تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 334 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه Ali_Reza_Nazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من توي تعويض پلاك كار مي كنم
    از نزديك ديدم
    ماشين زيبا و خوبي بود

2. این کاربر از Ali_Reza_Nazari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من توي تعويض پلاك كار مي كنم
    از نزديك ديدم
    ماشين زيبا و خوبي بود

الحمدا..
    حداقل یک نفر پیدا شد از این ماشین تعریف کنه...

4. این کاربر از bryan1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

..................
    Last edited by molaali; 01-02-2011 at 13:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الحمدا..
    حداقل یک نفر پیدا شد از این ماشین تعریف کنه...
    با سلام . هیچکس نگفته ماشین بدی است . هر کی گفته غ ل ط کرده .
    شوخی بود .

ولی این جدی : مسأله اینستکه این ماشین فقط قابل مقایسه با پراید است و یکمی از ان بهتر است
    ولی با قیمتی که دارد اصلاً و ابداً قابل مقایسه با پراید یا هیچکدام از ماشینهای تولید داخل نیست و اینجوری بهیچوجه ارزش نگاه کردن هم ندارد !
    به کسانیکه این را خریدند توهین نشود ولی واقعیت اینست که هر کی با قیمت نقد فعلی این را خریده یا از روی ناچاری دو سال در نوبت بوده یا از فنی ماشین بی خبر است یا دنبال یک چیز جدید هر چند چرند و مزخرف باشد بوده و یا بدلیل بی سلیقگی مادرزادی از قیافه ی بشدت منگولانه اش خوشش امده
    یعنی در این رنج قیمت اصلاً ارزش خرید ندارد . اگر قیمتش معادل پراید میبود ارزش خرید داشت
    در این رنج قیمتی که دارد لوگان یا 206 هر چند دست دو باشد 1000 برابر شرف دارد . با تشکر

7. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهر خون و قیام !

14 هدف تاپیک

هرچي به سايپا فحش و بدوبيراه بگن حقشه ..واقعا شركت دزديه .صهيونيست اينطور كلاهبرداري نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!

شوخی بود .

به کسانیکه این را خریدند توهین نشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (منظور این نیست که کسانی که تیبا دارن یا تو نوبت هستن بی سلیقه مادرزاد و منگول هستن ، منظور نویسنده اصلا این نبوده)!!!!!!!!!!!!!!!!!البته من که نفهمیدم منظور نویسنده به غیر از این چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی واقعیت اینست که هر کی با قیمت نقد فعلی این را خریده یا از روی ناچاری دو سال در نوبت بوده یا از فنی ماشین بی خبر است یا دنبال یک چیز جدید هر چند چرند و مزخرف باشد بوده و یا بدلیل بی سلیقگی مادرزادی از قیافه ی بشدت منگولانه اش خوشش امده

دوستان عزیز با وجود نارضایتی عمومی که مردم نسبت به خودروسازان داخلی دارند ولی باید عرض کنم استفاده از کلمات نامناسب فقط تاپیک را از هدفش دور میکند و این را بدانید که در این تاپیکها نمیشود مشکلات موجود در مملکت را حل و فصل کرد

اینجا مکانی برای طرح سوال و استفاده از اطلاعات دیگران هست

ارادتمند
    مجیدبابا
    Last edited by majidbaba; 01-02-2011 at 07:17.

9. 3 کاربر از majidbaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    آقای بندری راستی یادم رفت بپرسم
    قیمت تیبا که 11.700.000 اعلام شده

این قیمت برای m2 هست یا نه قیمت m0 هستش و آپشن هائی که فرمودید به این قیمت اضافه میشه

---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

دوستان عزیز
    abs پژو405 که خوب عمل نمیکنه و اکثر کسانی که سال 88 و 89 پژو خریدن از ترمزش رضایت کامل ندارن یکیش برادر خودم!!
    لطفا بفرمائید کیفیت abs تیبا چطوره؟
    فعلا كه همه ثبت نامي ها m2 تحويل داده ميشه از ثبت نام سري جديد خبري ندارم
    متاسفانه و يا خوشبختانه تيبا ترمز خيلي تيزهست با كوچكترين اشاره اگر حواستون نباشه ميريد تو شيشيه جلو
    دوستاني كه تحويل گرفتن ميتونن تست كنند

11. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز با وجود نارضایتی عمومی که مردم نسبت به خودروسازان داخلی دارند ولی باید عرض کنم استفاده از کلمات نامناسب فقط تاپیک را از هدفش دور میکند و این را بدانید که در این تاپیکها نمیشود مشکلات موجود در مملکت را حل و فصل کرد

اینجا مکانی برای طرح سوال و استفاده از اطلاعات دیگران هست

ارادتمند
    مجیدبابا
    عزيز بابا
    بايد مسئولين سايپا و ديگران بفهمن كه مردم ميفهمند
    بالاخره از همين جاها به گوششون ميرسه

13. 2 کاربر از rgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

13

ابراز تاسف ميكنم براي خودم كه دلخوش به ماشيني شدم كه نه آن را ديده بودم و نه اطلاعات موثقي از اون داشتم.و با اين اوصاف اقدام به ثبت نام كردم كه در واقع بازيچه ترفندهاي زيركانه سايپا شدم. نزديك به 22 ماه از تاريخ ثبت نام ما گذشته ولي هنوز خبري نيست . نه سيستمي كه پيگير مشكلات و بد قوليهاي سايپا باشد وجود دارد و نه ديگر انگيزه اي براي صبر كردن . بي شرمي را به جايي رسانده اند كه هنوز تعهدات قبلي خود را پاس ننموده اقدام به ثبت نام مجدد كرده اند . و بي منطق تر آنكه وزارت صنايع و معادن هم مجوز پيش فروش را تاييد نموده و هيچ گونه اهرم فشاري بر روي سايپا اعمال نميكند.و بدا به حال افرادي كه ميخواهند خود را به دست تقدير سايپا بسپارند. واقعا جاي افسوس دارد..

15. این کاربر از farshid gandomi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شوخی بود .

ولی این جدی : مسأله اینستکه این ماشین فقط قابل مقایسه با پراید است و یکمی از ان بهتر است
    ولی با قیمتی که دارد اصلاً و ابداً قابل مقایسه با پراید یا هیچکدام از ماشینهای تولید داخل نیست و اینجوری بهیچوجه ارزش نگاه کردن هم ندارد !
    به کسانیکه این را خریدند توهین نشود ولی واقعیت اینست که هر کی با قیمت نقد فعلی این را خریده یا از روی ناچاری دو سال در نوبت بوده یا از فنی ماشین بی خبر است یا دنبال یک چیز جدید هر چند چرند و مزخرف باشد بوده و یا بدلیل بی سلیقگی مادرزادی از قیافه ی بشدت منگولانه اش خوشش امده
    یعنی در این رنج قیمت اصلاً ارزش خرید ندارد . اگر قیمتش معادل پراید میبود ارزش خرید داشت
    در این رنج قیمتی که دارد لوگان یا 206 هر چند دست دو باشد 1000 برابر شرف دارد . با تشکر
    اصلا هم اینجور که شما میفرمایید نیست . البته ظاهر که سلیقه ای هست ، ممکن شما خوشتون نیاد ولی کسی دیگه خوشش بیاد . اگر ملاک ظاهر باشه اید باید بگم ال 90 خیلی قیافش بقول شما منگول تر میزنه و از نمای جلو هم از ریو که مثل قورباغه هست خیلی بهتره .

ولی از لحاظ کیفیت موتور و قطعات و امکانات ، هم شما هرچقدر پول بدید آش میخورید . چیزیکه بنظر میآد از لحاظ موتور چیزی مابین پراید و ریو هست . پس قیمتش هم بایستی بین قیمت این دو ماشین باشه . ابته بین پرایدی که ترمز abs و ریوی که مجهز یه ترمز abs و کیسه هوا باشه .

17. این کاربر از bryan1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

ماشین دل ربایی نیست یه جوریه آدم ازش متنفر می شه وقتی بهش نگاه می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •