تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 259 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان جواب ندادند آيا كسي تم روي اين گوشي ريخته ؟
    فکر نکنم تا به کنون کسی موفق به ریختن تم روی این گوشی شده باشه!

واسه چی ؟ شما بخای با توپولوف هم میام
    نه !!! با هر چی میای با توپولوف نیا...!
    بعد سحر خواب دیدم که سوار یه توپولوف شدم و پس از طی مسافتی هواپیما توی یه دریاچه سقوط کرد!!!
    همه زنده موندیم، ولی من از ترس مردم و زنده شدم!!! ( راستی تلفظ درستش توپولف Tupolev هست؛ نمی دونم چرا اسرار داریم تپل مپلش کنیم!!! )

اگر خواستی بیای، موقع خرید بلیط تاکید کن با بوئینگ 727 یا 747 ( با 737 نه که خیلی بدتر از توپولف هست! ) یا با ایرباس 300 یا 310 بهت بدن.

.....

بگذریم، گفتم بیای تهران که هم زیارتت کنیم، هم یه مقایسه بین دو تا گوشی خودم و خودت بزنیم! با این که می دونم در خیلی از ویژگی های کلیدی گوشیم کم میاره، ولی برای خالی نبودن عریضه بدک نیست!!!
    Last edited by DariushGreat; 06-09-2009 at 15:00.

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشيد دخالت مي كنم ولي اون هواپيماهايي كه شما ميگيد منظورم 727 يا 747 هست اصلا در مورد پروازهاي داخلي اونم اهواز استفاده نميشن فوكر و توپولوف استفاده ميشن پس فعلا قطار امن تر هست

آقا يكي تم بريزه يا راهش بگه

4. 2 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر نکنم تا به کنون کسی موفق به ریختن تم روی این گوشی شده باشه!

نه !!! با هر چی میای با توپولوف نیا...!
    بعد سحر خواب دیدم که سوار یه توپولوف شدم و پس از طی مسافتی هواپیما توی یه دریاچه سقوط کرد!!!
    همه زنده موندیم، ولی من از ترس مردم و زنده شدم!!! ( راستی تلفظ درستش توپولف Tupolev هست؛ نمی دونم چرا اسرار داریم تپل مپلش کنیم!!! )

بگذریم، گفتم بیای تهران که هم زیارتت کنیم، هم یه مقایسه بین دو تا گوشی خودم و خودت بزنیم! با این که می دونم در خیلی از ویژگی های کلیدی گوشیم کم میاره، ولی برای خالی نبودن عریضه بدک نیست!!!
    انشالا که خیر بوده (حالا جا قحطی بود تو دریاچه ؟ )
    n85 رو خریدی ؟ نگفته بودی ... مبارک باشه به پای هم پیر شین
    ماه رمضون که نمیشه ... بعدش هم دیگه پیش دانشگاهی هستیم ... باید درس بخونم ... انشالا در آینده
    اگه امام رضا بطلبه میام تهران
    شرکت فولاد هر سال اردو میبره ... ممکنه سال دیگه ببره تهران
    ببخشيد دخالت مي كنم ولي اون هواپيماهايي كه شما ميگيد منظورم 727 يا 747 هست اصلا در مورد پروازهاي داخلي اونم اهواز استفاده نميشن فوكر و توپولوف استفاده ميشن پس فعلا قطار امن تر هست
    آقا يكي تم بريزه يا راهش بگه
    فوکر,توپولوف+ایرباس من چند بار تهران رفتم همش با ایرباس بوده ولی بابام یه بار قبلا
    با باباش (پدربزرگم) سوار توپولف شده میگفت لرزشش از اتوبوس بنز قدیمی هم بیشتره
    =======
    راستی ........ یه خبر خوب هم دارم یادم رفته بود بگم :
    تو کنکور آزاد قبول شدم با این که سال سومم و هیچی نخونده بودم اولین اولویتم رو قبول شدم
    متالورژی اهواز چقدر چرت بود دوستم سال اول دبیرستانه مهندسی کشاورزی درومد
    ازین به بعد من شدم مهندس محمد انشالا سال دیگه که نوبت کنکور واقعمیون شد دولتیشو در بیام (بگید ایشالا)
    موفق باشید
    یا حق

6. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

انشالا که خیر بوده (حالا جا قحطی بود تو دریاچه ؟ )
    n85 رو خریدی ؟ نگفته بودی ... مبارک باشه به پای هم پیر شین
    ماه رمضون که نمیشه ... بعدش هم دیگه پیش دانشگاهی هستیم ... باید درس بخونم ... انشالا در آینده
    اگه امام رضا بطلبه میام تهران
    شرکت فولاد هر سال اردو میبره ... ممکنه سال دیگه ببره تهران

فوکر,توپولوف+ایرباس من چند بار تهران رفتم همش با ایرباس بوده ولی بابام یه بار قبلا
    با باباش (پدربزرگم) سوار توپولف شده میگفت لرزشش از اتوبوس بنز قدیمی هم بیشتره
    =======
    راستی ........ یه خبر خوب هم دارم یادم رفته بود بگم :
    تو کنکور آزاد قبول شدم با این که سال سومم و هیچی نخونده بودم اولین اولویتم رو قبول شدم
    متالورژی اهواز چقدر چرت بود دوستم سال اول دبیرستانه مهندسی کشاورزی درومد
    ازین به بعد من شدم مهندس محمد انشالا سال دیگه که نوبت کنکور واقعمیون شد دولتیشو در بیام (بگید ایشالا)
    موفق باشید
    یا حق
    سلام...
    کجای کاری....؟! مادرم توی دلش نیت کرد با هواپیما بریم مشهد، 7 شب کامل خواب سقوط دیدم! نخستینش که سقوط توپولف بود؛ من هم توش بودم و فکر کنم کشته شدم! دومیش هوا تاریک بود؛ داشتم می رفتم سوار توپولف بشم که از مشهد بیایم تهران، یه هواپیمای بوئینگ 767 ( فکر کنم مال خطوط هوپیمایی ماهان بود؛ چون بدنه اش به سبزی می زد ) در فاصله 200 متری من زارپ کوبید وسط باند و ترکید!!! سومیش سقوط کنکورد بود اون هم روی یه شهرک مسکونی و فکر کنم آخریش سقوط یک فروند بوئینگ 767 روی یه شهرک مسکونی بود!!!!!! بقیه رو هم یادم نمیاد ( بهتر!!! )

.....

گوشی خریدم؛ ولی نه N85
    ناله و نفرین پشت سرش کم نبود و تازه قیمتش هم 385 تومان بود... یه N82 مشکی گرفتم

.....

بابا... مهندس... مبارکه...
    من هم شدم مهندس دانشگاه آزاد. گزینش ششم پذیرفته شدم! مهندسی کامپیوتر - نرم افزار / تفرش / استان مرکزی

انشالله موفق باشی

8. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام...
    کجای کاری....؟! مادرم توی دلش نیت کرد با هواپیما بریم مشهد، 7 شب کامل خواب سقوط دیدم! نخستینش که سقوط توپولف بود؛ من هم توش بودم و فکر کنم کشته شدم! دومیش هوا تاریک بود؛ داشتم می رفتم سوار توپولف بشم که از مشهد بیایم تهران، یه هواپیمای بوئینگ 767 ( فکر کنم مال خطوط هوپیمایی ماهان بود؛ چون بدنه اش به سبزی می زد ) در فاصله 200 متری من زارپ کوبید وسط باند و ترکید!!! سومیش سقوط کنکورد بود اون هم روی یه شهرک مسکونی و فکر کنم آخریش سقوط یک فروند بوئینگ 767 روی یه شهرک مسکونی بود!!!!!! بقیه رو هم یادم نمیاد ( بهتر!!! )

.....

گوشی خریدم؛ ولی نه N85
    ناله و نفرین پشت سرش کم نبود و تازه قیمتش هم 385 تومان بود... یه N82 مشکی گرفتم

.....

