سلام به همگی
دوستان من در حال حاضر از پیشگامان استفاده میکنم ولی دیگه نمیتونه نیازهای منو برطرف کنه و قصد دارم در پایان این ماه از isp دیگه ای سرویس بگیرم و خب تعریف سپنتا بیشتر از بقیه هست
حالا چنتا سوال داشتم از دوستان:
1.ایا ساعات رایگان هم وجود داره یا خیر؟(اگه هست از کی تا کی و اینکه تفاوت سرعت بین شب و روز خیلی محسوسه یا ناچیز هست؟)
2. ایا مقدار پینگ ثابت و معین هست یا اینکه نوسان داره ؟ وضعیت پینگ برای من خیلی مهمه ایا از نظر پینگ هم مناسب هست یا نه؟ (اگه حدودا بفرمایید ممنون میشم که سرویسی که شما دارین پینگش چقدره البته با استفاده از run کامپیوتر و یاهو منظورم هست)
الان پیشگامان خیلی خیلی زیاد نوسان داره پینگ یعنی بعضی وقتا 280 هست ولی بعضی وقتا تا 1300 هم میره که خیلی ازار دهندس و دلیل اصلی که میخوام از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم همین پینگ هست من جایی رو میخوام که عدد پینگ پایین( بین 250 تا 350 و حداکثر 400) و کاملا ثابت و معین باشه و تغییر زیاد نداشته باشه
3.ایا کسی از دوستان هست که در منطقه مخابراتی "سعادتمند" با پیش شماره 4423 باشه و ازش استفاده کنه؟اگه هست میشه لطفا نظر خودشو بگه درباره سرویس ای دی اس الش؟
4.دوستان من میخوام از سرویس حجمی 1 مگ این شرکت استفاده کنم (ماهیانه 10 گیگ که هزینه اش میشه 49 تومن و برام قایل قبوله) به نظر شما خوبه یا شما پیشنهاددیگه ای دارین و سرویس دیگه ای بهتره؟
5. با فرض بر اینکه من از سرویس 1 مگ بخوام استفاده کنم, به واسطه idm سرعت دانلودم حدودا چقدر میشه؟
پیشاپیش سپاس گزارم