امین تو باید بری تو کار اخبار !
خدائی قشنگ مطلب مینویسی .
کچل![]()
مخلصیم .
امین تو باید بری تو کار اخبار !
خدائی قشنگ مطلب مینویسی .
کچل![]()
مخلصیم .
سلام امیر جان شما لطف داری اره من سعی میکنم جوری مطلب بنویسم که مخاطبو جذب کنم ولی یه نکته هست که من مجددا باید به اون اشاره کنم :
من کچل نیستممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممم![]()
سلام دوستان. بعد از راه اندازی فروشگاه برنامه های کاربردی سامسونگSamsung Apps در سپتامبر سال قبل در کشورهای انگلیس, فرانسه و ایتالیا حالا نوبت به کشورهای المان, چین, سنگاپور و برزیل رسیده تا این فروشگاه در کشورهایشان راه اندازی شود. فعلا گوشی هایی که توسط این فروشگاه مجازی ساپورت میشن شاملSamsung Omnia II (I8000) و Samsung OmniaLITE و OMNIA i900 میباشد.
بعضی از شرکتهایی که در این زمینه با سامسونگ همکاری دارند عبارتند از :
Shazam, Electronic Arts, Handmark, Gameloft, Com2us, CrazySoft Limited , Paragon SW
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید :
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. یه پیام بازرگانی ببینید .
سامسونگ MP3 player جدیدی بنام TicToc معرفی کرده که رقیب جدیدی برای iPod shuffle هست.
تیک تاک تنها دارای یک دکمه میباشد که از طریق اون میتونید حجم صدا رو تنظیم کنید و با تکان دادن این MP3 player میتونید track ها رو پخش و کنترل کنید. همچنین تیک تاک این قابلیتو داره که اگر اونو به ارامی تکون بدین یک اهنگ ملایم پخش میکنه و اگه سریع تکونش بدین یک اهنگ تندتر پخش میکند:
تیک تاک دارای صفحه نمیباشد و در حافظه های 2G و 4G عرضه میشود و فایلهای با فرمتهای MP3, WMA, OGG و FLAC را ساپورت میکند و باطری ان تا 12 ساعت دوام می اورد.
تیک تاک دارای یک ورودی سوکت برای شارژ و سینک کردن PMP میباشد.
منبع:
این نسخه مخصوص دختران در 14 فوریه و در تایوان عرضه میشه:
![]()
![]()
امکانات:
-3inch WQVGA touch-screen display (240×400 pixels)
built-in 3.2 megapixels auto-focus camera
TouchWiz1.5 UI
supports JAVA, microSD card expansion and music player
built-in Hello Kitty’s desktop and pictures.
منبع:
سلام دوستان.( Samsung (SCH-W940 اولین گوشی با شارژ خورشیدی و دوستدار محیط زیست است که در کره عرضه خواهد شد:
این گوشی عاری از مواد مضر برای طبیعت هست و 25% بازدهی انرژی بیشتری داره و با 1 ساعت شارژ خورشیدی در حدود 10 دقیقه مکالمه میدهد.
امکانات:
3inch screen with Eco UI, 3MP camera, DMB, Bluetooth and more
منبع:
سلام دوستان. سامسونگ به تازگی از ساخت دو سنسور CMOS جدید بنامهای S5K4E2 و S5K5CA برای اسمارت فونهای پیشرفته و گوشیهای باریک خبر داده است:
سنسور S5K4E2 یک چیپ 5مگاپیکسلی است که از تکنولوژی پیکسلی SEES ( بهبود مصرف انرژی ) بهمراه تکنولوژی گسترش عمق زمینه EdoF ( برای گرفتن عکسهای واضح) استفاده میکند.
این چیپ همچنین دارای یک تکنولوژی پیشرفته از بین بردن نویزاست و از اسکن کارتهای تجاری و بارکد پشتیبانی میکند.
سنسور S5K5CAیک چیپ 3مگاپیکسلی است که سنسور تصویر CMOS را با پردازش سیگنال تصویر ترکیب میکند.
این سنسور دارای ویژگی پردازش تصویر در سطح بالا و قابلیت ضبط فیلم 720p HD میباشد.این اولین سنسور 3مگاپیکسلی است که میتواند فیلم با کیفیت HD ضبط کند.
چیپهای جدید در سه ماهه اول امسال وارد بازار میشوند.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. همونطور که میدونید گوگل تا پایان امسال سیستم عامل جدید خودش با نام Chrome را که مخصوص رایانه های شخصی هست به بازار عرضه خواهد کرد.
سامسونگ هم مانند شرکتهای دیگر خبر از عرضه نوت بوک خود با این سیستم عامل جدید که دارای Wi-Fi و 3G هم هست داده است:
سایر امکانات:
10.1inch display
2GB RAM
12-hour battery life and 64GB storage (mostly SSD)
The processor is unknown at the moment but there’s a speculation of Samsung going with Qualcomm’s 1.5GHz Snapdragon processor
منبع:
منبع:
سلام دوستان. گوشی Samsung Moment که در اکتبرسال قبل با سیستم عامل Android 1.5 روانه بازار شد اکنون اپدیت فریمور این گوشی به Android 2.1 در همین ماه فوریه بزودی عرضه میشود :
امکانات:
QWERTY keyboard
3.2inch AMOLED display for a 320X480 pixel resolution with accelerometer and proximity sensors.
3.2 mega pixel camera accompanied by a flash light while the camcorder is blessed with autofocus
A 800MHz Samsung S3C6410 CPU, 256MB or AM and 512MB ROM
Bluetooth, Wi-Fi and GPS list for connectivity options
Memory is expandable up to 32GB if the 2GB memory card that comes boxed with the device is just not enough.
منبع:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)