تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 174 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

داره خودمونی میشه soheilnazemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

سلام
    چطوري حامد خان
    خوبي داداش
    خسته نباشي عزيز

2. این کاربر از soheilnazemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی برد هارد 500 مکستور سراغ داره؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خب یک ده صفحه ای خوندم.!
    ------------------------------------------------------------------
    مشکل من:
    هارد من از همون مشکل دارهاست.ولی نمی دونستم تا این که بعد از ۱۰ ماه پس از خرید یه ذفعه این طوری شد. هارد موقع روشن شدن صدایی خاصی میده( انگار میخواد کاری رو شروع کنه و نمی تونه، هی این کار رو تکرار میکنه)‌. بعد هم که توسط سیستم detect٬ نمیشه. حالا با جست و جو ها و تاپیکی که تو فروم سخت افزار زدم و پست هایی که اینجا خوندم:
    ۱-می تونم برد هارد رو عوض کنم
    ۲-می تونم با روش این تاپیک هارد رو بالا بیارم و فریم ویرش رو آپدیت کنم
    کدوم راه کم خطرتره؟ چون من تا حالا یه سیستم هم نبستم، چه برسه به هارد باز کردن و می ترسم که خراب کاری کنم(البته دوستان این طوری القا می کنند، وگرنه من که فکر نکنم چیز خاصی بشه!) . و این که نمی تونم مدار و ... تو این تاپیک رو درست کنم. اگه راه این تاپیک کم خطر تره، اون مداری که نیاز به درایور داره و در بیرون فروخته میشه، نیاز به ویندوز داره که بالا بیاد؟ چون من به غیر اون هارد هاردی ندارم و الان هم با اوبونتو Live٬ اومدم اینترنت.
    پس:
    *کدوم راه کم خطرتره و امکان موفقیت یک فرد تازه کار در سخت افزار بیشتر؟
    *اون رابطی که بیرون ۱۲۵۰۰ فروخته میشه، نیاز به ویندوز و سیستم عامل داره؟
    * بعد از مرحله ٬٬سپس کابل برق sata را به هارد وصل کنید٬٬ اون hyperterminal رو باید تو ویندوز اجرا کنیم؟ معادل لینوکسی نداره که من بتونم روی ubuntu live usb انجام بدم؟
    *بر فرض که من نتونستم آیا به اطلاعات آسیبی می رسد؟

ممنون
    Last edited by shah abas; 15-01-2010 at 00:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

خب یک ده صفحه ای خوندم.!
    ------------------------------------------------------------------
    مشکل من:
    هارد من از همون مشکل دارهاست.ولی نمی دونستم تا این که بعد از ۱۰ ماه پس از خرید یه ذفعه این طوری شد. هارد موقع روشن شدن صدایی خاصی میده( انگار میخواد کاری رو شروع کنه و نمی تونه، هی این کار رو تکرار میکنه)‌. بعد هم که توسط سیستم detect٬ نمیشه. حالا با جست و جو ها و تاپیکی که تو فروم سخت افزار زدم و پست هایی که اینجا خوندم:
    ۱-می تونم برد هارد رو عوض کنم
    ۲-می تونم با روش این تاپیک هارد رو بالا بیارم و فریم ویرش رو آپدیت کنم
    کدوم راه کم خطرتره؟ چون من تا حالا یه سیستم هم نبستم، چه برسه به هارد باز کردن و می ترسم که خراب کاری کنم(البته دوستان این طوری القا می کنند، وگرنه من که فکر نکنم چیز خاصی بشه!) . و این که نمی تونم مدار و ... تو این تاپیک رو درست کنم. اگه راه این تاپیک کم خطر تره، اون مداری که نیاز به درایور داره و در بیرون فروخته میشه، نیاز به ویندوز داره که بالا بیاد؟ چون من به غیر اون هارد هاردی ندارم و الان هم با اوبونتو Live٬ اومدم اینترنت.
    پس:
    *کدوم راه کم خطرتره و امکان موفقیت یک فرد تازه کار در سخت افزار بیشتر؟
    *اون رابطی که بیرون ۱۲۵۰۰ فروخته میشه، نیاز به ویندوز و سیستم عامل داره؟
    * بعد از مرحله ٬٬سپس کابل برق sata را به هارد وصل کنید٬٬ اون hyperterminal رو باید تو ویندوز اجرا کنیم؟ معادل لینوکسی نداره که من بتونم روی ubuntu live usb انجام بدم؟
    *بر فرض که من نتونستم آیا به اطلاعات آسیبی می رسد؟

ممنون
    سلام خدمت شما
    تا اونجایی که من میدونم این مشکل در فریمور باعث میشه که هارد در یک وضعیت قفل کند مثلاً برای بعضی ها در وضعیت تند گیر میکند و وقتی هارد شروع به کار میکند بلافاصله در دور تند قرار میگیرد.خلاصه احتمالاً هارد شما هم با توجه به اینکه جزو سری های مشکل دار هست، در این وضعیت گیر کرده
    یکی از دوستان در این تاپیک اعلام کرده که حتی با تعویض برد هم مشکل حل نمی شود.میتونید در صفحات اول این تاپیک پیداش کنید. اگر هم بشود هزینه ی تعویض برد به مراتب بیشتر از خرید مدار هست که کاملاً تست شده و مطمئن می باشد و در ضمن نیاز به دانش خاصی ندارد و زیاد هم سخت نیست.
    شما اولین کاری که میکنید یه سیستم از دوستان یا همسایه ها پیدا کنید چون این مدار USB to ttl یا RS232 to ttl
    جفتشون با برنامه های ترمینال کار میکنند مثل هایپرترمینال که تحت ویندوز اجرا میشه.البته من نمیدونم که میتونید برای Ubuntu live هم ترمینال پیدا کنید یا نه.
    احتمال آسیب به اطلاعات در این روش بسیار پایین هست.

6. 2 کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه trane2sfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جا!

پيش فرض

باور کنید به صرفه ترین و راحت ترین و کم خطر ترین راه اینه که این آشغال ها رو دور بندازیم مگه یه هارد 360GB از 48000 تومان بیشتره؟

8. این کاربر از trane2sfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

تعویض برد هارد هیچ کمکی به برگشتن هارد نمیکنه فقط میتوه باعث شه هم هارد و هم اطلاعاتش رو از دست بدید.
    با یه برد ttl to usb ظرف دو دقیقه مشکل رو میتونید حل کنید

10. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

باور کنید به صرفه ترین و راحت ترین و کم خطر ترین راه اینه که این آشغال ها رو دور بندازیم مگه یه هارد 360GB از 48000 تومان بیشتره؟
    شما درست میگید ولی بهترین راه اینه که اطلاع رسانی کنید تا کسانی که از این هاردا دارن تا خراب نشده فریمور رو آپدیت کنن.
    ضمناً همش تقصیر سیگیته ،مکستور رو هم به فنا داد و هیچ اطلاع رسانی هم نکرد که لا اقل هارد ها رو جمع آوری کنه که اخبارش پخش بشه مردم متوجه عمق فاجعه بشن

12. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

11

من توي مشهدم وبجنورد هركي كه اين مدارو ميخواد ميتونه كه با من تماس بگير من مي تونم براش اونو درست كنم
    در زمن من متخصص الكترو نيك و تعميرات انواع هاردم ميتونمم اطلاعاتتون هم سالم بر گردونم
    خواصتينم ميتونيد منو توي سجاد مجتمع تجاري كامپيوتر تك يك واهد20 پيدام كنيد ولي به هر حال خونه ما توي قاسم اباد هست.خوشحال ميشم كه بتونم كمكتون بكنم شما ميتونيد با كمترين هزينه تمام هارداي خودتونو اهيا كنيد
    فقط هارد كه هيچي تمام لوازم الكترونيكي وكامپوتري من ميتونم درست كنم ولي باز هم تك وتوكي پيدا ميشن كه نتونمت تعميرشون كنم
    هر سوالي داشتيد در خدمتم 09153083780
    Behrooz_shie@yahoo.com

16. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •