سلام
چطوري حامد خان
خوبي داداش
خسته نباشي عزيز
سلام
چطوري حامد خان
خوبي داداش
خسته نباشي عزيز
سلام
از دوستان کسی برد هارد 500 مکستور سراغ داره؟
خب یک ده صفحه ای خوندم.!
------------------------------------------------------------------
مشکل من:
هارد من از همون مشکل دارهاست.ولی نمی دونستم تا این که بعد از ۱۰ ماه پس از خرید یه ذفعه این طوری شد. هارد موقع روشن شدن صدایی خاصی میده( انگار میخواد کاری رو شروع کنه و نمی تونه، هی این کار رو تکرار میکنه). بعد هم که توسط سیستم detect٬ نمیشه. حالا با جست و جو ها و تاپیکی که تو فروم سخت افزار زدم و پست هایی که اینجا خوندم:
۱-می تونم برد هارد رو عوض کنم
۲-می تونم با روش این تاپیک هارد رو بالا بیارم و فریم ویرش رو آپدیت کنم
کدوم راه کم خطرتره؟ چون من تا حالا یه سیستم هم نبستم، چه برسه به هارد باز کردن و می ترسم که خراب کاری کنم(البته دوستان این طوری القا می کنند، وگرنه من که فکر نکنم چیز خاصی بشه!) . و این که نمی تونم مدار و ... تو این تاپیک رو درست کنم. اگه راه این تاپیک کم خطر تره، اون مداری که نیاز به درایور داره و در بیرون فروخته میشه، نیاز به ویندوز داره که بالا بیاد؟ چون من به غیر اون هارد هاردی ندارم و الان هم با اوبونتو Live٬ اومدم اینترنت.
پس:
*کدوم راه کم خطرتره و امکان موفقیت یک فرد تازه کار در سخت افزار بیشتر؟
*اون رابطی که بیرون ۱۲۵۰۰ فروخته میشه، نیاز به ویندوز و سیستم عامل داره؟
* بعد از مرحله ٬٬سپس کابل برق sata را به هارد وصل کنید٬٬ اون hyperterminal رو باید تو ویندوز اجرا کنیم؟ معادل لینوکسی نداره که من بتونم روی ubuntu live usb انجام بدم؟
*بر فرض که من نتونستم آیا به اطلاعات آسیبی می رسد؟
ممنون
Last edited by shah abas; 15-01-2010 at 00:11.
سلام خدمت شما
تا اونجایی که من میدونم این مشکل در فریمور باعث میشه که هارد در یک وضعیت قفل کند مثلاً برای بعضی ها در وضعیت تند گیر میکند و وقتی هارد شروع به کار میکند بلافاصله در دور تند قرار میگیرد.خلاصه احتمالاً هارد شما هم با توجه به اینکه جزو سری های مشکل دار هست، در این وضعیت گیر کرده
یکی از دوستان در این تاپیک اعلام کرده که حتی با تعویض برد هم مشکل حل نمی شود.میتونید در صفحات اول این تاپیک پیداش کنید. اگر هم بشود هزینه ی تعویض برد به مراتب بیشتر از خرید مدار هست که کاملاً تست شده و مطمئن می باشد و در ضمن نیاز به دانش خاصی ندارد و زیاد هم سخت نیست.
شما اولین کاری که میکنید یه سیستم از دوستان یا همسایه ها پیدا کنید چون این مدار USB to ttl یا RS232 to ttl
جفتشون با برنامه های ترمینال کار میکنند مثل هایپرترمینال که تحت ویندوز اجرا میشه.البته من نمیدونم که میتونید برای Ubuntu live هم ترمینال پیدا کنید یا نه.
احتمال آسیب به اطلاعات در این روش بسیار پایین هست.
باور کنید به صرفه ترین و راحت ترین و کم خطر ترین راه اینه که این آشغال ها رو دور بندازیممگه یه هارد 360GB از 48000 تومان بیشتره؟
![]()
تعویض برد هارد هیچ کمکی به برگشتن هارد نمیکنه فقط میتوه باعث شه هم هارد و هم اطلاعاتش رو از دست بدید.
با یه برد ttl to usb ظرف دو دقیقه مشکل رو میتونید حل کنید
شما درست میگید ولی بهترین راه اینه که اطلاع رسانی کنید تا کسانی که از این هاردا دارن تا خراب نشده فریمور رو آپدیت کنن.
ضمناً همش تقصیر سیگیته ،مکستور رو هم به فنا داد و هیچ اطلاع رسانی هم نکرد که لا اقل هارد ها رو جمع آوری کنه که اخبارش پخش بشه مردم متوجه عمق فاجعه بشن
سلام
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
سلام
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
من توي مشهدم وبجنورد هركي كه اين مدارو ميخواد ميتونه كه با من تماس بگير من مي تونم براش اونو درست كنم
در زمن من متخصص الكترو نيك و تعميرات انواع هاردم ميتونمم اطلاعاتتون هم سالم بر گردونم
خواصتينم ميتونيد منو توي سجاد مجتمع تجاري كامپيوتر تك يك واهد20 پيدام كنيد ولي به هر حال خونه ما توي قاسم اباد هست.خوشحال ميشم كه بتونم كمكتون بكنم شما ميتونيد با كمترين هزينه تمام هارداي خودتونو اهيا كنيد
فقط هارد كه هيچي تمام لوازم الكترونيكي وكامپوتري من ميتونم درست كنم ولي باز هم تك وتوكي پيدا ميشن كه نتونمت تعميرشون كنم
هر سوالي داشتيد در خدمتم 09153083780
Behrooz_shie@yahoo.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)