تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 90 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من در حال حاضر از پیشگامان استفاده میکنم ولی دیگه نمیتونه نیازهای منو برطرف کنه و قصد دارم در پایان این ماه از isp دیگه ای سرویس بگیرم و خب تعریف سپنتا بیشتر از بقیه هست
    حالا چنتا سوال داشتم از دوستان:

1.ایا ساعات رایگان هم وجود داره یا خیر؟(اگه هست از کی تا کی و اینکه تفاوت سرعت بین شب و روز خیلی محسوسه یا ناچیز هست؟)

2. ایا مقدار پینگ ثابت و معین هست یا اینکه نوسان داره ؟ وضعیت پینگ برای من خیلی مهمه ایا از نظر پینگ هم مناسب هست یا نه؟ (اگه حدودا بفرمایید ممنون میشم که سرویسی که شما دارین پینگش چقدره البته با استفاده از run کامپیوتر و یاهو منظورم هست)
    الان پیشگامان خیلی خیلی زیاد نوسان داره پینگ یعنی بعضی وقتا 280 هست ولی بعضی وقتا تا 1300 هم میره که خیلی ازار دهندس و دلیل اصلی که میخوام از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم همین پینگ هست من جایی رو میخوام که عدد پینگ پایین( بین 250 تا 350 و حداکثر 400) و کاملا ثابت و معین باشه و تغییر زیاد نداشته باشه

3.ایا کسی از دوستان هست که در منطقه مخابراتی "سعادتمند" با پیش شماره 4423 باشه و ازش استفاده کنه؟اگه هست میشه لطفا نظر خودشو بگه درباره سرویس ای دی اس الش؟

4.دوستان من میخوام از سرویس حجمی 1 مگ این شرکت استفاده کنم (ماهیانه 10 گیگ که هزینه اش میشه 49 تومن و برام قایل قبوله) به نظر شما خوبه یا شما پیشنهاددیگه ای دارین و سرویس دیگه ای بهتره؟

5. با فرض بر اینکه من از سرویس 1 مگ بخوام استفاده کنم, به واسطه idm سرعت دانلودم حدودا چقدر میشه؟

پیشاپیش سپاس گزارم
    Last edited by Dim0; 01-02-2012 at 20:40.

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

سلام ...
    منم الان پیشگامان دارم ...
    اما قبل از اینکه پیشگامان بگیرم 6 سال مشترک سپنتا بودم ... از نظر کیفیت سرویس و پشتیبانی فوق العاده عالی هست سپنتا ...
    قبلا سرویس حجمی نداشت ... همش نا محدود بود با پینگ عالی ... من سرویس 128 داشتم ، توی این 6 سال نه یک بار دی سی شد و نه سرعتش از 16 بالاتر یا پایینتر رفت ... حتی یه بار 8 روز کامپیوترم مداوم وصل بود به نت و داشتم دانلود میکردم ...
    الان که پیشگامان گرفتم بیشتر میتونم دانلود کنم اما اعصاب خوردی زیاد داره ...

3. 2 کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

2

سلام به همگی
    دوستان من در حال حاضر از پیشگامان استفاده میکنم ولی دیگه نمیتونه نیازهای منو برطرف کنه و قصد دارم در پایان این ماه از isp دیگه ای سرویس بگیرم و خب تعریف سپنتا بیشتر از بقیه هست

1.ایا ساعات رایگان هم وجود داره یا خیر؟(اگه هست از کی تا کی و اینکه تفاوت سرعت بین شب و روز خیلی محسوسه یا ناچیز هست؟)

2. ایا مقدار پینگ ثابت و معین هست یا اینکه نوسان داره ؟ وضعیت پینگ برای من خیلی مهمه ایا از نظر پینگ هم مناسب هست یا نه؟ (اگه حدودا بفرمایید ممنون میشم که سرویسی که شما دارین پینگش چقدره البته با استفاده از run کامپیوتر و یاهو منظورم هست)
    الان پیشگامان خیلی خیلی زیاد نوسان داره پینگ یعنی بعضی وقتا 280 هست ولی بعضی وقتا تا 1300 هم میره که خیلی ازار دهندس و دلیل اصلی که میخوام از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم همین پینگ هست من جایی رو میخوام که عدد پینگ پایین( بین 250 تا 350 و حداکثر 400) و کاملا ثابت و معین باشه و تغییر زیاد نداشته باشه

3.ایا کسی از دوستان هست که در منطقه مخابراتی "سعادتمند" با پیش شماره 4423 باشه و ازش استفاده کنه؟اگه هست میشه لطفا نظر خودشو بگه درباره سرویس ای دی اس الش؟

4.دوستان من میخوام از سرویس حجمی 1 مگ این شرکت استفاده کنم (ماهیانه 10 گیگ که هزینه اش میشه 49 تومن و برام قایل قبوله) به نظر شما خوبه یا شما پیشنهاددیگه ای دارین و سرویس دیگه ای بهتره؟

5. با فرض بر اینکه من از سرویس 1 مگ بخوام استفاده کنم, به واسطه idm سرعت دانلودم حدودا چقدر میشه؟

پیشاپیش سپاس گزارم

سلام
    من تازه از این شرکت سرویس گرفتم از طریقه ی ثبت نام و برخورد اپراتورهاش در روز راضیم!!! از سرویسش هم نسبتا راضیم,اما از اپراتور نیمه شبش راضی نیستم!!! به این دلیل که اینترنت من حدود 10-12 ساعت قطع بود ومیگفت اشکال از ما واز مرکز مخابراتیتون نیست!!! در صورتی که من هم تلفنمون و هم یک خط ای دی اس دیگه ام که از مخابرات گرفتم وصل بود!!!ضمنا خطوط تلفن هام هر دور از یک رشته سیم هستن!!!من از 9 بهمن سرویس گرفتم ازشون وتا الان یک نصفه روز قطع شده!!! اما سرویس مخابرات رو دوماه میشه گرفتم حتی یکبارم قطع نشده!!! از نظر پینگ مخابرات مطمعنا بهتر هست !!!یا لا اقل برای من بهتر هست!!! راستی تا من خودم تماس نگرفتم باهاشون متوجه نبودم که سرویسم وصل شده وخط رانژه شده!!!این هم یه موضوعی بود که میشد پیش نیاد!!!چون من همه کارامو کرده بودم و مدارک رو فرستاده بودم حساب کاربری رو ایجاد کرده بودم تایید هاشو گرفته بودن ومبلغ هم از روز اول ایجاد حساب درون حسابم بود!!!! سرعت دانلود اصلا ثابت نیست!!! من فعلا سرویس 1.5 مگ یکماه نامحدود گرفتم قاعدتا سرعتش باید 180 باشه واسه دانلود اما معمولا 150تا 160 یا 170 هست!!! راستی سرعتی که واسه من بستن تو مودم یک مگ نشون میده دانلود رو و یک ونیم مگ آپلود رو!!!!
    اما تو اسپید تست بالاتر از 1360-70 نمیره دان وآپ هم دور و ور 500!!!در کل هیشکی به ما راهنمایی درستی نکرد که این شرکت چطوره من گفتم دوستان رو مطلع کنم !!! البته امیدوارم این شرکت بتونه نظرمو جلب کنه تا سرویسمو تمدید کنم!!!اما نسبت به قبل از اشتراکم اگه صددرصد مطمعن شده بودم الان 80-90 درصد مطمعنم!!!

جواب سوال 4 و 5
    4- بنظر من اگه قصد دانلود داری سرعت پایینتر بگیر اما نامحدود محدود اصلا جالب نیست راستی سرعت دانلود شبانه وروزانه اش تقریبا ثابت هست ,تو سرویس نامحدودش!!!
    5-سرویس یک مگ روی کاغذ حداکثر باید 128 در دانلود منیجر به شما بده!!اما تا حدودی پایینتر هم قابل قبوله!!!من قبل از راه اندازی سوال کردم اپراتورش میگفت حدودا 100 میده!!!
    Last edited by hithd; 03-02-2012 at 00:50.

5. این کاربر از hithd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

3

راستی قرار بود سرویسهاش متقارن باشه و 1.5 مگ دان و 1.5 مگ آپ باشه اما اینطور نیست!!!و نامتقارن هست!!!من حتی روز اول زنگ زدم وگفتم روی این خطوط و این مرکز سرعت از این بیشتر نمیشه و اگه بخواید باید سرعت آپ تون رو بیارین پایین تا دان زیاد بشه در پایان چنتا عکس میزارم تا خودشون روشن کننده موضوع باشند!!!
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hithd; 03-02-2012 at 00:36.

7. 2 کاربر از hithd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام به همگی

پیشاپیش سپاس گزارم
    سلام لازم دیدم که یک نکته را عرض کنم

همانطور که می دونید فقط 11 شرکت برنده مزایده شرکت های PAP برای ارائه ADSL شدند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپنتا فقط یک سرویس دهنده اینترنت هستش و جزو شرکت های PAP نیست. سپنتا پهنای باند اینترنت از یکی از این شرکت ها باید تهیه کنه و از نامه سربرگ دار شرکت های PAP برای رانژه کردن خط تو مخابرات استفاده کنه. مخابرات فقط شرکت های PAP را برای رانژه کردن خط قبول می کنه.
    من سال 85 از سپنتا ADSL داشتم، سال 85 میدونم که از پیشگامان پهنای باند اینترنت تامین می کرد و برای مراکز مخابرات نامه و مهر پیشگامان را ارسال می کرد.
    ولی من الان نمی دونم که هنوز از پیشگامان پهنای باند تهیه می کنه یا از شرکت های دیگه عضو PAP ؟؟

9. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من تازه از این شرکت سرویس گرفتم از طریقه ی ثبت نام و برخورد اپراتورهاش در روز راضیم!!! از سرویسش هم نسبتا راضیم,اما از اپراتور نیمه شبش راضی نیستم!!! به این دلیل که اینترنت من حدود 10-12 ساعت قطع بود ومیگفت اشکال از ما واز مرکز مخابراتیتون نیست!!! در صورتی که من هم تلفنمون و هم یک خط ای دی اس دیگه ام که از مخابرات گرفتم وصل بود!!!ضمنا خطوط تلفن هام هر دور از یک رشته سیم هستن!!!من از 9 بهمن سرویس گرفتم ازشون وتا الان یک نصفه روز قطع شده!!! اما سرویس مخابرات رو دوماه میشه گرفتم حتی یکبارم قطع نشده!!! از نظر پینگ مخابرات مطمعنا بهتر هست !!!یا لا اقل برای من بهتر هست!!! راستی تا من خودم تماس نگرفتم باهاشون متوجه نبودم که سرویسم وصل شده وخط رانژه شده!!!این هم یه موضوعی بود که میشد پیش نیاد!!!چون من همه کارامو کرده بودم و مدارک رو فرستاده بودم حساب کاربری رو ایجاد کرده بودم تایید هاشو گرفته بودن ومبلغ هم از روز اول ایجاد حساب درون حسابم بود!!!! سرعت دانلود اصلا ثابت نیست!!! من فعلا سرویس 1.5 مگ یکماه نامحدود گرفتم قاعدتا سرعتش باید 180 باشه واسه دانلود اما معمولا 150تا 160 یا 170 هست!!! راستی سرعتی که واسه من بستن تو مودم یک مگ نشون میده دانلود رو و یک ونیم مگ آپلود رو!!!!
    اما تو اسپید تست بالاتر از 1360-70 نمیره دان وآپ هم دور و ور 500!!!در کل هیشکی به ما راهنمایی درستی نکرد که این شرکت چطوره من گفتم دوستان رو مطلع کنم !!! البته امیدوارم این شرکت بتونه نظرمو جلب کنه تا سرویسمو تمدید کنم!!!اما نسبت به قبل از اشتراکم اگه صددرصد مطمعن شده بودم الان 80-90 درصد مطمعنم!!!

عزیز ، من که خودم بار ها گفتم سپنتا آپلودش واسه من داغونه

گفتم بعضی شبا قطع میشه تا صبح

باز خوبه شما دو سوم سرعت رو بهت آپ دادن ، واسه من که 32 بود!

در ضمن این هم که اشکال میگن از ما نیست -- مفت می زنن!

شما الآن با سپنتا طرفی و به خاطر همین که سرعت آپ ات کمتر مقدار وعده داده شده است می تونی ازشون شکایت کنی ( کاری به عملی بودنش ندارم)

برو خدا رو شکر کن یه ساله نگرفتی!

بعد اون وقت یکی که سه تا پست اونم تو همین تاپیک بیشتر نداره میاد از سپنتا تعریف می کنه!

بعدش هم خداییش دان سپنتا خوب بود 85% مواقع

منم پیش خودم گفتم شما رو سپنتا وسوسه کرده دیگه یگم هم نگیر حتما میگی نه بذار یه امتحانی بکنم حالا!

که البته ظاهرا همچین بیراه هم فک نکرده بودم!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

شما الآن با سپنتا طرفی و به خاطر همین که سرعت آپ ات کمتر مقدار وعده داده شده است می تونی ازشون شکایت کنی ( کاری به عملی بودنش ندارم)

بعد اون وقت یکی که سه تا پست اونم تو همین تاپیک بیشتر نداره میاد از سپنتا تعریف می کنه!

منم پیش خودم گفتم شما رو سپنتا وسوسه کرده دیگه یگم هم نگیر حتما میگی نه بذار یه امتحانی بکنم حالا!

سلام ممنون
    والا ما هرچی این تاپیک وبالا پایین کردیم همه راضی بودن!!!خوب منم واسه همین کمی ناراحت شدم چون حرف مفت با غیر مفت تابلو تو لحن گفتنش!!!!
    اتفاقا من یکماه گرفتم تا واقعا تست شون کرده باشم!!!از همون اولم بهشون گفتم!!!!
    راستی سرعتت چنده که آپلودت 32 هست؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام ممنون
    والا ما هرچی این تاپیک وبالا پایین کردیم همه راضی بودن!!!خوب منم واسه همین کمی ناراحت شدم چون حرف مفت با غیر مفت تابلو تو لحن گفتنش!!!!
    اتفاقا من یکماه گرفتم تا واقعا تست شون کرده باشم!!!از همون اولم بهشون گفتم!!!!
    راستی سرعتت چنده که آپلودت 32 هست؟!

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام.
    من یه مدتیه که از رپیدشر با اکانت پریمیوم که میخوام دانلود کنم، سرعتش کمتر از اون حدیه که همیشه بود. با سرویس 512، قبلاً سرعتم روی 59 کیلوبایت بر ثانیه بود، اما الان همه اش نوسان داره. این در حالیه که مثلاً وقتی فایل رو میارم روی سرور رپیدباز، سرعت عالیه.
    کسی تجربه مشابهی داره؟ یعنی دستکاری کردن توی دانلود از رپیدشر؟ سپنتا از این کارا نمیکرد قدیما!!!

14. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

8

دوستان سلام.
    من یه مدتیه که از رپیدشر با اکانت پریمیوم که میخوام دانلود کنم، سرعتش کمتر از اون حدیه که همیشه بود. با سرویس 512، قبلاً سرعتم روی 59 کیلوبایت بر ثانیه بود، اما الان همه اش نوسان داره. این در حالیه که مثلاً وقتی فایل رو میارم روی سرور رپیدباز، سرعت عالیه.
    کسی تجربه مشابهی داره؟ یعنی دستکاری کردن توی دانلود از رپیدشر؟ سپنتا از این کارا نمیکرد قدیما!!!
    سلام
    دقیقا همینطوره که شما میگی مثلا اگه بخوای با اکنت فری یک سایت که فایل سرور هست دانلود کنی چون تو دانلود منیجر تک کانکشنه هست سرعت از 30 بالاتر نرفت برای من !!!!اونوقت اسمش 1.5 مگ هست مثلا سرویس!!!!

راستی هم پریشب وهم دیشب از ساعت 2 صبح اینترنت رو قطع میکنن !!!وقتی زنگ میزنی میگه ایراد از ما نیست!!!اما تو صفحه مودم دیفالت گت وی همش میشه صفر در صورتی که من عدد رو وارد کردم!!!نمیدونم چیکار میکنن!!!اما ساعت حدود 11صبح درست میشه!!!
    خدایش من چند وقته از مخابراتم سرویس دارم اما یکبارم قطع نشده!!!!

خدا رو شکر 1 ماه گرفتم!!!
    لطفا اینقدر بی مورد از آی اس پی تعریف نکنید خوبه خوب بود!!!!
    دانلود همیشه نوسان داره برای من از 90 تا 220!!!

16. 3 کاربر از hithd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •