خيلي خيلي ممنون ... كارم داره افتاد
فقط فارسي رو ساپورت نميكرد.. گفتم از فونته فونت رو عوض كردم بازم از فونت هاي ويندوز استفاده كردم بازم نشد
خيلي خيلي ممنون ... كارم داره افتاد
فقط فارسي رو ساپورت نميكرد.. گفتم از فونته فونت رو عوض كردم بازم از فونت هاي ويندوز استفاده كردم بازم نشد
سلام
من يه فيل PDF دارم كه فارسي هست ولي هرچي كانورت يا كپي پيست ميكنم از اين فونت هاي اجق وجق مياره تو word.
اگه ميشه هر چه سري تر يه راه كاري به من پيشنهاد كنيد خود pdf م ميزارم اگه كسي تونست لطف كنه كانورت شده به word بزاره يا يه برنامه يا فونتي براش بگه يه عمر دعا گوشم.
فقط خيلي خيلي خيلي فوريه !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری که این کار رو بکنه من ندیدم اکثرا فونت ها رو میریزه به هم ولي اين برنامه رو براتون ميزارم که تا حدود 90% فارسي رو درست نشون ميده , البته بعد از تبديل يک سري کاراکتر "و" بين کلمات نشون ميده که براي حذف اون از قسمت Find and Replace اون رو با يک کاراکتر خالي جابجا کنين. در ضمن داخل برنامه دو تا عکس هست که تنظيمات برنامه رو نشون ميده.
دانلود با حجم 4 مگابایت
بزرگوار امکان دارد کمی بیشتر در مورد این نرم افزار توضییح دهید با این سرعت عالی و محشر اینتر نت آن را لود کردم ولی یا نم بلد نیستم و یا فایل exe ندارد
لینک ها کاملا سالم هستند تست شد
شما برای توضیحات این نرم افزار اینجا رو مطالعه کنید
اینطوری گفته:
The ExpertPDF HTML to PDF Converter Library for .NET can be used as general purpose component for converting web pages and HTML scripts to PDF documents or it can be used to easily create PDF reports directly from ASP.NET pages.
میگه این نرم افزار فایل های تحت وب رو میتونه به PDF تبدیل کنه و یک گزارش راحت رو روی PDF ارائه میکنه از صفحات تحت وب و ASP.NET![]()
ممنون من نگفتم لینک خراب است گفتم با توجه به اینکه سرعت پایین است طول کشید تا آن را لود کردم بیشتر سئوالم این بود که هیچ فایل اجرایی ندارد البته با این مطلب که انگلیسم خیلی قوی است و مثل بلبل انگلیسی صحبت می کنم از help آن هیچ سر در نیاوردم
سلام من ادوب ورژن9 فول میخواستم لطفا برای من لینک مستقیم بزارین متشکر میشوم به من کمک کنید
این نرم افزار تبدیل انجام میده اما تحت فونتی که خودش میسازه و هیچ تغییری نمیشه توش داد
نرم افزار دیگه ای وجود نداره که pdf فارسی رو به word تبدیل کنه؟؟
دوست عزیز جای درخواست این نرم افزار توی این تاپیک نبود
به تاپیک مربوطه مراجعه کنید:
نرم افزاری که با دقت اینکار رو بدون خطا انجام بده من نمیشناسم این بهترینش بود که میشناختم
بارها هم بحثش شده ولی عدم پشتیبانی این جور نرم افزار ها از فونت فارسی مهمترین ضعف این نرم افزارهاست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)