ممنون دوست من.الان میرم امتحان میکنم.
ممنون دوست من.الان میرم امتحان میکنم.
سلام ببینم کسی میتونه کرک نسخه 4 تا dvd بازی رو اینجا برای من بگذاره ممنون میشم .
شما می تونید برید قسمت آپشن و فعالش کنید.(قسمت گیم پلی)
می تونید هم خودتون وسط بازی سیو کنید.
بچه ها این mass2 چه جور بازی ایه ارزش داره بگیرم؟
من که هرچی پست اولو خوندم نفهمیدم . یکی یه توضیح کوچیکی میده ما هم بدونیم از چه قراره؟؟
اصلا سبک بازی چجوریه ؟
دوستان برای من بازی راحت اجرا شد ولی وقتی میخامبرم همون جای که باید سیاره انتخاب کنم مینویسه widowو صفحه سیاه میشه کسی میدونه مشکل از کجاست البته قسمت 1 بازی میگم جون تاپیک اونو ندیدم اینجا گفتم
تعدادشون خیلی زیاده، و خستهکنندست وقتی 70 بار یه لودینگ رو ببینی داخل بازی.
کلاً بازی عالیه و یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم اما من از فنهای خیلی قدیمی بازی هستم و انتظار من از بازی خیلی زیاده.
سبک بازی Rpg هست . البته بیشترش اکشنه.اگه به این سبک علاقه داری حتما بگیر که یه شاهکاره.در ضمن زبانت هم باید خوب باشه تا بتونی نهایت لذتو ببری
این مشکل واسه همه نسخه ها بود و بعدا" یه کرکی اومد که درستش کرد.الانم مشکلت حتما" از کرک هست
مشکلی که بعضی دارن و برای اولین بار بازی رو بازی میکنن و بیرون میان دوباره که وارد بازی میشن سیوهاشون رو نمیبینن یا نمیتونن بازکنن من هم داشتم وقتی سیوهام رو از my document کپی کردم و به محلی که بازی رو ریختم بردم و در فولدر سیو ریختم و درست شد امیدوارم این کار رو بکنید و درست بشه و بتونین از این بازی خیلی عالی و فوق العاده لذت ببرین من که فقط شبا خونم و میتونم بازی کنم.
تازه رسیدم به جایی که گروهم رو به جز یک نفر آخر که جاش هنوز تو تیم استتیوز خالی همرو پیدا کردم و کمک های رو هم از من خواستن یراشون انجام دادم البته ماموریتهای جانبی رو هم کامل انجام دادم تا اینجا
وحالا تازه اصل بازی فکر کنم شروع شده وباید به یه سفینه برم و عملیاتی رو مربوط به ریپیرز انجام بدم
سلام
چجوری می تونم از سیو های بازی یک کامپیوتر رو یک کامپیونر دیگه بریزم که از اونجا ادامه بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)