دوست من ممنون از اطلاعاتت
فقط به نظرم این جدول مربوط به سال 2004 بود آیا اطلاعات کاملتر و میزان فروش در آمریکا رو میدونید؟
دوست من ممنون از اطلاعاتت
فقط به نظرم این جدول مربوط به سال 2004 بود آیا اطلاعات کاملتر و میزان فروش در آمریکا رو میدونید؟
سلام به همه دوستان واساتید محترم
یک وقتایی میبینم بعضی دوستان خیلی روی برند لپ تاپشون تعصب دارن مثل dell,hp,sony نکته جالب اینه که خیلی از مدلهای دل ویا اچ پی یا IBM یا سونی در یک کمپانی تولید میشن. یکی از این کمپانیها tech front computer هست که اگر این اسم رو توی google جستجو کنید بیشتر باهاش آشنا میشین.البته اگر روی نوت بوک اچ پی رو نگاه کنید یک برچسب هست که روش عبارت SHIP FROM نوشته شده واولین عبارت جلوی اون اسم کمپانی تولید کننده مثلا c/o tech یا tech front یاcompalالبته باید بگم تمام این کارخانه ها زیر مجموعه یک کمپانی بزرگ بنام QUANTA COMPUTER هستند که بزرگ ترین تولید کننده نوت بوک در دنیا به صورت ODM هست.ODM مخفف عبارت original design manufactorer هست یعنی تولید کننده طراحی اصلی .
برای اطلاعات بیشتر یک نگاهی به این لینکها بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره خدمت دوستان...
اولا از دوستمون که 3515 رو معرفی کردن تشکر می کنم و در جواب باید بگم که واقعا این قسمت دو باتری اون وسوسه کننده است... ولی برای من کارت گرافیک 9600 مدل 1135 مثل یه آرزوه!!!
رجیستر عزیز هم از جوابت ممنونم... خوب معلومه که من واسم 160 تومان پوله! همون 6 سلولی یا حتی یه 4 سلولی چطوره؟ چقدر کارایی داره؟
در مورد کارت تی وی هم بیشتر هدفم ضبط کردن برنامه های تی وی نه دیدنش... واسه همسن قدرت کپچر خوبی نیاز دارم... حالا این 45 تومانی ها احتمالا کیفیت خوبی ارائه ندن! نه؟
و در مورد آخر هم... الان که مدتی هست که دارمدر مورد برند ها جستجو می کنم یه طرفداره تعصبی اچ پی شدم! قدیما از دل خوشم می اومد اما اون موقع زیاد اچ پی ندیده بودم... اما وقتی دیدم سریعا تغییر موضع دادم!... ولی قبول دارید که تو ایران به اچ پی ظلم شده و اونطور که باید و شاید خریدار نداره... من خودم تو دانشگاه خودمون که اکثرا خوب لپ تاپ دارن می بینم که خیلی کم اچ پی دارن... اونایی که ندارن هم هر وقت می گم اچ=ی میگن حرفشو نزن که فلان و فلان!!!... در حالی که هیچ کدوم نمی دونن چرا مخالف اچپی اند!... این برند های دل و سونی رسما بازار ایران رو مسموم کردن! شده رسم که هر کی میرسه می ره وایو می خره! انگار نه انگار هم که قیمتش که از همه بالاتره (به جز اپل خداییش!) هیچ کانفیگش هم پایینتره!
بگذریم... دلم پر بود که به اچپی ظلم شده بود گوش شنوا می خواستم!
Truly Yours...
سلام دوستان
من يه لپتاپ dv4 1030 دارم
بعد اونوقت اين اكسس پوينت رو پيدا نمي كنه
اصلا نميگرده كه پيدا كنه
همين كه دكمه refresh را ميزنم هيچ كار نمي كنه!
لطفا اكه كسي قبلا كار كرده بگه
ويندوز هم ويستا س
دوست عزیز تعصب به خاطر اینه که یک لپ تاپ زیباتره ، قویتره و همیشه یک برند پرطرفدار باقی میمونه به خاطر امکانات و محبوبیتش ... و اینکه از تولیدات و طراحی مهندسی کدوم شرکت باشه مهمه
حالا هر قبرستونی که میخواد اون رو تولید کنه
درست نیست اینطوری بگیم ... پس برند و نظرسنجی ها و ... هم هیچ
بله ... شورای امنیت و حقوق بشر و فائو و همه و همه تحت سلطه یک مشت لابی صهیونیستی هستند ... پس باید کار تک تک شون رو بی اهمیت کنیم ؟ یا غیر اینه که مادربرد ها همه تولید فونیکس هستند ؟ تکنولوژی صدا و ... مال یک شرکت ؟ و ...؟
پیشنهاد میگنم خیلی وارد جزئیات نشیم ... اینجا تاپیک hp و طرفدارهاشه ... مشکلی هست و بخواهید اینجوری مقایسه کنید مباحث نامربوط پاک میشه
به هر حال از اطلاعات تکراری ممنون
طبق آمار سایت notebookreview پرطرفدارترین لپ تاپ ها در نوامبر 2008 عبارتند از:
1. HP Pavilion dv5t
2. Acer Aspire One
3. Sony VAIO Z
4. Dell Inspiron 1525
5. Apple MacBook
6. Lenovo ThinkPad T400
7. Toshiba Satellite A305
8. Dell XPS M1530
9. Dell XPS M1330
10. Sony VAIO FW
همچنین پرفروش ترین لپ تاپ ها در آمریکا در سال 2006 به شرح زیر است:
1. Dell
2. HP
3. Toshiba
4. Gateway
5. Others
دوست عزیز ممنون از نظرتون ولی من خودم یکی از طرفدارهای پروپاقرص اچ پی هستم و 5 ساله فقط دارم روی نوت بوکهای اچ پی کار میکنم ولی لازم دیدم اطلاعاتم رو منتقل کنم چون مطمئنم همین اطلاعات تکراری برای شما برای خیلی دوستان جدیده به هر صورت فکر میکنم اگر کمی مطالب رو دقیق تر بخونید سوءتفاهم برطرف میشه
كسي نيست جواب منو بده؟سلام دوستان
من يه لپتاپ dv4 1030 دارم
بعد اونوقت اين اكسس پوينت رو پيدا نمي كنه
اصلا نميگرده كه پيدا كنه
همين كه دكمه refresh را ميزنم هيچ كار نمي كنه!
لطفا اكه كسي قبلا كار كرده بگه
ويندوز هم ويستا س
من نمي تونم به يه شبكه وايرلس وصل بشم! ويندوز هم ويستا هومه
مشكل از چيه؟
يه برنامه hp wireless هم داره كه فك كنم اون باعث شده!
اصلا نمي ذاره خود ويندوز دنبال شبكه بگرده!
آخه هيچ كي تا حالا مشكل منو نداشته؟
من میخوام یه لپ تاپ اچ پی برای بازی بگیرم که گرافیکش 9600gt باشه.... چه مدلیش خوبه با قیمت حدود 1300000
و اینکه لپ تاپهای hp مشکل خاصی ندارن؟!
فک کنم dv5 1135 به دردت بخوره .
مشکل خاصی هم نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)