بهتره تو تاپیکی که تو بخش بازی با نام این بازی است بپرسی
پ ن
اگر به نتیجه نرسیدی در تاپیک اصلی اش یک راهنمایی باسه بعضی بازی های تک نفره که بشه به صورت چند نفره بازی کرد هست که راهنما رو بخون ببین می تونی تو بازی اجرا کنی یا نه شاید موفق شدی![]()
بهتره تو تاپیکی که تو بخش بازی با نام این بازی است بپرسی
پ ن
اگر به نتیجه نرسیدی در تاپیک اصلی اش یک راهنمایی باسه بعضی بازی های تک نفره که بشه به صورت چند نفره بازی کرد هست که راهنما رو بخون ببین می تونی تو بازی اجرا کنی یا نه شاید موفق شدی![]()
دوستان من یک گیم پد فراسو مدل شبیه دسته Xbox داشتم که هیچ بازی ای رو ساپورت نمیکرد.برای همین میخوام یک گیم پد اصل Xbox بگیرم (سیم دار)میخواستم بدونم شرایط چه جوریاست؟قیمتش چقدره؟گارانتی باید داشته باشه یا نه؟درایورش رو خودش داره یا باید دانلود کنم؟اگه باید دان کنم حجمش چقدره؟
با عرض سلام خدمت اساتید محترم.
دسته x360 سیم دار من تو مشهد قیمت کردم بین 33-35 بود رو جعبه شم فقط چینی نوشته بود رنگ دسته هم سفید بود .این مدل هاشون اصلیه یا تقلبی که ندارن.اگه دارن تفاوت هاشون چیه.
فعلا از دسته ps2 و تبدیلش استفاده می کنم دوام دارن ولی زیاد توی pes حال نمیده چون این جهتاش پیوسته هستن مایل حرکت کردن یک خورده دشواره. این دسته دایموند ها که چهار جهتاش جدا هم باشن و یک هفته با هاش بازی کرده باشی همچین رونه که مثل دکمه لمسی میمونه ولی حیف که بعد از دو هفته خراب میشن.
حالا این دسته x360 ها چه طورین توی pes حال میدن ارزش 33 تومن رو دارن دوامشون چه طوریه .قد 9 تا دسته دایموند 4 تومنی کار میکنه یا نه؟
راهنمای کامل در این تاپیک آمده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم منظورت 660 است. تو بازی ها باید بری دکمه هارو دستی تعریف کنی.
دسته سیم دار هم از 35 برو بالا ....گارانتی اصل نداریم..ضمانت فروشنده است.
تو صفحه قبل یک راهنما باسه اصلی فرعی بودن دسته ها هست ( که من نه تایید می کنم نه تکذیب )
در اخر یک مورد جدید کشف کردم ...دسته xbox ام با اینکه نو تر از دسته فراسو بود ولی از تنظیم خارج شده و مجبور شدم با درایو کالیبره پیشفرض رو به کالیبره ای که دسته درست کار کنه تغییر بدم ( باعث شده تو ماشین بازی ها ماشین به سمت چپ متمایل بشه در کالیبر پیشفرض)
تو اون راهنمایی که لینکش رو علیرضا گذاشته قیمت زده 35040 تومن ولی من از 2 جا قیمت کردم یه جا 33 تومن و جای دیگه 27 تومن گفت.ممکنه درایورش باهاش نباشه؟در ضمن فروشنده گفت اینا چینی اند.درسته؟
قیمت رو من خبر ندارم ولی دسته های xbox ای که تو ایران میاد چینی اند.
یک سری شون بسته بندی ندارن و یک سریشون بسته بندی به همراه سی دی هستن.
من رفتم مغازه گیم پدشو که بسته سبز داشت نگاه کردم دیدم سی دی درایور نداره.ادرس یک سایت رو داده بود که دانلود کنیم.حجم درایورش چقدره؟بسته هایی که درایور رو دارن قرمزن؟
و نوشته بود Works with windows xp اما اشاره ای به ویستا و سون نکرده بود.اشکالی نداره؟
همانطور که در راهنما ذکر کردم ؛ گیم پدهای میکروسافت از نوع سیم دار در دو بسته عرضه شده اند. بسته قرمز رنگ دارای سی دی درایور است و پنج دلار گران تر . بسته ی سبز رنگ درایور همراه ندارد اما روی جلد آن نوشته شده که با ویندوز سازگاری دارد. در مورد گیم پد وایرلس البته وضع فرق میکند و بسته های مخصوص ویندوز کاملا متفاوتند و دارای اداپتور وایرلس هستند و بسته ی مخصول کنسول به درد رایانه نمیخورد. بهتر است بسته ی سبز رنگ سیم دار خریداری شود که با رایانه هم سازگار است و ارزانترین گزینه است. این بسته تحت عنوان XBOX360 Controller Wired بفروش میرسد و قیمت رسمی آن در سایت میکروسافت 39.99$ است . قیمت آن در شیراز بین 35 تا 40 هزارتومان است.
درایور از سایت میکروسافت قابل دانلود است و برای هر نسخه از ویندوز جداگانه 8 مگابایت حجم دارد.
جالب است که بعضی بازیهای جدید مثل DIRT2 فقط با این دسته سازگارند و هیچ گیم پد دیگری را ظاهرا نمیشناسند و این موضوع نشان میدهد ساخت بازیهای رایانه ای به سمت استاندارد شدن گیم پد است.
بالاخره خریدمش!
میشه لینک درایورهای XP و Seven رو بذارید؟رو جعبه ادرس سایت Windowsgaming رو گذاشته که باز نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)