مبارکه..بالاخره گرفتی؟
تو قسمت دوربین،ائن دکمه ستینگ رو بزن(همونی که این شکلیه: * ).بعد رو Camera کلیک کن.تا دوربین عوض بشه![]()
مبارکه..بالاخره گرفتی؟
تو قسمت دوربین،ائن دکمه ستینگ رو بزن(همونی که این شکلیه: * ).بعد رو Camera کلیک کن.تا دوربین عوض بشه![]()
kheili mamnoon haha Diego Jan chejoori Tabe Audio manager Touch FLO ro dorost konam??? merC
به سلامتی, مبارکه. دیدی گفتم 470 داری زیاد میگی ؟
یه برنامه به اسم RAM cleaner (از سایت htc addicts) رو یه جایی تو همین فروم ها لینک کرده بودم (!) بعد از این که اون رو نصب کردم و به پیشنهاد AryanLand آنتی ویروسم رو پاک کردم, میزان هنگ کردن گوشیم خیلی خیلی کم شده. در حد ماهی 3-4 بار ...![]()
![]()
اگه این رو نصب کنی و clean دوره ایش رو راه بندازی, احتمالا این مشکلاتت رو هم حل میکنه ...
یه قاب ژله ای مانند هم داره (توی بخش hd2 نوشته بودی نداره) که مال شرکت capdase هستش.اونم لینکش رو یه جا گذاشته بودم ولی حیف یادم نیست کجا !
دوربین جلو رو هم که دیگو جان زحمتش رو کشیدن, ولی یه راه دیگه هم داره که بری خارج مکالمه تصویری بگیری !![]()
سلام دوستان !
یکی میشه روش دقیق اپگرید این گوشی به ویندوز 6.5 رو توضیح بده !
البته روش سالمی باشه ! و رام نباشه
چون گوشی رو نو گرفته (رفیقم) و گارانتی داره !
اگه رام باشه گارانتیش میپره ! بقولی آفیشیال باشه !
سلام.
رام 6.5 آفیشیال واسه اچ دی نداریم...اگه می خواد 6.5 بریزه باید کوک شده بریزه![]()
عجب !
پس چی این HTC قد قد کرده که به 6.5 ارتقا پیدا میکنه !
پس چرا رامش نیومده ؟
ارتقاء که پیدا می کنه ولی با رام کوک شده![]()
برو تو این سایت :
نوشته که آپدیت های diamond 2 و pro 2 اومده و فکر کنم بشه از همین جا گرفتش, ولی چیزی برای hd هنوز ننوشته ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه اشتباه نکنم گفته که دارن روی آپدیت های واسه گوشی های دیگه هم کار میکنن که برای اونها هم بسازن![]()
مرسی فسترز دوست گرامی ولی من از پیشنهادم پشیمون نیستم چون گوشی تو تمیز و در حد نو هستش ولی البته ماله منم خوبه ولی خوب چند تا خش داره واسه همینم خیال راحت و بدون کیف و قاب ژله ای استفاده میکنم و خیلی راحتم باهاش ..... ولی قیافش از HD2 یه سرو گردن بالاتره و هر کی میبینه فکر میکنه رو 600 قیمتشه!!!
چند تا مشکل دارم ولی حوصله مطرح کردن و پیگیریشو ندارم..!!
یادش بخیر یه زمانی 920 تومن قیمتش بود!
مشکلاتتو بگو،احتمالاً راحت رفع میشن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)