****توی ایران گارانتی هیچ معنی و مفهومی ندارد****
نصب برنامه کاری نداره فایل رو میریزی تو گوشی و بعد نصب{البته باید فرمتش cab باشه}
..............................................
مشکل dead خیلی کم پیش امده و میگن نمایندگی درستش میکنه این مشکل برای اینه که شما فریم ور رو از سایت هایه غیر معتبر می گیرید و مشکل دارن که اینطوری میشه اگه از سایت هایه معتبر بگیرید اینطوری مشکل رو نداره..........
............................................
در مورد رم 128 هم باید گفت که کافی نیست اما واسه کسی تا حالا مشکلی ایجاد نکرده و اگرم کرده باشه فقط یک سافت ریست حلش می کنه پس حله
من که توصییه می کنم در مورد این گوشی این کار رو بکنی چون ممکن هست که به مشکل بر بخوری و گارانتیاش خوب کمکت می کنند...........
بهترین گارانتی در ایران یکی ماکرئ=وتل و دیگری پرشین تله کام هست
گارانتیهایی که شما میگین برای مشتریاش gps و برنامههای مورد نیاز را بصورت مجانی نصب میکنه؟
خیلی راحته. با برنامه fee jeibi ein فارسی کردم.با فونتها هم مشکلی ندارم. فکر کنم در صفحه 29 همین تاپیک هم دوستان گذاشته ان
گارانتیهایی که شما نام بردین برنامههای مورد بیاز و gps را بصورت رایگان نصب میکنه؟
اون برنامه که عربی هست و بچهها نصب کردن و به مشکل خوردن
زنگ زدم گارانتی مایرو تل میگه هنوز جی پی اس نیومده واسه این گوشی باید صبر کنین!!!! نرم افزار فارسی سازشونم همین عربیه هست که بچه ها تو این تاپیک گذاشته بودن...
وای خدا چقدر خندیدم این مایکرو تل که این همه سنگشو به سینه میزنین در حد یه مغازی زیر پله ای الائدین هم نیست.این همه پول میگیره هیچ کاریم بلد نیستن فقط چندتا زن نشوندن اونجا واسه چاپیدن.....
از من به شما نصیحت دور گارانتی را قلم بگیرید.پولتون و دور نریزید اینا همشون کلاه بردارن ...بهتربن گارانتی خودتونین و این جور تاپیک های گفتگو
بابا چرا هیچکس جواب منو درست نمیده من میگم اگه گوشی بدون گارانتی بود و خراب شد تعمیر میکنن؟ یعنی میشه پول تعمیرو بدم و تعمیر کنم؟
بله درسته عربیه . من که واالله هیچ مشکلی ندارم با این برنامه حالا سر فرصت برنامه شو برات میزارم. من فیلشو از جای دیگه گرفتم . اس ام اس فارسی و سایتهای فارسی را نشان میده و کیبرد عربی هم داره. اما منوها فارسی یا عربی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)