تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 106 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا من موندم! این سامسونگ مخش عیب میکنه هان!
    خب الان اگر این گوشی رو با سیمبین و WiFi میزد چی ازش کم میشد؟
    همیشه یه جای کارش میلنگه!
    یا قیمت ، یا یه سری از امکانات مهم!
    الان این گوشی به نظر من فوق العاده هست. حالا WiFi هم قابل چشم پوشیه. اما خب مثلا روی همچین گوشی با ین CPU حیف نیست برنامه نصب نشه؟
    نشه تمش رو عوض کرد؟
    نشه هر بازی روش نصب کرد؟
    چرا روش سیستم عامل نذاشته خب؟؟؟؟

خوب 8910 همه اینهارو داره 2 برابر هم قیمت داره ...

کی گفته برنامه روش نصب نمیشه ! پسوند Jar رو براحتی نصب میکنه سقف مگابایت هم نداره ... دردسر هم نداره

تمش رو بله نمیشه عوض کرد ولی اینترفیسشو اول برو نگاه کن یوسف جان بعد ...

هر بازی هم که پسوندش jar باشه نصب میشه ... تقریبا 80 دصد تا 90 درصد بازیهارو اجرا کردم که مخصوص جاوا بوده ...

دلیل زیاده .. این گوشی با جاوا اومده بیرون و برای جاوا برنامه ریزی شده نه سیمبین یا ... باید با یه سری از گوشیهای جاوا رقابت کنه .. وگرنه گوشی سیمبین دار هم داره که همه چی روش نصب میشه 8510 و 8910 ....

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی برای ان دسته از دوستان که دنبال بازی با تاچ بودن

هم با تاچ کار میکنه هم با دکمه ها .. بازی خوبی هستش . گرافیکش هم خوبه ... هواپیما ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا نداشتن سیستم عامل رو میشه باهاش کنار اومد،نداشتن وایرلس ازار دهندست.
    چیزی که تا 1 سال دیگه تو کشور هر چه بیشتر داره فراگیر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    1 اين گوشي منشي نداره ؟ من هرچي تومنوها گشتم پيداش نكردم
    2 ميشه صفحه اش را مثل گوشي star قفل كرد كه با يك حرف خاص باز بشه( آخه star را ميشه قفل كرد با يك حرف خاص مثلا G وهروقت روي صفحه كه قفل شده حرف G را با انگشت بكشيد صفحه باز ميشه)
    يا حق

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    1 اين گوشي منشي نداره ؟ من هرچي تومنوها گشتم پيداش نكردم
    2 ميشه صفحه اش را مثل گوشي star قفل كرد كه با يك حرف خاص باز بشه( آخه star را ميشه قفل كرد با يك حرف خاص مثلا G وهروقت روي صفحه كه قفل شده حرف G را با انگشت بكشيد صفحه باز ميشه)
    يا حق

سلام

1- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ...

2- نه نمیشه تاچ اون گوشی مقاومتی هستش ولی این گوشی خازنیه قابلیتهاشون با هم فرق دارن ...

8. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ????????
    منظورت چیه؟!
    بیشتر توضیح میدی؟
    یعنی در کل منشی تلفن داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ????????
    منظورت چیه؟!
    بیشتر توضیح میدی؟
    یعنی در کل منشی تلفن داره یا نه؟

یعنی منشی تلفنش اونجاست ...

بله منشی تلفنی داره

11. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

gsm حرفشو اصلاح کرده !

دوربین خوب
    دوربین سامسونگ S8300 دقیقا مشابه سامسونگ Pixon است اما از لحاظ کیفیت عکس­ها بدون اغراق Tocco بهتر از Pixon است. عکس­های سامسونگ S8300 بالاترین وضوع تصویر یعنی 2448×3264 پیکسل را در بین گوشی­های تلفن همراه دارند. کیفیت فیلمبرداری با این دوربین D1 است، یعنی کیفیتی معادل 480×720 پیکسل با سرعت 30 فریم در ثانیه که کیفیت بسیار خوبی است.
    همچنین دوربین دارای قابلیت­های درونی خوبی همچون لرزشگیر، ژئوتگینگ(مکان­یابی جغرافیایی)، ردیابی چهره، تشخیص لبخند، منظره‏یاب و زاویه دید گسترده می­باشد.
    صفحه ارتباطی دوربین لمسی است و یکی از راحت­ترین اینترفیس­های دوربین­های گوشی تلفن همراه می­باشد که تا به حال تولید شده است.
    تنها ایرادی که به آن وارد است این است که صفحه تنظیمات فوکس بر روی منظره­یاب مشخص نیست و باید آن را از منو تغییر داد و تنظیم کرد.
    برای مثال، کاربر عکسهای زیادی از ساختمان­های مختلف گرفته و نمی­دانسته که دوربین بر روی مود ماکرو بوده است. فاصله زمانی بین گرفتن عکس­ها بسیار مهم است که مسلما لذت بیشتری از عکاسی به کاربر می­دهد. متاسفانه دیدن عکس­هایی که تازه گرفته­اید تا حدی دردسر دارد. با فشار دادن کلید «Play» شما به آلبوم عکس وصل می­شوید که تمام عکس­ها در آنجا ذخیره شده­اند و شما برای مشاهده آخرین عکس باید در این صفحه پایین بیایید تا به آخرین عکس گرفته شده برسید و آن را ببینید.
    در اصل باید گفت که دوربین سامسونگ S8300 گزینه­ای به نام Preview ندارد. همانطور که قبلا اشاره کردیم دوربین S8300 شبیه Pixon است اما برخی از تنظیمات، آنها را از هم متمایز می­کند. مثلا عکس­های S8300 بیشتر اشباع شده و غنی هستند درحالی که عکس­های Pixon زنده و شفافند.
    میزان نویز عکس­های هر دو گوشی تقریبا برابر است اما S8300 نسبت به Pixon توانسته بیشتر نویزها را کاهش داده و جزئیات را بهتر نمایش دهد.

فیلمبرداری می­تواند سرعت زمان را تغییر دهد
    فیلمبرداری سامسونگ S8300 یکی از بهترین کیفیت­ها را در بین گوشی­های تلفن همراه دارد. ضبط تصویر با کیفیت D1 (480×720 پیکسل) با سرعت 30 فریم در ثانیه در حالت معمولی و کیفیت QVGA با سرعت 120 فریم در ثانیه در فیلمبرداری اسلوموشن(حرکت آهسته) از قابلیت­های دوربین گوشی S8300 است.
    گزینه­ای هست به نام ضبط مرورزمان که با کیفیت VGA فیلمبرداری می­شود در حالی که گوشی­های دوربین­داری که این گزینه را داشتند، کیفیت تصاویرشان QVGA بود. سرعت فیلمبرداری سریع 16بار سریع­تر از فیلمبرداری معمولی است. با این گزینه کاربر لذت خاصی از فیلمبرداری خواهد برد.

سخن آخر
    سامسونگ S8300 واقعا یک گوشی زیبا با طراحی فوق­العاده است که دوربین بسیار قدرتمندی دارد. عکس­های گرفته شده با این دوربین عالی است و کیفیت فیلمبرداری آن هم خوب است. نکته­ای جذاب­تر از دوربین برای تعریف از گوشی ندیدیم و باید بگوییم.
    اینترفیس Touch Wiz آن بد نیست، سرعت اجرای نرم­افزارهای نصب­ شده بر روی گوشی تاحدی کند است و صفحه ارتباطی کاربر نیز خیلی بد کار نمی­کند. (قبلا میگفت بده)

از دیگر جذابیت­های این گوشی باید به نمایشگر 2.8 اینچ AMOLED آن اشاره کرد که واقعا خوب کار می­کند.
    متاسفانه با نبودن قابلیتی همچون Wi-Fi دیگر امکان اتصال به اینترنت در صورت رایگان در جاهایی که اینترنت بی‏سیم را پشتیبانی می‏کنند، ممکن نیست. متاسفانه اگرچه بازی­ها فقط نسخه آزمایشی هستند اما امکان نصب نسخه­های کامل آنها نیز وجود دارد که زیاد ناراحت­کننده نیست.

13. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdibss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

اگه منظورتون اینه که از آهنگی جز آهنگ فابریک گوشی واسه اس ام اس بذاری،من یادمه که گذاشته بودم،فقط الان یادم نیست چجوری یعنی حضور ذهن ندارم
    اگه منظورتون این باشه تو این یکی دو روزه در اواین فرصت یه نگاه میندازم میگم.ولی خودتون هم یکم ور برید میتونید.
    سلام. آقا چی شد اگه راحش رو بگی 100000 تا ممنون میشم. آخه پالپه عزیز هم گفت نمیشه منم هر چی ور رفتم نشد. مطمئنی تونستی؟؟؟البته بگم غیر منطقیه اگه نشه عوض کرد ها.ولی خوب من نتونستم.
    یک سوال دیگه. بچه ها این گوشی کجائی هستش؟ من جائی ندیدم زده باشه ساخت کره است. همه جاش رو هم نگاه کردم. جعبه و پشتش ، زیر باطری اما ...
    بچه ها راستی امروز رک و پر ریزون بود. همه همکارا فکشون خورد زمین.. یکی از بچه ها 1 هفته پیش e75 خریده بود که هر چند با تعصب احمقانه ی باز میگفت گوشی اون با کلاس تر و زیباتر هستش اما هر وقت زیاد کل کل میکرد بهش میگفتم اگه پسر خوبی باشی گوشیم رو میدم باهاش تاس بریزی

15. این کاربر از mehdibss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. آقا چی شد اگه راحش رو بگی 100000 تا ممنون میشم. آخه پالپه عزیز هم گفت نمیشه منم هر چی ور رفتم نشد. مطمئنی تونستی؟؟؟البته بگم غیر منطقیه اگه نشه عوض کرد ها.ولی خوب من نتونستم.
    یک سوال دیگه. بچه ها این گوشی کجائی هستش؟ من جائی ندیدم زده باشه ساخت کره است. همه جاش رو هم نگاه کردم. جعبه و پشتش ، زیر باطری اما ...
    بچه ها راستی امروز رک و پر ریزون بود. همه همکارا فکشون خورد زمین.. یکی از بچه ها 1 هفته پیش e75 خریده بود که هر چند با تعصب احمقانه ی باز میگفت گوشی اون با کلاس تر و زیباتر هستش اما هر وقت زیاد کل کل میکرد بهش میگفتم اگه پسر خوبی باشی گوشیم رو میدم باهاش تاس بریزی

سلام مهدی جان ... مال من که نسخه اولیه بود روش نوشته made in korea by samsung

بازیه تاسو میگی؟ اره اتفاقا ما هم فوتبال که بازی میکنیم تو باشگااه گوشی رو برمیداریم هر کی بیشتر تاس بندازه تو زمین میمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •