تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 70 از 262 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض دايي: از مردم عذرمي خواهم

رمی خواهم علی دایی سر مربی ایران.
    بعد از اعتراض گسترده تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی به سرمربي تيم ملي فوتبال ايران دایی گفت که از تيم ملي استعفاء نمي‌دهد واز عملكرد بازيكنان تيم ايران نيز رضايت دارد.
    به گزارش ایسنا علي دايي در پايان ديدار تيم‌هاي ملي ايران و عربستان و شكست دو بر يك تيم ملي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: "معتقدم تيم ملي ايران امروز بسيار خوب بازي كرد و من به بازيكنان تيم ملي افتخار مي‌كنم."
    بسیاری از طرفداران حاضر در ورزشگاه و بعد از دریافت دومین گل از عربستان خواستار خروج دایی از تیم ملی شدند و نارضایتی خود را از دعوت نشدن علی کریمی فریاد کردند.
    دایی در پاسخ به سوالي پيرامون استعفايش از تيم ملي نيز گفت: "شما نمي‌توانيد براي من تصميم‌گيري كنيد، مگر من به پيشنهاد شما سرمربي تيم ملي شدم كه اكنون به پيشنهاد شما استعفا دهم. ضمن آنكه امروز علي دايي شكست نخورد، بلكه تيم ايران بازي را واگذار كرد."
    " ما تنها در دو غافلگيري از حريف گل خورديم و متاسفانه بازي را واگذار كرديم. سوال من اين است كه مگر يك تيم چند بازي مي‌تواند پيروز شود و برد و باخت در فوتبال هر كشوري وجود دارد. "
    " من از مردم ايران و كساني كه امروز به ورزشگاه آمدند عذرخواهي مي‌كنم كه نتوانستيم پيروز شويم اما، فوتبال برد و باخت دارد. من مي‌دانم كه اين شكست براي همه دشوار است در هر صورت ما تلاش مي‌كنيم تا در بازي‌هاي آينده نتيجه بگيريم."
    دايي درباره شانس صعود تيم ملي ايران نيز گفت : "معتقدم شانس‌مان كم شده است اما، هنوز هم بخت صعود داريم و مي‌توانيم به جام جهاني راه پيدا كنيم. ما سه بازي ديگر پيش رو داريم كه اگر از اين سه بازي استفاده كنيم مي‌توانيم صعود كنيم. من اين شكست را به گردن مي‌گيرم ".
    سرمربي تيم ملي درباره روش بازي تيم ايران مقابل عربستان سعودي و استفاده از يك مهاجم نيز گفت: "ما امروز با دو مهاجم وارد ميدان شديم و شجاعي و رضايي مهاجمان تيم ما بودند ضمن آنكه در نيمه دوم هاشميان را جايگزين رضايي كرديم".
    وي درباره عقب‌نشيني بازيكنان ايران پس از رسيدن به گل نيز گفت: "متاسفانه اين طبيعت فوتبال ماست و ما پس از گل نبايد عقب مي‌آمديم اين وظيفه بازيكنان بزرگتر تيم بود كه بايد شرايط هجومي تيم را حفظ مي‌كردند اما، متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. ما يك گل بد دريافت كرديم ضمن آنكه گل دوم نيز روي يك ضربه كرنر به دست آمد نه فشار حملات تيم عربستان. ضمن آنكه ما در همان صحنه نيز براي تمامي بازيكنان از جمله بازيكني كه گل‌زني كرد يار مستقيم گذاشته بوديم اما، بازيكن ما به وظيفه‌اش عمل نكرد و به همين دليل شكست خورديم."
    علي دايي درباره اشتباهات تاكتيكي تيم ملي نيز گفت:" اين مسائل را بازيكنان بايد از 12 سالگي ياد بگيرند و من نمي‌توانم خود به ميدان بروم و اين نكات فردي را به بازيكنانم گوشزد كنم."
    وي درباره شعارهاي تماشاگران نيز گفت: "در هر صورت اگر تيم ملي شكست خورده است اكنون من به عنوان سرمربي تيم ملي بايد جوابگو باشم نه مردم".
    وي درباره دعوت از علي كريمي نيز گفت: "شما آخرين بازي علي كريمي را در مقابل الشباب عربستان ديديد آيا واقعا او بازيكني بود كه ما بتوانيم به تيم ملي دعوتش كنيم؟ من از سرمربي پرسپوليس درباره او سوال كردم و متوجه شدم كه كريمي 25 روز است كه تمرين نكرده است و ما تنها با يكي دو بازي نمي‌توانيم بازيكني را به بازي دعوت كنيم."
    وي افزود: "بحث من شخص كريمي نيست اما سوالم اين است كه آيا ما مي‌توانيم يك بازيكن را زماني كه به دور از آمادگي است به تيم ملي دعوت كنيم. علي كريمي در بازي مقابل الشباب اگر همان كريمي آماده هميشگي بود بايد سه گل به ثمر مي‌رساند اما نتوانست بازي خوبي انجام دهد."
    سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال عربستان هم س از پيروزي دو بر يك برابر ايران گفت: "بازي سختي را پشت سر گذاشتيم. ايران تيم خوبي بود و در جوي فوق العاده برابر اين تيم به برتري رسيديم".
    خوزه پسيرو افزود: "تيم عربستان شروع خوبي را نداشت و در 15 دقيقه نخست مسابقه تيم ايران بود كه با فشار همه جانبه بر زمين مسابقه بازي را در دست داشت ولي در ادامه نيمه‌ي نخست، بازي بهتري را انجام داديم و شانس پيروزي برابر ايران را داشتيم."
    وي با تبريك نحوه‌ي بازي تيم ملي فوتبال ايران به هواداران و علي دايي خاطرنشان كرد: "ايران تيم خوبي است كه بازي مناسبي را برابر ما انجام داد اما، توانستيم شكست يك بر صفر را با تساوي يك ـ يك و سپس پيروزي دو بر يك عوض كنيم."
    پسيرو در پاسخ به سوالي مبني بر دلايل شكست ايران گفت: "ايران بازي متعادلي را شروع كرد ولي پس از آنكه به تك گل خود دست يافت، تعادل را از دست داد و ما توانستيم به دو گل پيروزي بخش دست يابيم".
    وي درمورد اينكه آيا هنوز تيم ملي فوتبال ايران از شانس صعود به جام جهاني برخوردار است اظهار كرد: "هنوز ايران و عربستان از شانس صعود به جام جهاني برخوردارند و شما بايد به فكر مسابقه با امارات باشيد كه بازي مهمي است".
    سرمربي پرتغالي عربستان در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اينكه با چه دلايلي هدايت اين تيم را پذيرفتيد و در اين مدت چه برنامه‌هايي را در تيم ملي فوتبال عربستان انجام داديد؟ گفت: "براي مسابقه با ايران از حدود پنج شش بازيكن اصلي خود برخوردار نبوديم اما، به لحاظ مسائل روحي رواني به روي بازيكنانم كار كردم و هنگامي كه هدايت تيم الهلال را بر عهده داشتم بازيكنان عربستان را نفراتي با كيفيت ديدم، پذيرش اين مسووليت يك ريسك بود اما اين مسووليت را پذيرفتم و با تزريق اعتماد به نفس و كارهاي ذهني توانستيم برابر حريف به برتري برسيم".

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

جالبه بعضی ها میگن یاد برانکو بخیر... اینقدر از این آدما بدم میاد. باور کنید اینا دور بعدی جام جهانی میگن... هی... یاد علی دایی بخیر... همینا و همین طرز فکرها باعث عقب افتادگی ما تو همه زمینه ها شده. بابا مگه همین شماها نبودید برانکو رو ترسو و بدبخت و بزدل و ... کردید. بعدم پرتش کردید بیرون. حالا شده یادش بخیر ؟ مشکل ما با بهترین مربی های جهان هم قابل حل نیست چون اصلا مشکل مربی تیم ملی نیست. مشکل از اون ریشه و پایه س.... حالا باز بگید یاد ایویچ بخیر... یاد بلازویچ بخیر...

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

عذر خواهی چه بدرد میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از باخت خانگي مقابل عربستان
    دايي: منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كناره‌گيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
    وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد. موقعيت‌هاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نمي‌توانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
    دايي اضافه كرد: شكست را مي‌پذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر مي‌شود همه بازي‌ها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي مي‌كنم.
    دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش مي‌كنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
    سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
    دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت مي‌توانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نمي‌آورد.
    وي تاكيد كرد: من نمي‌توانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
    وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيم‌هاي باشگاهي‌شان به تيم ملي دعوت مي‌شوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي مي‌زنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نمي‌توان انجام داد.
    دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما مي‌گوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. .
    يه مرد ميخواست تو كنفرانس بزنه تو دهن اين اشغال.مرتيكه نفرت انگيز.تو تاريخ اين عربا نتونسته بودن تو ازادي ما رو ببرن بعد با دسته گل اين يارو... .كفاشيان اگه مرد باشه بايد غيرت به خرج بده همين الان اين مرتيكه رو اخراج كنه.
    آره من از باخت اين آدم بي غيرت خوشحال شدم.كسي كه با پارتي بازي مياد تو تيم ملي كه جيب هاش رو بيشتر توش پول بكنه و هزار تا سود جويي كنه بايد شكست بخوره.
    عادل بايد به حسابش برسه .

مرتيكه ميگه ما اتفاقي باختيم!حتما اتفاقي از 15 امتياز 5 بازي 6 امتياز گرفتيم!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب ديگه فكر كنم اين آخرين باري بود كه ورزشگاه پر ميشه !!!
    البته اگه دايي همچنان بمونه كه ميمونه !!!

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

علي دايي: عيدي خوبي به مردم ايران خواهيم داد
    ایسنا : سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تاكيد كرد كه با حمايت تماشاگران و همت بازيكنان عيدي خوبي به مردم ايران خواهيم داد.
    علي دايي در جمع خبرنگاران گفت: بازيكنان در آمادگي خوبي قرار دارند و مي‌توانيم با حمايت هواداران و تلاش بازيكنان شرايط خوبي را فراهم كرده و عيدي خوبي به هواداران فوتبال و مردم بدهيم.
    وي افزود: انگيزه و آمادگي خوبي داريم و بازي خوبي را خواهيم ديد.
    دايي تاكيد كرد: عربستان جزو تيم‌هاي خوب آسياست. آنها چيزي براي از دست دادن ندارند و در برابر ما با تمام قدرت بازي خواهند كرد.
    سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: مطمئنا بازي درگيرانه‌اي را شاهد خواهيم بود. ما انفرادي برتر از عربستان هستيم ولي با حمايت هواداران مي‌توانيم نتيجه خوبي بگيريم.
    چه عيدي توپيم داد!!!!!!!!!

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

من نمیدونم اینا که هیچ وقت نتیجه نمیگیرن واسه چی الکی لیگ رو یک ماه تعطیل کردن!!!!!!!!!!!؟؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

عادل بايد به حسابش برسه
    عادل هم طرف صدا و سیما و فدراسیون است خیالت راحت
    ولی حالا که این بابا زمین خورده و همه پشتشو خالی کردن اونم میزنش زمین که نگاه ها از فدراسیون و علی ابادی و کفاشیان برداشته بشه
    كفاشيان اگه مرد باشه بايد غيرت به خرج بده همين الان اين مرتيكه رو اخراج كنه.
    من از این بابا یک چیزایی میدونم بشنوین تعجب میکنین از تمام رئیس فدراسیون های ما بدتر و بی سواد تر است
    مشکل هم از مربی نیست کاپلو هم که بیاد مشکل حل نمیشه
    بازی تدارکاتی و... را که مربی نمیتونه درست کنه
    قلعه نوعی هم دیدن هیچ کار نتونست بکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سالی گه نکوست از بهارش پیداست

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم اینا که هیچ وقت نتیجه نمیگیرن واسه چی الکی لیگ رو یک ماه تعطیل کردن!!!!!!!!!!!؟؟
    ااااا بابا خوب عيدي بايد يه كويت و دبي و اينجور جاها دست جمعي ميرفتن با پول منو شما ديگه.اگه نميرفتن كه حال نميداد.تيم ملي شده تفرج گاه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •