنم . چطوری موفق بشم . آخه هر کاری میکنم نمیشه .
شما رو به خدا کمک کنید
BattleField Bad Company 2
من تو این مرحله موندم
اونجایی که تو اول بازی یه تانک میاد . باید چه طوری عمل کنم . چطوری موفق بشم . آخه هر کاری میکنم نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)