بابا... مهندس... مبارکه...
    من هم شدم مهندس دانشگاه آزاد. گزینش ششم پذیرفته شدم! مهندسی کامپیوتر - نرم افزار / تفرش / استان مرکزی

انشالله موفق باشی
    آقا سجاد فکر نکنم شما ازون آدمایی باشی که زمان کودکی آرزوی خلبانی داشتن ماشالا دل پری
    از هواپیما داری
    خوب کردی n85 نگرفتی علاوه بر معایبش به نظرم خیلی هم زشت و بد دسته ... n82 خیلی بهتره
    ایندفه بیشتر مبارک باشه
    ممنون ولی این قضیه رو زیاد جدی نگیریدنمیخام کلاس بذارم !!(آخه دانشگاه آزادم کلاس داره !!؟ )
    ممنون
    رشته ی سختیه انشالا موفق باشی

10. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    آقا سجاد فکر نکنم شما ازون آدمایی باشی که زمان کودکی آرزوی خلبانی داشتن ماشالا دل پری
    از هواپیما داری
    اتفاقا از بچگی آرزوی خلبان شدن داشتم؛ اما می خواستم خلبان هواپیمای مسافربری فراصوت کنکورد بشم... که شانس گندم سال 2003 از رده خارج شد و کوه آرزو هام خراب شد توی سرم!

این هم عکس کنکورد

خوب کردی n85 نگرفتی علاوه بر معایبش به نظرم خیلی هم زشت و بد دسته ... n82 خیلی بهتره
    ایندفه بیشتر مبارک باشه

مرسی... قابل شما رو نداره بی شوخی می گم!

آره. توی گوشی های 5 مگاپیکسلی بهترینه. حتی در قیاس با یه 8 مگاپیکسلی هم واقعا پیروز بوده ( نامش رو نمی گم که آبروش نره ) اما مسلما در برابر رنوار کم میاره! چون رنوار هم کیفیت بالایی داره، هم امکانات عکاسی و فیلمبرداری زیاد!

امام رضا طلبید بیای تهران خبرم کن که یه مقایسه بزنیم

ممنون ولی این قضیه رو زیاد جدی نگیریدنمیخام کلاس بذارم !!(آخه دانشگاه آزادم کلاس داره !!؟ )
    ممنون
    رشته ی سختیه انشالا موفق باشی
    پس چی... دانشگاه آزاد باکلاس ترینه! سراسری چیه بابا!!! دانشگاه بی کلاس! آزاد خوبه... همه خر خون ها می رن آزاد...

12. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره. توی گوشی های 5 مگاپیکسلی بهترینه. حتی در قیاس با یه 8 مگاپیکسلی هم واقعا پیروز بوده ( نامش رو نمی گم که آبروش نره ) اما مسلما در برابر رنوار کم میاره! چون رنوار هم کیفیت بالایی داره، هم امکانات عکاسی و فیلمبرداری زیاد!
    امام رضا طلبید بیای تهران خبرم کن که یه مقایسه بزنیم

پس چی... دانشگاه آزاد باکلاس ترینه! سراسری چیه بابا!!! دانشگاه بی کلاس! آزاد خوبه... همه خر خون ها می رن آزاد...
    کاملا درسته
    باشه
    جدی ؟؟ پس خوبه ... امیدوارمون کردی .. اگه دولتی در نیومدم میرم آزاد (مگه انتخاب دیگه ای هم دارم )
    یا حق

14. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اول که اینجا وارد شدم آخرین نوشته ها رو بخونم، اینجا رو با انجمن هوا فضا اشتباه گرفتم!!!! بابا یکم بچسبید به رنوار یه عکسی چیزی....

این هم عکس کنکورد
    بیخیال بابا تازه از دست کنکور راحت شدیم!

16. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا از خوش و بشها بگذريم مي رسيم به بحث زيباي گوشي رنوار
    بچه ها كسي راهي براي تماس با مقداد و ديگر اساتيد بلده تا مشكلات گوشي خودم رو بگم ببينم راهي براي حلشون دارن يا نه ؟

18. 2 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

آقا از خوش و بشها بگذريم مي رسيم به بحث زيباي گوشي رنوار
    بچه ها كسي راهي براي تماس با مقداد و ديگر اساتيد بلده تا مشكلات گوشي خودم رو بگم ببينم راهي براي حلشون دارن يا نه ؟
    من تلفنش رو دارم... ولی می ترسم زنگ بزنم بهش!

20. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •