تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 97 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام SLZ , آقا دمت گرم عجب چیزی پیدا کردی حالا اگه ربطی هم به این مشکل ما نداشته باشه ولی خیلی مطلب مفیدی هست یه نگاه کلی کردم حالا سر فرصت بیشتر میخونمش .... , یعنی اگه تعدادش از کنترل خارج بشه ,کاری نیست که تو بدن انجام نده قشنگ همه جای بدنو شرمنده خودش میکنه من بعضی علائمشو دارم

جالبه یکی از راههای پیشنهادیش سرکه سیب هست , فردا تستو انجام میدم بعدشم سرکه سیبو امتحان میکنم ...تا بعد ببینم چی گفته دیگه .... مطلبش مفصله 1 واحد درسیو شیرین هست ...

تنها علتی که با عقل بنده جور در میاد میتونه یه چیزی شبیه به این باشه. سرکه سیب و سیر و عصاره برگ زیتون و روغن نارگیل همه موثر هستند ولی اگه رژیم مخصوص کندیدا رو مو به مو اجرا نکنید دوباره کندیدا پیروز میشه.

البته هنوز هیچ کدوممون نمیدونیم کندیدا در بدن ما از کنترل خارج شده یا نه.

2. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه برنامه تو تلویزیون دیده بودم کانال 3 - دکتر مجید صادقی - متخصص اعصاب و روان هست - داشت میگفت عده ای مشکل صدای شکم - نقخ و ... دارن و میرن پیش دکتر گوارش و نتیجه نیمیگیرن - درحالی که این مشکل به دکتر گوارش ربطی نداره ... یادم نیست دقیق چی گفت ... ولی تصمیم گرفتم برم پیشش به عنوان اولین و آخرین متخصص اعصاب و روانی که پیشش میرم ببینم میتونه کاری بکنه ... رفتم پیشش میام نتایج رو میگم ولی البته از خیلیا شنیدم که اثر داروهای اعصاب و روان موقتی هست و خودمم یک نمونه اش رو مصرف میکردم که البته برای درمان اصلی نبود و نتیجه زیادی ندیدم ازش ولی به هر حال دیگه راه دیگه ای نمونده ...اگه یکم فرم نوشتن بد بود ببخشید - تمرکز خوبی نداشتم ...
    اگه کسی قایل صوتی اون برنامه رو خواست گوش کنه از اینجا میتونه بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- تاریخ برنامه هم 92/08/27-dr sadeghi هست . البته خیلی کوچیک اشاره میکنه .

4. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

SLZ

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کاملا درست میفرمایید. اصولا آدم این روزا هرچه بیشتر به Conspiracy Theory اعتقاد پیدا میکنه، هرچند دلیل قاطعی براش وجود نداره.

در مورد علائمش باید بگم که واقعا اینقدر زیاد هست. سمی که تولید میکنه رسما از مغز تا انگشت پا رو تحت تاثیر قرار میده. مثل دیابت که به همه جا کار داره. حتی IBS که خودش یه سندرم هست، توی علائمش نوشته شده. شخصا یه سایت دیدم که علائمی رو ذکر کرده بود که من بهشون بی توجه بودم ولی تو خودم دیدم. با هیچ بیماری دیگه ای هم مشترک نبود.

من سعی میکنم علت رو پیدا کنم، که کار سختی هست، ولی این کندیدا تو وب که خوندم هیچ دارویی نداره، فقط یه رژیم سخت داره که میتونه تحت کنترل در بیاردش. توی نت هم مجانی و فراوان منبع هست برای انجامش. حالا همینکه آدم بفهمه علت این بدبختیا چیه خودش خیلیه. البته ناگفته نماند یکجا دیدم کیت تست کندیدا میفروشن، یه جا هم یه تبلیغ انیمیشنی جالب دیدم که قرص پروبیوتیک شرکتشون رو برای کندیدا تبلیغ میکرد. به غیر از اینها، اگه حداقل آدم مطمئن بشه علت از اینه، خوب باز یه امیدی به وجود میاد حداقل.

این آندوسکوپی رو که گفتی باز داغ دل مارو تازه کردی. اگه برای بیماران مبتلا به ایدز و هپاتیت از آندوسکوپ جدا استفاده نشه، میتونه منتقل کننده بیماری باشه. باید دکتر قبلش از مریض بپرسه که کسی اگه این بیماری رو داره آندوسکوپ رو عوض کنه. متاسفانه کل صنعت پزشکی هم فقط متمرکز به درمانهای سطحی علائم بیماری ها و سود اقتصادی بنا شده نه به درمان قطعی بیماری.

حلا صبر کنیم تا فردا این تست مجانی رو هم انجام بدیم ببینیم چی میشه. بلاخره باید همه راههای ممکنه رو رفت.
    من خودم نتونستم کامل بخونم دادم پدرم یه خلاصه ای ازش بهم گفت . ظاهرا این کاندیدا برای وقتی هست که یک نفر میمیره و اونموقع هست که کار خودش رو برای تخریب بدن شروع میکنه و کار اطلیش اینه - حالا اگه بتونم فردا اه خلاصه ارش میگم -
    تازه پدرم امروز یکم متوجه شد که مشکل من چی هست ... این بیماری سختیش واسه من ناراحتی پدر و مادرم هست وگرنه اگه خانواده نداشتم الان رفته بود تو کوه و جنگل بهترین زندگی رو داشتم ...

6. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من خودم نتونستم کامل بخونم دادم پدرم یه خلاصه ای ازش بهم گفت . ظاهرا این کاندیدا برای وقتی هست که یک نفر میمیره و اونموقع هست که کار خودش رو برای تخریب بدن شروع میکنه و کار اطلیش اینه - حالا اگه بتونم فردا اه خلاصه ارش میگم -
    تازه پدرم امروز یکم متوجه شد که مشکل من چی هست ... این بیماری سختیش واسه من ناراحتی پدر و مادرم هست وگرنه اگه خانواده نداشتم الان رفته بود تو کوه و جنگل بهترین زندگی رو داشتم ...

کاندیدا یکی از میکروارگانیزم هایی هست که همراه چندین نوع دیگه تو بدن همه بطور طبیعی وجود داره. سیستم ایمنی بدن تعداد اینها رو تحت کنترل نگه میداره. اگه به دلیل مصرف انتی بیوتیک، گونه های دیگه از بین برن، یا سیستم ایمنی به هر دلیلی جلوی رشد این گونه رو نگیره، تکثیرشون از کنترل خارج میشه. تو اون مقاله نوشته که این حالت فقط باید بعد از مرگ بدن اتفاق بیوفته (یعنی بعد از از کار افتادن کامل سیستم ایمنی).

نکته مهم اینه که علائمش در هر شخص به یک شکل خاص ظاهر میشه، برای همین هم علائم ذکر شده خیلی کلی و زیاد هستش. میشه با پر کردن یه فرم و چند تا سوال هم رشد کاندیدا رو تست کرد، مثلا این پرسشنامه رو پر کنید و به خودتون امتیاز بدین تا مطمئن تر بشید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان که 5 صبح هستش، تست رو انجام دادم. به شدت مثبت هست.

حداقل خبر خوبی هست که 90 درصد (نه 100 درصد) مطمئن شدم از کاندیدا هستش.

از فردا میرم سراغ منابع درسته حسابی مبارزه با این عوضی.

منابع فارسی که همه از روی هم کپی پیست کردن و یه چیزهای کلی گفتن فقط!!

8. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم امروز تستو انجام دادم و مثبت هم بود کارایی که تو مقاله گفته شده رو تا حد امکان انجام میدم ببینم اثرش چقدر هست

10. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ماشالا تاپیک خوداتون یپا دکتر شدیداااا با این دکترای بی سواد بهترین کارو میکنید.امیدوارم مشکلاتتون حل بشه

12. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من وقت نشده فعلا بخونم و انجام بدم.ولي پيشنهادم اينه يه آدم سالم هم اينو انجام بده كه اصلا مطمئن شيم آزمايش درست عمل مي كنه و براي همه مثبت نيست.

14. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

orp اگه مشكلت بيشتر اينه كه خونوادت ناراحت نشن ميتوني خيلي به روي خودت نياري و خيلي مشكلاتتو بهشون نگي. مثلا اگه قراره مهموني بري و نميري نگو مشكل داري بگو كار داري يا حوصله نداري يا دوست نداري. اينجور آدما هم كم نيستن. براي هرچيزي ميتوني يه بهونه غير از اين بياري.
    من فهميدم هرچي بيشتر مشكلو به بقيه ميگيم خودمونم بيشتر بش فكر مي كنيم.

16. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من وقت نشده فعلا بخونم و انجام بدم.ولي پيشنهادم اينه يه آدم سالم هم اينو انجام بده كه اصلا مطمئن شيم آزمايش درست عمل مي كنه و براي همه مثبت نيست.
    دو سه جا خیلی صریح گفتن که بزاق سالم روی آب میمونه و کندیدا که از آب سنگین تره، آب رو کدر میکنه.

18. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

orp اگه مشكلت بيشتر اينه كه خونوادت ناراحت نشن ميتوني خيلي به روي خودت نياري و خيلي مشكلاتتو بهشون نگي. مثلا اگه قراره مهموني بري و نميري نگو مشكل داري بگو كار داري يا حوصله نداري يا دوست نداري. اينجور آدما هم كم نيستن. براي هرچيزي ميتوني يه بهونه غير از اين بياري.
    من فهميدم هرچي بيشتر مشكلو به بقيه ميگيم خودمونم بيشتر بش فكر مي كنيم.
    اصلا خانواده من درست نمیدونن من مشکلم چی هست - تا حالا مستقیم بهشون نگفتم - حتی به تعداد خیلی کمی از دوستام مشکلم رو گفتم اونم نه واضح ... ولی خوب یکی دوتاشون خودشون فهمیدن مشکلم رو - هر چند فعلا دیگه تقریبا با هیچکدوم از دوستام در ارتباط نیستم تا ببینم چی پیش میاد ... کلا من اهل رفت و امد خانوادگی نیستم -همون موقع که سالم بودم هم تمام وقتم با دوستام میگذشت و خیلی کم مهمونی میرفتم ...
    مشکل من ناراحتی پدر مادرم از شرایطی که واسه خودم درست کردم هست - من الان هم میتونستم فوقم رو گرفته باشم ( البته بیشتر واسه خوشحالی پدر و مادرم - حتی همین لیسانسی هم که به زور با وجود این بیماری گرفتم هم به خاطر پدر و مادرم بود که سختیاشو تحمل کردم ) - هم یه کار مناسب داشته باشم تو اون رشته ای که تحصیل کردم ... خدارو شکر پدرو مادرم به من محتاج نیستن و واقعا خوشحالم که حداقل اگه این بیماری رو گرفتم بار چرخوند یه خانواده و مسئولیت کار کردن و پول دراوردن رو دوشم نیست هر چند که اصلا آدمی نیستم که از کار کردن بدم بیاد - همه کاری هم دوست دارم انجام بدم - الانم تو دزد بازار بورس ایران مشغولم , حتی یه مدت فکر میکردم سوپوری هم کار جالبی هست - هم اینکه اکثرا نصف شبا باید کار کنی هم تنها هستی و کسی نیست صدای شکمتو بشنوه همم یه حال خاصی داره که وصف ناشدنیه از همه مهمتر ورزش خیلی خوبی هم هست . بورس رو من کار نمیدونم هر چند که خیلیها زندگیشون رو از این راه میگذرونن اما به نظر من کار نیست و یه سرمایه گذاری جانبی هست مگر اینکه به صورت خیلی حرفه ای وارد بشی که تو این دزد بازار ایران هیچی حساب کتاب نداره - به هر حال سعی میکنم که کمتر خرج کنم تا کمتر به پول احتیاج داشته باشم تا وقتی که خوب شدم و یک کار مناسب پیدا کردم ...
    واسه همین به خاطر اینکه زیاد زیر دین پدر و مادرم نباشم و از طرفی وقتایی که عصبانی میشم سر اونا خالی نکنم و ناراجتی منو نبینن خیلی اوقات میرم شمال و تنها زندگی میکنم هر از گاهی هم بر میگردم خونه , به همین خاطر پدر و مادرم از این موضوع هم خیلی ناراحت هستن - یجورایی فکر میکنم قاطی کردم ولی واقعا هم به نفع منه هم خودشون - دیگه تو اتاقم شیشه سالم نمونده - آینه و پنجره و لیوانو اخرین چیزی که داشتم لپ تاپم بود که اونم زدم شکوندم راحت شدم ... امیدوارم که شما مسلط باشید به اعصابتون
    خلاصه اینکه من اگه تلاشی هم میکنم برای درمانه مشکلم باز بیشتر به خاطر پدر و ماردم هست تا خودم - وگرنه اگه تنها بودم خیلی راحت میتونستم زندگی کنم - حتی شاید میرفتم قطب شمال و اونحا تنها زندگی میکردم ولی نه اونجا خیلی سرده همین بالای کوه البرز هم میشه اگه دسترسی به شکار و غذا داشته باشم .
    Last edited by orp; 14-02-2014 at 03:03.

20. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •